165

руский гей

преди 2 месеца

Владимир Владимирович обича да ги блъскат в шоколадовия цех!

164

Анонимен

преди 2 месеца

Като им чуя опорките -европейски ценности и демокрация започва да ми се повдига.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Съюз на усойница и жаба: Путин създава "анти-НАТО" на Изток. Кремъл се опитва да обедини всички низвергнати от света диктатори и режими! Издирваният от Международния наказателен съд престъпник Путин подсили поредния си ултиматум към Запада за Украйна (и той беше адресиран не към Киев, а именно към Вашингтон и НАТО), като отправи заплахи за предоставяне на оръжие на трети страни, които да могат да нанесат удари срещу чувствителни за Запада обекти.

162

Радио Столипиново

преди 2 месеца

През изминалите 24 часа из цяла Пенсилвания търсят се доказателства - шапка Будьоновка, празна бутилка водка и балалайка. Засега без успех. Въпреки че свидетели разказват, че от много далеч са чували жално свиренето на гармошка...

161

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп ако стане президент явно ще трябва да почисти цялата *** папплач. Грантаджиите по затворите с присъди за тероризъм, пък ако щат да пробват да правят гражданска война в сащ. Черните вече пробваха с разни chop и chaz зони, ама гвардията ги разтури. Сега ще има Trump live matters

160

Анонимен

преди 2 месеца

Путин има големи проблеми с тестостерона

159

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ са затънали в либерален фанатизъм, тероризъм и наркомания и даже опорките за някакъв "външен враг" не мога да ги спасят. Какво е бъдещето на 20 годишен, качил се на покрива да стреля не само по президента, но и по хората долу? Това ли е американска образователна система? Тероризъм?

158

Анонимен

преди 2 месеца

Демокрацията в пълния си блясък най голямото зло в света продължава да е сащ а още по голямото зло со американските демократи.

157

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане ще СМАЖЕ глобалягите есента!!

156

event of the year

преди 2 месеца

След това покушение Тръмп се уреди с ново излъчване за пред колебаещите се избиратели. Феновете му ясно, че ще се втрърдят още повече.Но и големи групи шифт-вотъри ще го приемат.Колкото до родните кречетала - 2-3 седмици след евентуалната му инагурация те ще започнат да го плюят. Нищо, че сега го хвалят нонстоп.

155

Аз Съм Жо Бай Дэн

преди 2 месеца

и просто искам да каже, че Главата ми не го Побира, как някой може да иска да убие моят Вице-Президент!

154

Ловният Сезон

преди 2 месеца

е Открит! само Страхливите Мишооци свързонш с Брюксел са в Паника от Любовна на Народа,а Тръмп с Вдигнат Свит Умрук Извика "Бой, Бой, Бой"!!

153

Анонимен

преди 2 месеца

Къв демократичен процес сънуваме ,нали демократите разчистват така сметките си с неудобните опоненти.Справка Кенеди Робърт Фицо покушението стрещу саудитския престолонаследник,случаиния атентат стрещу Иранския президент.Все случаиности

152

Анонимен

преди 2 месеца

Е Ко ,20 годишен сопуланко,и ФБР уж разследва и кое му е дал оръжието и кой му е казал дясрелв по Тръмп ,и сега гледах Сашо Диков от 1 час дава Борисов Ко правел, я бря Диков що не направиш предаване за крадците от ПП които откраднаха повече от 10 милиарда от бюджета ами показвал стари кадри на Бойко преди години ,яде кажи що никоя институция не разследват дали е верно за 10 милиона !!

151

Анонимен

преди 2 месеца

Крим върнаха ли?

150

Анонимен

преди 2 месеца

Нещата за САЩ тръгват надолу, и никой няма да помогне на САЩ. В целият свят мразят САЩ заради тяхното високомерие, арогантност и алчност. Само жалки васали като българите продължават да им целуват гьзовете.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Бидоня се изложи като кифладжия на дебата и демократите рещиха да "спечелят" по втория начин.

148

Анонимен

преди 2 месеца

152 отговорността трябва да я понесеш ти като терорист. Онзи вече са го застреляли, теб също трябва. Либералните фашуги сте терористи, доказано е много пъти. Не ми се крий зад кухи фрази от нпо-то

147

Факт

преди 2 месеца

Всички "родни политици" които се СКРИХА при атаката на руските терористи срещу детската болница, а сега ТИЧАТ да "осъждат" стрелбата срещу путиновата пионка в САЩ, са обикновени руски слуги. В противен случай щяха да имат ЕДНАКВО отношение към безпрецедентната атака върху човешки живот.

146

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаци от Дагестан!