118

Ивелин Михайлов

преди 2 месеца

Когато ще спрем да даваме еничери на американците

117

Анонимен

преди 2 месеца

не може да се биеш с програмистите. ако ще десет религии и политологии да знаеш .. просто седи мирна меките си части и кротко .. Там концентрирана цялата наука

116

сега

преди 2 месеца

за да станеш програмист не е нужно да разбираш много от физика или електротехника..................изкарваш един курс в Софтуни при Светлин Наков и си готов................за програмирането трябва само логика и математика..................може и без физика, химия и електротехника!!!

115

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Ето така се източват мозъци,едва ли това момче някога ще се върне в България!

114

до 163

преди 2 месеца

Аз знам много неща и мога да говоря по всякакви теми................наука, религия, политика................и съм много по-умен от 90 % от надутите програмистчета с цайси от 10 дьоптъра!!!

113

Анонимен

преди 2 месеца

Всички програмисти учат физика в ТУ , в ФМИ май имат теоретична физика за математици .. Не знам къв си попаднал някой от НБУ сигурно

112

Джон Атанасов

преди 2 месеца

е американски инженер с 50 % български произход(по бащина линия)и 50 % ирландски произход(по майчина линия), той е роден в САЩ, учил е в САЩ, изобретил е само един от прототипите на компютъра............там темата е сложна. Стига с тоя криворазбран патриотизъм, бе?? Намерете някой да е учил в университета в Благоевград и да е станел гений...............хаха!!!

111

До 90 %

преди 2 месеца

"от програмистите, които познавам, са едни много смотани и ограничени момченца...............напълно асоциални са, не могат да проведат един елементарен разговор за политика, религия или физика" ------------- Ако ти мжеш да проведеш елементарен разговор за политика, религия или физика, значи си по-елементарен и от програмиститие. А те в голямата си част не са много сложни.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Да ви обясни чичо ви .. Завършването не университет е отборна игра , ако нямаш съюзници си изгаснал като напикан фас.. Местните Германци или Америкаци не говорят с теб те са друга секта .. И тогава ти остава съюз с индяги , китайци , руснаци или някой от изсточна европа.. Индягите са за предпочитане .. Понеже китайците и руснаци вече ги няма в западните университети...

109

Цеца Пералнята

преди 2 месеца

Браво на Радостин ! Отсега нататък, у Бингария ше си идва само да заведе баба и дядо до Халкидики и така...Както всички нормални хора правят вече.

108

ох

преди 2 месеца

много сте ми смешни, като почнете да пишете колко да велики тия момченца с медали по информатика и математика.................да вземат една Нобелова награда по физика или химия..............тогава ще ги призная за умници и гении!!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Гениалността е само на една крачка от лудостта. А в днешно време дори не е нужно да си гениален, да полудееш. ДЕЦА пушат изпарители и наргилета с незнайно какви субстанции, отключващи шизофрения, параноя и др. Балончета също с незнайно какво. Хапченца за настроение, забъркани в някой китайски гараж. Енергийни напиВки. стероиди за кандидатите за мистър олимпия, бисквитки с тревица от 4 годишни. Чакайте после да порасне и стане човек от всеки описан случай

106

да спечелиш

преди 2 месеца

златен медал по информатика или математика и да учиш в университет в САЩ...............това не те прави гений...................запомнете го!!!"Пилците се броят наесен""................е казал умният български народ!!!

105

до 154

преди 2 месеца

така става с набедените гении................всеки има големи очаквания към тях, но повечето се провалят с гръм и трясък................едни полудяват, други си остават на едно посредствено ниво!!!

104

90 %

преди 2 месеца

от програмистите, които познавам, са едни много смотани и ограничени момченца...............освен да стоят по цял ден на компютъра и да пишат код................за нищо друго не стават..............напълно асоциални са, не могат да проведат един елементарен разговор за политика, религия или физика......................изобщо голяма трагедия са...............ужасссссссссссссссссстттттттт!!!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Знам два които тръгнаха да учат голямата работа Един Масачузетс , Един в Амстердам и полудяха , уж така наточени с медали като генералите на Брежнев. И се провалиха.. Този от масачузетс му биха шута от САЩ после отиде в ТУ-Мюнехен и там окончателно полудя , търсеха го една седмица като беследно изчезнал накрая родителите му си признаха дека е полудял.

102

я се замислете

преди 2 месеца

в едно общество може ли всички да са програмисти???Кой ще ни лекува, кой ще ни учи децата, кой ще произвежда храните, бе??Не е нужно всеки втори да става програмист................но пуста мода, ще се спука и тоя балон скоро!!!

101

компютрите

преди 2 месеца

и програмите не се ядат, бе.................трябва да се учи за агрономи и ветеринарни доктори........................програмирането е една мода, скоро ще се спука и тоя балон!!!!

100

до 149

преди 2 месеца

Едва ли, щеше да знаеш че е СтаНфорд, не Стамфорд Завистта е грях.

99

???

преди 2 месеца

Планк, Айнщайн и Ферми да не са били програмисти..................бе....................не..............но са оставили нещо след себе си....................а за 90 % от сегашните програмисти след 100 години никой няма да си спомня......................пишат безполезни програми и работят за чужди фирми...............аман от тия програмисти, бе!!!