32

Русофоб

преди 2 месеца

ЗАЩО? Иzроди.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Много интересно, ако тактиката работи (така наречената "месомелачка") и руснаците губят по 1000 войника и напредват, то тогава непобедима Украйна колко губи ?!?

30

до 23

преди 2 месеца

Украйна няма вдовици. Или са пристанали на Запад или са в развлекателния бизнес.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Да припомним на изкуфелите евро лидери, че РФ е ядрена държава, при това най-голямата ядрена държава. Когато се предприемат агресивни действия като санкции и военна подкрепа за терористичната хунта в Украйна, е добре да се помисли, какви биха могли да бъдат ответните действия.

28

Урките са бавни

преди 2 месеца

Урките са бавни реотани! Руснаците искат те сами да загрея и да се отърват веднъж завинаги от западната "помощ". А това явно отнема повече време. И руснаците страдат повече но се получава истинско.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Всички азовци десни сектори кракени айдари чуждестранни батальони складове с оръжия са удряни и ще бъдат удряни до пълното унищожение, а соросташката пропаганда и мисирщина да си цирика лъжите и глупостите докато не дойде и техният ред, както стана с твкулите в киев и харков с изпържените пропагандаторчета и американски релейчици вътре.

26

Анонимен

преди 2 месеца

ЗА 8 ГОДИНИ НЕПРЕКЪСНАТ АРТИЛЕРИЙСКИ ОБСТРЕЛ НА ДОНБАС, УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ УБИХА НАД 24 000 МИРНИ ЖИТЕЛИ, МЕЖДУ ТЯХ 2 900 ДЕЦА > предполагам че точно заради това Порошенко и Зеленский са дадени за издирване от Руския съд.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Снощи руската авиация нанесе точен удар по дислокацията на "Кракен" в Харков. Нацистката групировка "Кракен" е с колосални загуби.

24

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

До Анонимен13: Украинците да бягат в Южна Африка. Нашенският брат Галев е още там и никой не го търси.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна ще се превърне в страната на вдовиците, освен ако Киевската Фашистка Хунта не хвърли и жените на фронта

22

Анонимен

преди 2 месеца

Русия може да унищожи Ус райна за 1 седмица но иска да утилизира всички укронацита първо. Напълно ги разбирам. След това СВО в *** ще има само русофили

21

Мда

преди 2 месеца

5 ракети , 5 попадения !Нито една свалена !!!

20

до 13

преди 2 месеца

Зеления ги прецака да се бият вместо мамините синчета на богатите. Както и в бг Един бачка хамалин, а синчето на чорбаджията кара ферари и в парламента

19

Не ги жали

преди 2 месеца

Удри смело до последния украино-евреин и европейску слуга на америка. Удри!

18

Малко е !

преди 2 месеца

Трябва всеки ден както и корабите които влизат или излизат. Както и всички жп връзки и всики пътища с Полша по два пъти на ден.

17

Глупости са това

преди 2 месеца

До Анонимен 11: Немощен е дядо Байдън, не Путин.

16

Анонимен

преди 2 месеца

гледайте телеграм каналите Мертвые укропы 18+ изнанка, zачистка, кот бармалей, енот херсон, глазамиЧеловека,бобр и др. и вижте как урките стават на парчета

15

Анонимен

преди 2 месеца

вече украинците в чужбина не протестират за повече оръжие, а против зеленски

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 5 - А, ако украинците не избиваха руснаци и деца, а ако си спазваха подпписаните международни споразумения, а, ако чуваха Путин, когато предупреждаваше за тоя сблъсък отпреди 2014 година, а, ако Зелника не се хилеше на такива международни форуми, когато говори Путин, изобщо куп ако-та има и не само руски. И, като го докараха до нападението, почна ах и ох, ама те агресори.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Киев да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая. Метат ги кат съчки в огъня!