13

Striker

преди 2 месеца

Време е НАТО да развърже ръцете на Украйна! Зверствата на ор.к.ите на П ..***.лер няма да спрат, докато не започнат удари към местата на излитане на ракети, самолети и т.н. на територията на Мужикистан.

12

Христо Христов

преди 2 месеца

До 5 "Хора които разбират само от Сила, въобще не могат да бъдат хора, камо ли Човеци!" - а какви СТЕ про'с'таците дет си избирате борел и Урсулата? ... ми про'с'таци!

11

Христо Христов

преди 2 месеца

Тоя ако изстрелят един нюк и половината държави ще се окажат неевроатлантически без мюрета на Посолствата във Вашингтон.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ама (не)великият късият стратег в неистовото си желание да спре разширяването на НАТО към Украйна всъщност го разшири с цели 2 държави. За Украйна перспективата винаги е била многооо далечна и не сигурна, но виж Финландия и Швеция са приети експресно. И какво постигна нищожеството? Точно обратното на това, което е искало.

9

Общо взето

преди 2 месеца

Една Украйна е на ниеото на Русия . Сащ са около 20 пъти по силни . Франция 3 пъти , Великобритания 2 пъти , полша 2 *** и на *** да стане 3 пъти по силна . Русия е малко по силна от България но на наша територия ще се озорят с нас . Цялото Нато Е поне 100 пъти по -силно

8

Хм....

преди 2 месеца

Че как я следи тая среща внимателно?Нали Радев не е там, чрез кого я следи?Явно не е само нашия троянския кон, има и други пробити от КГБ-то..

7

Анонимен

преди 2 месеца

Бе тия все говорят на опаки. Русия многократно е заплашвала членове на НАТО с превземане, отричала е тяхната независимост, култура и право на самоопределение. Ако някой е враг на някого това е русия. Техният империализъм е държавна политика, но в условията на проекция обвиняват другите в това което те правят. Ако русия беше душичката на която се прави, нямаше да подкани всичките си съседи които могат да влязат в алианса.

6

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Хора които разбират само от Сила, въобще не могат да бъдат хора, камо ли Човеци!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ой, а вие целите сте в бяло и смятате НАТО за най-големият си приятел. По-добре помислете защо имате повече врагове (според вашата камбанария), а малкото ви "приятели" или гледат само и единствено своите интереси (Китай), или имат откачени ръководители както вашият (дурак дурака видит издалека), например Кимчо -северокорейския.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ракети няма, Путин умря няколко пъти.

2

Правилно

преди 2 месеца

1 нещо да е разбрал правилно ....

1

Анонимен

преди 2 месеца

За какво да внимават?