239

Анонимен

преди 2 месеца

Да руснаците летят в космоса, след 3 литра водка всичките летят

238

Анонимен

преди 2 месеца

На крив евроджендър Орбан му пречи! :)

237

Еее

преди 2 месеца

Ми те и българите едно време така са избивали коренното население. И дальше?

236

Малко за политика

преди 2 месеца

Путин предложи план за мир изтегляне на Украйна от новите региони на Руската федерация, неутрален и безядрен статут, демилитаризация и денацификация. Но не вярвам скоро САЩ и сателитите им да го приемат. Последната дума все пак има украинският народ. Украинците загиват на фронта в една война, която Украйна не може да спечели.

235

Орбан

преди 2 месеца

Много ми прилича на един от бспарските кметове на село, който за щастие вече го няма :D

234

До 239

преди 2 месеца

А какви демократи са , американците дето избиха коренното население на Северна Америка и от къде са афроамериканците и кой демократи са продавали роби на американците и от къде са ги взели,а

233

Малък Праз

преди 2 месеца

Руснаците летят в космоса, а украинците скачат като маймуни на Майдана :)

232

До 240

преди 2 месеца

Ами и ние помним и в Афганистан и в Ирак и не само там колко избиха , американците обаче не искат да ходят тия американци да воюват в Украйна,а си намират будали като украинците да вярват на американска мечта ,а тя си е само мечта

231

До 241

преди 2 месеца

И защо така се случи.Май не знаеш кой финансира Ленин,Ами пак американците щото един диктатор много лесно се управлява от колкото много хора.А сега ми кажи дали ЕС не прилича на СССР,е с тая разлика,че ония знаят ,че само с обещания не става и са си направили система западняка да получава някакви пари и да не го интересуват игрите и далаверите на бюрократите като Урсула.Както каза един холандец западняка е като дете хранено със сладолед то си яде сладко му е и за него всичко е ОК,

230

Анонимен

преди 2 месеца

239- вероятно помнят и тая русия-войната в Афганистан- 1979г/1989г-загиват над 3 000 000 афганистанци и цивилни до като СССР налагат социализЪма.

229

Анонимен

преди 2 месеца

Какви славяни са тия руснаци? Това не са славяни, това са татарски хуни. В кръвта им е на плячкосват, завземат територии и да избиват населението на завзетата територия. Славяните са земеделци и мирни хора. Нищо общо с тия монголоидни хуни.

228

Анонимен

преди 2 месеца

239- но вероятно помнят и тая русия-ГУЛАГ- 1921г/1989г- в лагерите за превъзпитание са минали над 30 000 000 руснаци като 20% са загинали!

227

Анонимен

преди 2 месеца

Говорителя на Държавния департамент каза много правилно миналата седмица, че за да постъпи Украина в НАТО трябва да победи. Ако не победи, Путин ще определя условията и те няма как да влезнат.

226

До 239

преди 2 месеца

Явно е единствено само как ги вербуват. Контрактник профессиональный военнослужащий, заключивший договор с Министерством обороны России. Такие граждане служат в Вооруженных силах РФ добровольно и за зарплату.

225

Анонимен

преди 2 месеца

Вече никой не знае защо украинците се бият. Те защитаваха правото си да влезнат в НАТО, но от НАТО ги попариха, че в близките 10г няма как да стане, освен това трябва да спечелят войната, това е невъзможно. Така че никой не разбира вече защо воюват украинците - заради изборите за президент на САЩ и евентуален контранаступ преди тях? Заради интересите на САЩ да продават оръжие? Или за да пазят земите на Блекрок, които Зеленски им продаде? Или просто по навик, така и така сме почнали?

224

До 237

преди 2 месеца

Ами явно руснаците помнят Русия на Горбачов и Елцин и не искат децата им да живеят в такава Русия ,запада да ги клати

223

Анонимен

преди 2 месеца

Само Орбан може да ходи в Русия!!!

222

До 236

преди 2 месеца

Манджата е на котлона, това е ясно. Не изяснен остава въпроса с мотивацията да умреш за родину..

221

До 235

преди 2 месеца

Ами като си майка вземе сготви някоя манджа на децата си и не се занимай с неща ,които не са ти ясни

220

До 234

преди 2 месеца

Въпрос на възпитание. Но и така да е. Какво ги мотивира? Ти явно имаш мнение, но не си решил да се биеш за ничия кауза, нали. Както и никой разумен човек не би пропилял живота си за чужди идеи