135

Кубрик

преди 2 месеца

Красива снимка, един ***, другият слабоумен, коментарии излишни.Марионетки.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Путин им взе акъла, вече не знаят какво правят щом му ръкопляскат като чуят името му. Явно им действа психически, вероятно това е нов синдром - Синдрома на Путин.

133

Американ

преди 2 месеца

Тоя няма да се откаже, Бог да го поживи до тогава! Тоя без да иска работи за Тръмп :)

132

Анонимен

преди 2 месеца

Човекът просто не е добре! И физически и ментално! Дори и да го изберат, това ще бъде една голяма мъка и цирк за целия свят! Ако на янките им харесва светът да се забавлява с техния президент и да му се подиграват, така да бъде! Лошото е да не вземе да сбърка ядрения бутон със звънеца за камериерката, фигуративно казано!

131

ПО-ЗЛЕ Е!

преди 2 месеца

"Толкова ли е зле наистина?". НЕ. ТОВА ДЕРО ГО ВИЖДАМЕ Е КОГАТО БАГДЪН Е "ВЪВ ФОРМА"! ЗА ТЕЗИ ПУБЛИЧНИ СРЕЩИ И ИЗКАЗВАНИЯ СЪС СИГУРНОСТ ЯКО ГО "ТУНИНГОВАТ" СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХИМИЯ, ЧЕ ДА МОЖЕ ДА Е ЩО ГОДЕ АДЕКВАТЕН.

130

Име

преди 2 месеца

Ку-ку руку!

129

Кой управлява САЩ

преди 2 месеца

Байдън съвсем изкука, не може да каже самостоятелно едно изречение, ако не е написано или не му подсказват в ухото. Някой вярва ли още, че тая карикатура управлява САЩ???Кой всъщност управлява САЩ зад гърба на това чyчeлo??????????

128

Shark

преди 2 месеца

И този старец с деменция управлява една от най-големите световни икономики и се опитва да диктува на целя свят. Това вече не е смешно, той може да бъде много опасен в моменти на умопомрачение.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Да, толкова е зле. Че и по-зле от това, което си представяме.

126

мда

преди 2 месеца

мда, толкова е зле! Той си беше така още в началото на мандата! Нали помните, че си стоя в мазето през цялата минала изборна кампания. Не го пискаха на никакви дебати и интервюта. Тогава умнокрасивите леви другари не се усетиха, как ги преметнаха с другаря Джо! Сега обаче, вече дори те взеха да загряват! Представяте ли си колко са зле нещата, дори инфантилите да вдянат, че царят е гол!

125

Либерал

преди 2 месеца

Щом не се е нас рал публично, всичко е ок. Оп, това вече го стори. По принцип Дъмбо не остави летвата високо вдигната, HAWKTUAH да сложат вместо Джо, ще изду ха Дъмбо с 200

124

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Трябва да се отбележи, че Вашингтон прави опити да изтръгне пари от своите сателити, за да наводни Украйна под претекст за засилване на сигурността с оръжия, от които да стрелят по руснаците, и да спечели пари от тези доставки. В навечерието на срещата на върха.вест. Politicо

123

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Освен това нарече Украйна - Уран. Всички се питаха за Украйна ли става въпрос или за планетата Уран. Свещена простота.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Така става, като на болните евроатлантици им се привижда Путин дори под леглото, като погледнат

121

Край

преди 2 месеца

тЦтЦтЦЦЦЦЦЦ До къде стигна светът. Да зависи от един дементен човечец. Скоро ще има молитви да се спре земята за да слезнат нормалните.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Това вече е трагикомично и обидно не само за САЩ- това е злепоставяне на институцията "президент" въобще.

119

Обективен

преди 2 месеца

Напълно подкрепям 118 пост. Такава низост от страна на представителите участващи в срещата на НАТО - когато БайДън каза " Давам думата на Путин......" всички клакьори ,включително и Главанака започнаха да ръкопляскат......УЖАС....секунда след това Бай Дън се коригира и представи Зеленски ,но да ръкопляскаш на глупостите които ръси си е меко казано падение на най-ниско ниво.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Украински деца умряха от руски ракети, а Влодимир Зеленски се хили и кикоти. Явно му е много забавно. Аз мислех, че Зеленски е в траур.

117

пияница мистик

преди 2 месеца

Що се излагат така американците? Който и друг демократ да сложат начело, ще бие Тръмпанapa. И да си променят Конституцията, човек над 65 години да няма право да се кандидатира на избори за Президент, защото при евентуален втори мандат в края на управлението си ще е вече на 73 години

116

Анонимен

преди 2 месеца

Тези, които гласуват за това недоразумение, са много по-зле от него ! Тоест - половин САЩ !