73

Анонимен

преди 2 месеца

74,така е,никой не се сеща да говори защо точно Русия беше ПРИНУДЕНА да започне война. А тя точно беше ПРОВОКИРАНА ! Никой не говори за урегулиране на конфликта,за посредничество за преговори,за компромиси ! Безумие е случващото се,а целият свят мълчи и няма призиви и стъпки за спиране. Не може да спонсорираш война,а да казваш,че искаш мир! Не може лицемерно да "скърбиш" за загинали,а да не направиш стъпки за спиране на конфликта! Цинизъм е това,жесток цинизъм и фалш!

72

Факт

преди 2 месеца

По времето на Тръмп,сащ не започнаха нито една война и агресия,такова не се е случвало от 120 години,щом дойде Байдън,се започна.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Точно толкова нелепо гинат руснаци и украинци, заради нечии болни амбиции. Ако бяха спазени правила и споразумения, щяха да живеят.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да прости човека, и да дава сили на дъщерите му, трудно ще преживеят факта, че баща им е загинал пред очите им.

69

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Новата мантра на жълтопаветарниците е: "на митинги и протести не се водят деца" А, беше време, когато цялата жълтопаветна гмеж, начело с манолова правеше протести, стачки и революции начело с деца, дори деца инвалиди. Ех, гнусняри, вече знаем какви изчадия сте, никога повече няма да излъжете българите.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Не Тръмп е виновен,че има ментално болни ,че се продава свободно оръжие,а Байдън призовава Тръмп да бъде отстранен! Не може публично да призоваваш някой да бъде отстранен,а после лицемерно да "осъждаш" последиците. Нелепо си е отишъл човекът,но като се проследи причинно-следствената връзка и лъсва вината на "демократите"

67

ебни атлантици

преди 2 месеца

тия където плюят Русия ,в америка всека откачалка с оръжие до като си ходиш по улицата може да те гръмнат ,а у западна европа мое ти резнат главата новите европейци

66

Анонимен

преди 2 месеца

Абе стига с тези героични тъпотии. На всеки е ясно, че няма ка да застане на пътя на куршумите, защото за 5 сек няма как да разбереш от къде идват. Пак направиха от нищо нещо да пълнят вестника.

65

Бог да го прости

преди 2 месеца

Значи един достоен съпруг и баща, който е бил и полезен за обществото човек е загинал, заради приумицата на някакъв особняк-безполезник.

64

Две могили

преди 2 месеца

Скъпи американци-демократи, не Ви щем евроатлантическите ценности и табиети

63

Иван

преди 2 месеца

Колко трябва да си деградирал че в Понеделник сутрин да пишеш коментари в някакви клюкарски сайтове, вместо да работиш изкарваш пари и пестиш времето си ценно.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Дончо не си беше мръднал главата в последния момент сега този смел пожарникар щеше да е жив.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Тъпо е, че упадъка на обществото съсипва живота на нормалните и стойностни хора.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Я да видим дали тая страшна дума ще излезе накрая. Българско нарицателно има, започва с Га и завършва на ньо.Жалка работа сте!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Сайта, поради каква причина думата *** трябва да се цензурира?????

58

Анонимен

преди 2 месеца

На *** все му е съмнително. Куршъмът, който разкъса ухото на Тръмп ако беше сантиметър настрани му пръска мозъка. Човекът дал живота си да спаси семейството си е актьор ама посмъртно. Абе вие нормални ли сте бе?

57

Анонимен

преди 2 месеца

Явно стрелецът е пси-хясал от умраза, невинен човек и баща си е заминал.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да помага. Живота е едно изпитание.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До 43 Представям си какви са контактите ти в Щатите - синекоси, мекокиткови, истерясали от омраза към всичко нормално pathetic misfits.

54

61

преди 2 месеца

Тук все питат как човек на 50м от Тръмп е прострелян. В Англия по телевизиите показаха разположението. Около Тръмп имаше 3 трибуни разположени в полукръг на около него. Стрелецът е бил разположен отстрани на Тръмп и всеки пропуснал куршум се е забивал в страничната трибуна, която от гледна точка на изстрела се е падала отзад. По времето на стрелбата всички камери бяха насочени към Тръмп и централната трибуна зад него. Затова не се видяха жертвите от стрелбата.