60

Главанак

преди 2 месеца

Всички/ или почти/ , в тая страна знаят, според думите на Асен Василев, кой е красивото лице на мафията, но и всеки средноинтелигентен българин знае кое е грозното лице на мафията!И докато това лице е фактор, или поне той си мисли че е такъв, в българската политика, ще тъпче на едно място и страната ще затъва все повече и повече!И няма да и стигнат дори и 35 години да излезе от тази криза! Да са и живи и здрави кметовете и прокуратурата на тази мафия, а българинът да му мисли!

59

До Петя

преди 2 месеца

За последните четири години само ПП-ДБ създадоха редовни правителства . ГЕРБ шест пъти се опитваха и не успяха.Така,че Кой ли се страхува?

58

Анонимен

преди 2 месеца

Тази мижитурка на снимката дръпна България с 20 години назад.

57

До 59

преди 2 месеца

"Радев е точен"Е,как няма да е точен,че заради корупционния МУ договор с Боташ,плащаме по един милион на ден.У така 13 години- общо малко над 4 милиарда .И децата, които сега са 10 годишни ще плащат.

56

Христо Иванов се

преди 2 месеца

Завръща като мафиот

55

Въпросите са

преди 2 месеца

Искате промяна към по добро нали? Но има ли реално съгласие за това как изглежда това "по добро". Знаем ли ни каква държава искаме да имаме или всеки иска различно нещо?И по важните въпроси са дори и да постигнем съгласие е някаква концепция има ли с КОЙ да я осъществим? И за КОЙ реално я правим? Ами то в държавата има само 1 милион млади хора и половината от тях са неграмотни и наркомани? За кой? За кой да работим и да се жертваме? Иска ли някой реално нещо да се промени или само мрънкаме?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ицо сега е момента да вземеш Пеевски и Днчо ментата в лодката и да превземете заедно Росенец.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Нали се беше пенсионирал Ицках или ся на наовите избори ще се върне щптп без него не могат хахахахахаха

52

Анонимен

преди 2 месеца

Христо отиде до Росенец, вдигна въстание и пак нищо, язък за лодката и българското знаме което развяваше пред догановите порти :))) Единствено Шиши може да се справи, ама те са от едно котило там :))

51

Христо Иванов

преди 2 месеца

Политици внимавайте че ше почернее от GКласи пред парламента.

50

БОГ

преди 2 месеца

48 Да Българската титла е цар ханове са турците и монголите само.

49

Анонимен

преди 2 месеца

До Петя Радев може да е русофил моме, обаче е патриот на първо място, спести си излеянията :)) Добре знаете, че съм анти мало умните русофилчета, но Радев е точен :))

48

Анонимен

преди 2 месеца

Бойкикев, тия приказки, от които нищо се неразбира, са глупости. Взимай лодката и на абордаж, Доган сега е слаб, може да превземеш сарая.

47

Петя

преди 2 месеца

Тия номера ,че си поел отговорност с подаване на оставка и отказа ти да си депутат си е чист страх ,защото си наясно какъв хаос създадохте и те в страх Всичките от ППДБ ви е страх и само повтаряте,че сте опозиция,за да изглеждате ,,голямата работа " пред наивниците Не можете да управлявате Кой направи Радев пак президент- Вие,кой си свали правителството ,пак вие-Денков си подаде преждевременно оставката С ами лъжете,и кризата придобивала системен характер!? Всичките променкаджии не ставате

46

Анонимен

преди 2 месеца

Христо Бойкикев е системен лъжец.

45

Анонимен

преди 2 месеца

тоя плазмодий нали се оттегли? Да не му гледам мутрата си струва още едни избори, ама той пак се навира

44

а

преди 2 месеца

Томас Матю Крукс - Новият Почетен Член на Демонократическите Партии по Света!

43

О Христо, пак ли ти

преди 2 месеца

Този нали замина при жена си? Сега когато Делян се разклати, да не реши да си идва да ни оправя пак?

42

Анонимен

преди 2 месеца

Избори след избори, все по малко роби на партиите гласуват, но май служебен кабинет вовеки е по-добре отколкото редовен :)))

41

Анонимен

преди 2 месеца

Каква е тази снимка? Христо кола в автоморгата ли си търси? Да не търси лодка в автосалона? Може би след като е разбрал, че майка му Мария Бойкева е плакала на протеста за чичо Меди като близка приятелка (когато Доган беше в затвора) е решил да акостира в Росенец да си търси наследството от Доган.