44

Анонимен

преди 2 месеца

" МОМЕНТАЛНО ВЪДВОРЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ В БЕЛЕНЕ И ОБЯВЯВАНЕ НА НОВА НЕЗАВИСИМА РУСКА БЪЛГАРИЯ" - другарЕ, иска ли ви се? ХАХАХАХА ши6ани оTPепки.

43

Георги Раковски

преди 2 месеца

ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!!!!

42

Мирчьо

преди 2 месеца

Да живее *** България!!!!

41

ПП ВЪЗДИГАНйЕ

преди 2 месеца

МОМЕНТАЛНО ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА НА ТУРЦИЯ, ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ, САЩ И АНГЛИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

40

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 2 месеца

ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!!!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Украйна - THE BEST Толкова са свободни украинците ,че не могат да напускат страната,събират ги като животни по улиците за фронта,търпят конситуционните си права да са" на пауза",защо не се говори за потъпкването на правата им!?Гледам клиповете им в тубата и хем ми е жал,хем виждам ,че са като макетата заблудени,озлобени,комплексирани псевдонационалисти...

38

Въздигане

преди 2 месеца

МОМЕНТАЛНО ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНТИНЕНТ И ПРЕСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ В РУСКИЯТ ГРАД КАЗАН!!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с членството на държавата Украйна в НАТО? Влезе ли вече държавата Украйна в НАТО?

36

идва Видов ден

преди 2 месеца

Новоизбраната председателка на Международния наказателен съд (МНС) Томоко Акане изрази категоричното си убеждение, че руският президент Владимир Путин, срещу когото съдът в Хага издаде заповед за арест, ще бъде изправен пред правосъдието заради военните си престъпления в Украйна ....

35

БГ форумни мужици

преди 2 месеца

Пореден ден, пореден безпомощен вой на копейките. Трета година срам, провали и падение на руската локва.

34

Байдън

преди 2 месеца

Ти пък кой си че "очакваш"... Не те познавам. Аз вече изпратих допълнителната помощ на истинския президент на Украйна - ПУТИН.

33

Що така?

преди 2 месеца

До NEW Z Fашизъм а защо прпускаш "защитата на американските интереси" с което оправдание САЩ създадоха над 260 военни конфликта след ВСВ? А нещо да кажеш за доклада на Пентагона според който САЩ са заплашили близо 56 страни с ядрен удар за да прокарат американскитре интереси и да поставят свое марионетно правителство? А За изфабрикуваните "химически заплахи" с които разрушиха Ирак? А за остров ГУАМ чувал ли си? Окупиран от САЩ и с американски губернатор? Ами ГРЕНАДА? Що така избирателно помниш?

32

Украйна - THE BEST

преди 2 месеца

Навремето българите спрели османския поробител на границата на Европа. Сега украинците спират руските окупатори и мародери на границите на Европа. Това е приликата между България и Украйна - ние сме свободни хора.

31

До 32

преди 2 месеца

Руснаците се грижат за своите, а за теб на кой ми пука?

30

NEW Z Fашизъм

преди 2 месеца

Pусия напада Грузия (защото "потискали руснаците там"), напада и Чечня (защото "потискали руснаците там"), окупира Приднестровието (защото "потискали руснаците там"), окупира Донбас (защото "потискали руснаците там"), анексира Крим (защото "потискали руснаците там"), напада цяла Украйна (защото "потискали руснаците там"). Защо ли ми напомня на Хитлер и началото на ВСВ с нападението срещу Судатенланд (защото "потискали германците там")?

29

Анонимен

преди 2 месеца

То само благодарение на НАТО и САЩ се крепи марионетната ви фашистка държавичка иначе руснаците отдавна да си бяха освободили териториите от украинска окупация.Русия е сама срещу 50 държави, които финансират режима в Киев и пак устоява!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Заленски редовно записва видеообръщенията си към украинците, гледайки към камерата отгоре надолу. Като някой началник който си кастри подчинените. Това говори много. Този човек се счита за нещо повече от сънародниците си, като техен господар.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Първо искаха 480 милиарда да победят Русия, сега на срещата на НАТО говореха за 100 милиарда годишно до 2029г докато победят Русия, и накрая станаха 40 милиарда за 2025 и не се знае дали ще ги получат ако не успеят да застрелят Тръмп.

26

блатото ПУТЕЛАНДИЯ

преди 2 месеца

В началото на войната никой не поддържаше Украйна, но бойците и тотално разрушиха мита за великата руска армия и обилно наториха земите си с телата на алкохолизирани мужици и пандизчии наети от Путинкантропа в безумните му имперски амбиции. Сега зад Зеленски освен САЩ стои и мощта на НАТО както и целия цивилизован свят, за разлика от руския агресор приеман само от тирании като Иран и Северна Корея.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Убиец на цяло поколение млади украинци!