76

до 88

преди 2 месеца

И какво в това европейско първенство по футбол без България и Русия, бе???Един турнир на западните държави + държава 404 Украйна................голяма пародия на футбол.....................нали??

75

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

По добрия отбор победи! Испанците са с една класа над англичаните и въпреки това англичаните дадоха всичко от себе си и още малко и дори имаха шанс да изравнят в последния миг. Испанците нямаха слабо звено. Всичките им футболисти са на топ ниво, но най вече се открояваха Олмо и Кукурея, които бяха непробиваеми. Просто железни. За да станеш европейски шампион не трябва да имаш слабо звено, иначе от там те пробиват и губиш.

74

FMC

преди 2 месеца

Европейско първенство ли е имало?

73

Анонимен

преди 2 месеца

Канала от къде го изровихте това недоразумение банда ли е,чета ли е или партизански отряд напраео счупихте глупомера.

72

а бе като ги гледам

преди 2 месеца

и Испания ли е от Африка......... то май-май бели футболисти не останаха!!!

71

Анонимен

преди 2 месеца

Ooo

70

Анонимен

преди 2 месеца

Sakati kone sa anglosite bravo na Ispanzite sasluzeno spezeliha titlata

69

До 83

преди 2 месеца

Гледай си жената и ракията и недей коментира Русия и войната в Украйна................затова се иска акъл, не е лъжица за твоята уста!!

68

До 73

преди 2 месеца

Ми Украйна участва на първенството а Русия не участва и по-лошото е че повече никога няма да участва след като се разпадне скоро.

67

малко им беше боя...

преди 2 месеца

...............само с 2: 1 паднаха некадърните ингелизи...............трябваше да паднат поне с 12:1...............но пак отърваха кожата...................с късмет са, няма спор в това!!!

66

хаха

преди 2 месеца

дърводелците от Англия пак станаха за смях...... тия *** си играят някакъв островен футбол отпреди два века.................абсолютни некадърници са ингелизите...............истината възтържествува, макар и много късно................чак на финала!!!

65

Мусайбе

преди 2 месеца

Англия е най добрия отбор на света а България е клоуна на световния футбол където играчите излизат на терена след денс денс денс в чалготеките. Тон за песен - ръцете горе, чашите празни, оп са оп са.

64

Англия

преди 2 месеца

стигна случайно до финала,с малко късмет и много съдийски аванти..............и заслужено загуби................тоя финал им беше много даже................имаше поне 5 отбора, по-добри от английските неудачници!!

63

Англия

преди 2 месеца

един от най-слабите отбори.....................случайно стигнаха до финала тия дърводелци...................изобщо не я разбират тая игра - футбола!!!

62

Г7

преди 2 месеца

Значи можеха да вместят Украйна ако искаха

61

Обективен

преди 2 месеца

Аржентина стана "заслужен" световен шампион, след измислената дузпа на Ди Мария на финала в Катар, а Англия "достоен" световен шампион през 1966 г., с два нередовни гола в продълженията. Да продължавам ли?

60

Г7

преди 2 месеца

Украйна на кое място е?

59

Обективен

преди 2 месеца

Италия беше заслужено на финала в САЩ, след играта с две ръце на Костакурта в наказателното поле срещу България, както и Испания на този финал, след като Кукурея игра на два пъти с ръка в наказателното поле срещу Германия. Така че всичко е наред и повече няма да гледам такъв цирк.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Англия заслужено загуби финал до който стигна чрез съдийски аванти.

57

Новото мото

преди 2 месеца

Убий руснак - спаси дете