127

Анонимен

преди 2 месеца

"В едно гранично авгано-пакистанско село дето са в неква планина и се хранят с чиста храна и пият неква супер вода е било нормално жените да раждат на 65 години" - Стига лъга! Средната прдължителност на живота в Афганистан беше паднала до 37 години, като ги думкаха най-яко ...

126

Анонимен

преди 2 месеца

булгара пак е готов с ковчезите.

125

Анонимен

преди 2 месеца

некацал младата белорускиня дядото и й надул корема и ся когато трябва да е пра пра дядо той ще е баща

124

Явно

преди 2 месеца

хората се обичат и са стабилна двойка, така че желанието им за общо дете е разбираемо, но на тази възраст тази стъпка е съвсем егоистична и безотговорна. Поне майката да беше по-млада. Тази жена ще ги отглежда най-вероятно доста години сама и ще бъде на 71 години когато децата са на 18, ако и тя е жива дотогава. Кой ще се грижи за тези деца ако/когато загубят и двамата родители? Как ще бъдат обезпечени финансово? Тук не става дума за западни милионери, които могат да си позволят подобни авантюри

123

Минал по този път

преди 2 месеца

Който не е минал пътя на асистираната репродукция, той няма представа през какво трябва да минат семействата, какви трудности, нерви, усилия и средства! Честито на тези хора, че са постигнали успех и са реализирали мечтата си за деца! Живи и здрави да са!

122

Анонимен

преди 2 месеца

До 141Завист долавям явно съжаляваш за пропилените младини.

121

зя 140

преди 2 месеца

До Анонимен АМИ ЗАПАЗЕН Е ДА НЕ БИ ДА Е РАБОТИЛ НЕЩО, ОСВЕН ГЛУПОСТИ ДА ГОВОРИ И ДА КЕЦА ДРУГО НЕ Е ПРАВИЛ

120

Куче

преди 2 месеца

Защо цензурират тази дума? А съм зоофил и имам права. Мои туу.

119

Анонимен

преди 2 месеца

За 78 годишен е доста запазен, познавам 50 годишни които изглеждат много по зле.

118

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

По-добре да станеш баща на 78 с майка на 23.

117

Филип Киркоров

преди 2 месеца

Познавам го много добре бай Алекси от Поморие.Миналото лято няколко пъти и на мене се пробва да ми направи деца,но не се получиха нещата за съжаление.Бяхме се разбрали,акйо забременея и,ако родя момче да го кръстим Владимир хем на Путин хем и на Ленин.

116

Боби

преди 2 месеца

Никога не е късно. Аз съм на 33 и още чакам първото си гадже.

115

Хм

преди 2 месеца

На 65 съм. Дълги години съм имала домашни котки. Наскоро умря последната ми котка, от старост, на 15 г. беше. Не смея да взема друга.

114

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Честито ! Да са живи и здрави хората !

113

Анонимен

преди 2 месеца

Честито ДА са живи и здрави

112

баба мара

преди 2 месеца

показаха го по тв в новините в родилния дом с много къси панталонки и кривикрака и много стари налъми на краката и това ще гледа две деца ще им даваобразование

111

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам колко злоба има по-долу,направо се отчайвам.Какво са ви виновни тези хора,та така ги плюете?Има ли нещо в живота ви,което да ви радва,за да се зарадвате и на чуждото щастие?Едва ли.

110

1

преди 2 месеца

Честно казано аз на 40 едвам с две се оправям, на тези години... Не знам и то и близнаци... Дано да има кой да им помага.

109

РАЗЛИКА ИМА

преди 2 месеца

До Анонимен"Моята баба викаше, на 52 години била ,когато е родила шестото си дете. А дядо е бил на 53. Ама това е било през 50-те години."==== Първо,баба ти е забременявала по естествен начин, децата й не са правени с ръце и в епруветка и на 52 г. е раждала шесто, а не първо дете.Второ, баба ти, дядо ти и децата им са се хранили с естествени продукти, а не с месо, отгледано в лаборатория или с белтъчини от скакалци и ***. Улавяш ли разликата?

108

Гризел

преди 2 месеца

Честито на родителите!Да си живи и здрави,заедно с детето!Слава на Бога,че ги е дарил с рожба!