147

Анонимен

преди 2 месеца

АКО, Русия прилагаше тактиката на опожарената земя Украйна отдавна щеше да е приключила

146

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Където е стъпвал руски ботуш трева не никне?

145

стига бе

преди 2 месеца

Нещо не разбирам. От една страна Русия използва много оръжия и прилага тактика опожарена земя, а от друга има много загуби. Украинците подложени на тази тактика явно нямат жертви. Тия приказки за наивници може да минат само на запад.

144

Анонимен

преди 2 месеца

До 140. Де стъпи руският ботуш, никнат държави. А де стъпи американският, се разпадат и трева не никне. -- Дай една държава дето да е била с пРосията и да е прокопсала? За щатите ти давам веднага пример Южна Корея, Япония, Тайван, Сингапур дори Литва,Латвия и Естония от както се отделиха от колхозията стандарта им е поне 2 пъти по голям от на пРосията.

143

Анонимен

преди 2 месеца

До 139. Ами отиди! Ще останеш много изненадан. - Не смея. Ше ме разкъсат за едни 1000 долара и то ше ги изпият. А и няма абсолютно нищо което би ме накарало да отида в такава държава от ранга на С Корея, Еритрея, Конго. Не си заслужава просто дори и пътя

142

Анонимен

преди 2 месеца

До 140. Де стъпи руският ботуш, никнат държави. А де стъпи американският, се разпадат и трева не никне.

141

Анонимен

преди 2 месеца

А където падне американския ***, каква трева никне ....

140

Анонимен

преди 2 месеца

Верно са минимални жертвите на колхозниците. То за тях към 70 хил за последните 2-3 месеца жертви ли са в сравнение с гладомора и ГУЛАГ дето бяха милиони

139

Анонимен

преди 2 месеца

До 139. Ами отиди! Ще останеш много изненадан.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Аве *** нищо не казвате колко стигна долара на черно в пРосията ве? Аз ако ида там с 1000 долара вече ше ме мислят за бял бог ве. За това ли ни една кАпейка дори и опит не прави да иде там ами всички висите в загиващия ЕС?

137

Доколкото

преди 2 месеца

е известно руснаците се радват, когато отиват на фронта. Как да е иначе, когато минават напред само след унищожаване на всичко с бомби, което е опасно и жертвите са минимални? САЩ излъгаха украинците и те в момента загиват за чужди интереси - на две империи, които си мерят нещата.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Русия прилагаше тази тактика, от Украйна отдавна нямаше да е останало нищо. А каква беше тактиката на САЩ във Виетнам? Аз за пръв път тогава чух думата "***".

135

Петър

преди 2 месеца

Зеления Наркоман си купи БУГАТИ, за 4,5 милиона$ ,а всъщото време избавя собствения си народ.

134

Анонимен

преди 2 месеца

"Русофоба у нас се бъхти месец за 1000 лева. Баассии и негодното Бг русофобско племе" - Е са, може да са 1000 лв на месец или по-точно няколко пъти повече и то в евро, но поне не щипем от на баба си пенсията да си платим нета и не живеем заедно 2 поколения в панелката като *** ;)

133

Анонимен

преди 2 месеца

Само една Сармат с 10 бойни термоядрени глави може да заличи нагло-саксовия остров за 2 минути, че и франция ще закачи. Вземете четете малко... Теоретически ако се направи 1 супер мощна термоядрена бойна глава може да заличи цяла геiропа. Не карайте братушките да ви показват теорията на практика. По-добре ще е за всички, да се предадат на братушките. Братушките гарантират на всички мирен и безгрижен живот и световен Мир. Сдавайся хохол!!! Влез на радиочестота: 149.200 и кажи "Волга"

132

Анонимен

преди 2 месеца

Най-ефективният начин да покажеш силата си е като атакуваш болница и то детска. Правилно ли съм разбрал?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Зеления наркоман хохол е евреин е най-големия бизнесмен. За 3 минутна реч и вече е получил 60 милиарда зелени. Хахахаха. Русофоба у нас се бъхти месец за 1000 лева. Баассии и негодното Бг русофобско племе

130

Анонимен

преди 2 месеца

А някой може ли да обясни какво е това име пРосия? Това е че путинака ходи да проси при прасчо ракетки ли?

129

Анонимен

преди 2 месеца

Плаващи бомби опожаряват земя. Така ли? Остроумно.

128

До 125

преди 2 месеца

И нас,кво ни интересува,кво имаш явно си ги носиш от Уколандията