114

До 141

преди 2 месеца

И щото ти плачеш за това си мислиш ,че и други ще го направят само дето света не се върти около твоята Урколандия

113

Малко за политика

преди 2 месеца

За САЩ най-голям успех би била една война в Европа с използване на ядрено оръжие. Историята показва, че след всяка европейска война Европа обеднява, а САЩ забогатяват.

112

До Стига глупости

преди 2 месеца

Ти наистина въобще не си в час, егасси? Абе, поинтересувай се, прочети нещо по въпроса!

111

Точно обратното

преди 2 месеца

До Паню Баирски: По точно: ти, Паньо си паток и не ставаш за нищо. Но даже и това не ти е ясно. По добре пиши за футбол. От това в България всички разбират.

110

хе хе хе

преди 2 месеца

Тролеите на Посолството от рано са застъпили на смяна в почивния ден. Да преписват от лишчетата и имитират масова подкрепа за безчовечието на началниците. Дано поне да са на хладно. Айде, лека смяна:)

109

Анонимен

преди 2 месеца

Ами явно защото другите не искат, или не могат. Или и двете.

108

Паню Баирски

преди 2 месеца

Орбан е паток и не става за нищо!

107

Анонимен

преди 2 месеца

За разлика от тоя, чешкия президент обяви, че страната му е започнала да доставя по 100 000 едрокалибрени снаряда на месец на Украйна. Чехите си помнят историята и какви "добрини" са видяли от кремльовските терористи.

106

Василев

преди 2 месеца

Орбан е един унгарски *** селски тарикат, взимаше и усвояваше милиарди от ЕС, до като не започна да усеща тънката еврейска жилава пръчица по дебелия си унгарски дирник, и веднага обърна палачинката!Сега унгарците ще сърбат супата докрай, и не може само да изядат топчетата и мръвките, а бълвоча да го оставят на другите простаци като нас!Юе си сърбате попарката и за сделката за зелената енергия, за новите квоти бежанци, за повишаване на военните бюджети,за нови цени на суровините!Гарфийлд!ЦРУ!

105

Христо Христов

преди 2 месеца

До 104 "ЕС трябва да работи в полза на мира, а не в полза на войната." - може да трябва, но работи за война. И 85% у нас подкрепят този курс. Факт. Лошо няма. Дано двата милиона про'с'така гласуващи за ЕС си я получат още тази година!

104

Анонимен

преди 2 месеца

Пogkpena зa Opбaн caмo cлeg npekpaтявaнe нa aнтuбълrapckuя reнoцug в Cъpбuя u PCM!

103

Христо Христов

преди 2 месеца

До 108 " В Брюксел, ако се съди по декларациите, искат война до последният украинец." - че и у нас 85% гласуват за това, че и те самите да бъдат мобилизирани на фронта. Лошо няма - про'с'таците никому не са нужни.

102

Стига глупости

преди 2 месеца

До Анонимен 119: Откъде пък го извади този лагер: Унгария със Сърбия и РСМ?

101

Малко за политика

преди 2 месеца

Член IX от Декларацията за държавен суверенитет на Украйна от 1990 г. гласи, че Украйна тържествено декларира намерението си да стане постоянно неутрална държава, която не участва във военни блокове. Обещанието е повторено в Конституцията на страната от 1996 година. ........................................................................................................................ Но САЩ това не ги устройваше. Искаха война, спретнаха един преврат и я получиха.

100

Анонимен

преди 2 месеца

3a мup cъм no npuнцun. Toвa зapagu koeтo нe cuмnaтuзupaм нa Opбaн e, чe e в eguн лarep c нaшuя зakлeт gyшмaнuн Cъpбuя u nлeннuka й PCM...

99

Анонимен

преди 2 месеца

Защото Орбан е човек, А не либерален про'с'так....

98

ами да

преди 2 месеца

Русия Иран Китай Северна Корея е империята на злото

97

Стига глупости

преди 2 месеца

До Angelov, Valve Corp: Ти, братко, пишеш съвсем неадекватни работи. Време е шефът ти да погледне на екрана на твоя компютър за да види с какво си уплътняваш работното време.

96

Пак по опорката?

преди 2 месеца

До смеехххх: Смей се на акъла си. А войната в Украйна е резултат от преврата в Киев през 2014 година и разширяването на НАТО на изток. До тогава между Русия и Украйна нямаше никакви проблеми.

95

Нищо ново

преди 2 месеца

До Василев: Пак не си си пил хапчетата.