167

До 169

преди 2 месеца

Само дето не виждам, какво общо има със запада твоята Украйна

166

Футбалеров

преди 2 месеца

До 160, не се стягай бе тавариш, какво лошо има в английския език и култура? Англо говорящия мир е водещ в света по научно и технологично развитие, дори самите расняци взеха да го възприемат и копират, понеже кой не иска да живее лесно и дълго? Обаче путев взе да обяснява на холопите че всичко това е много лошо и от санкциите имат само полза, пък сега клянчи да ги отменят - рашка не може да прави лекарства, да прави машини и уреди които улесняват живота, тогава за къв *** ни е тази рашка?

165

Анонимен

преди 2 месеца

Украинската детска градина пак налази сайта

164

безаналогов скраб

преди 2 месеца

От безславната кончина на гордостта на руския флот - крайцера Москва по-добра реклама за тоталната изостаналост и немощ на рашиската техника няма !

163

До 164

преди 2 месеца

Ти си гледай себе си украинецо

162

До 163

преди 2 месеца

И ти как го разбра или си вярваш щото така ти се иска и искаш и други да ти вярват

161

Българин

преди 2 месеца

а руски гробища Русия копае ли ха ха ха ха ха май ще има много руски вдовици за утешаване вдупету ха ха ха ха

160

до 159

преди 2 месеца

...Конфликтът в Украйна показа, че легендарната сила на руските оръжия е мит, и това отблъсна водещия чуждестранен клиент на Москва. Индия, най-големият вносител на оръжие в света, рязко намалява зависимостта си от руските оръжия и няма да направи нови покупки от Русия...

159

До 160

преди 2 месеца

Ами тия с ония @@@ са украинци с VPN

158

До @@@

преди 2 месеца

Показваш ни пак работи VPN ли?

157

Анонимен

преди 2 месеца

До Футбалеров..Да ви ивъ във ''атлантиците'' примитивни !Съсипахте БЪЛГАРИЯ , и всичко БЪЛГАРСКО !Само английски ли ще говорим в Бг , и само американски народни танци ли ще играем ???

156

Глупости са това

преди 2 месеца

До @ @ @: Първото посещения на избраният на скоро президент на Индия Моди беше в Русия. Това говори ли ти нещо?

155

Анонимен

преди 2 месеца

До Запада :Нали Русия няма ракети ?

154

@ @ @

преди 2 месеца

Заради болните амбиции на бункерния московски дядка, тази огромна държава започва съвсем да прилича на Северна Корея и заден двор за Китай.

153

33

преди 2 месеца

Който хвали усраинци,нямат си представа,колко са нагли,имах три пъти контакт със тях,в Португалия,Усраина, България, навсякъде един дол дренки, националисти и фашисти,в Португалия ги арестуваха,през далечна 2018,

152

Футбалеров

преди 2 месеца

Рашка е поела курса на крайцера мацква. Разбира се родните друзя все още се правят на бодри, след като тридневното превземане на киев продължава трета година, обаче запада сварява руската жаба бявно и методично за не пръйгне от казана. Укрите успешно изпълняват плана на путев за санитарна зона и зачистват в белгородско и ростовско планомерно подстанции, складове летища, заводи. След като тези две области станат негодни за живот и холпите се изнесат на север, ще настъпи сигурност за тях.

151

до 163

преди 2 месеца

Какви санкции!? Без санкции, с няколко купени франкофона, 4 голи вестника и 2 голи телевизии, малко хартия и банани, българина бързо забрави и Родина, и комунизъм, и традиции, и деди, и се юрна да поема каквото може от Запада! Военна клетва, БНА - глупости! Генералите набързо станаха атлантици, партийците станаха капиталисти, захвърлиха партийните книжки и се обявиха за атлантични антикомунисти от СДС и Герб!

150

До 170

преди 2 месеца

Ами ,част от българите, ама преди войната щото се връзваха на сладки приказки ,а сега кво стана,не само ,че не ходят да гласуват българите щото им писна от сладки приказки ,а и ония едно правителство не могат да направят

149

.

преди 2 месеца

Мачка Вовата! :)

148

До 168

преди 2 месеца

Айде бе Магариш запада не е единственият с технологии,а за тях си трябват енергийни ресурси щото те се произвеждат в заводи ,а не растат по дърветата