82

Христо Христов

преди 2 месеца

Кирил винаги е бил лъжец и шарлатанин. Откак баща му - Петко е стъпвал на канадска почва, вероятно твърдейки че е бил репресиран гей, редовно изнасилван от ром...

81

Анонимен

преди 2 месеца

До 78 Кирето плюс РАШКОВ ПЛЮС Атанасов плюс Ицолодкарят ХАХАХАХАХАХА

80

PУZКАТА СГЛОБКА :

преди 2 месеца

ПП + ДПС ДОГАН + ВЪЗРАЖДАНЕ +БСП +ИТН +ВЕЛИЧИЕ = 145 ГЛАСА........ЧЕСТИТО НА ШАРАНИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА...

79

Ако?

преди 2 месеца

Не може да не го вземат!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Кажи баба ТЕНКЮ на баджанаковите Мутри- за светлото бъдеще, за етническите конфликти които се опитват да разпалят, за олигархията- деца и внуци на ШУМКАРИТЕ, за олигархичните партии верни на Кремъл...Читавите днес наричат мафия и до като се вторачваха в някаква къща в Барселона- изникнаха безбройни имоти на дедо Дамаджан, за него казват че увеличил мигрантите през БГ, пуделите пачките и милионите, ония дето пренасят наркотици и цигари като гости- ех Баджанак, а кви юмруци вдигаше, кви ковчези...

77

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето се мъчи да разбие монопола на руските партии ГЕРБ,ДПС и техните патерици Възраждане БСП ИТН. Но ще е много трудно все пак те от 20 години са се окопали във власта.

76

аман

преди 2 месеца

..а не ви харесваше моделът ГЕРБ- на ви сега проект БАДЖАНАЦИТЕ- до тук 800 000 000 лв за избори, а идват и други през есента- близо 1 милиард - кажи баба ТЕНКЮ на Баджанаците и мутрите им!

75

FMC

преди 2 месеца

Кирчо и Денков хванати за ръчички?

74

Анонимен

преди 2 месеца

А , не не просто Кире- каза..ще бъдем опозиция, ще вадим на светло далаверите- Кирето се е объркало пак...

73

Алекс

преди 2 месеца

Про100то заяви,че ще са опозиция.Обаче замириса на кеш и ще се прави заседание.По време на Сглобката похапнаха вкусно.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Пп ли са с европейските ценности. Ако новите европейски ценности са да фалшифицираш, караш пиян, да друсаш, да лъжеш за щяло и нещяло, значи те ги олицетворяват на 100%.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Христо намери си работа и хоби. Да седиш по цял ден да пишеш коментари в сайт е малко тъжно. Излез спортувай или отиди на плаж.

70

Анонимен

преди 2 месеца

За да е още по цветно, могат да се разведат иврче няма да са втора сила. По колко са за ПП и колко за ДБ?

69

Ангел

преди 2 месеца

Какви опитни политици от ПП , някои "хора" са слънчасали. Тия тарикати не могат между себе си да се разберат. Един автобус не могат да напълнят , държава ще управляват. Избори и да не им се видят лицата никога по вече в парламента. Шарлатани

68

Анонимен

преди 2 месеца

до 60 Какви реформи те гонят от Киро Тъъъъпото бе? Ти не виждаш ли че не знае къде се намира тоя наркоман? Откачи ли? К'во стана? Впрочем вчера в парламента като обсъждаха дали да се правят тестове на депутати които са видимо на някакви опиати или употребили алкохол, камерите даваха Киро Тъъъъпото. Случайност? А Киро гледаше като мишка в трици когато заговориха от трибуната някои депутати за употребата на наркотици сред депутатите. В крайна сметка не приеха предложението на Костадинов много ясно

67

Анонимен

преди 2 месеца

Забалежете кой гласува за Възраждане и Величие. Необразовани, агресивни, пропагандирани хора със сериозни психически проблеми. Залите на Копейкин бяха пълни с пенсионери и рецидивисти. Залите на Величие - с рецидивисти и сектанти. Спрете да си правите експерименти.

66

Айдя на избори

преди 2 месеца

За подкрепа Пеевски ще иска да е премиер и нищо няма да стане.

65

Христо Христов

преди 2 месеца

До 61 "До 58 Христо Христов" - всъщност неграмотното е цитат към предния постър. Затова е и в кавички. В случая май ти се оказваш неграмотен про'с'так!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Няма спасение за българите, докато българския ориенталски, крадлив, измамнически и мързелив манталитет се отглежда. Трябва европеизация на ценностите. За това ще гласувам за ПП.

63

Христо Христов

преди 2 месеца

До 61 "До 58 Христо Христов..." - прав си. Но ще пия мартини....