183

Хахаххахаххаха

преди 2 месеца

До Магелан, не носят лихви :) ама като си необразован.... явно ти носят :)

182

Хахаххахаххаха

преди 2 месеца

До Libre comme air, глупост! И на Запад мизеруваш с минималка. Изобщо бачкерите сте си мизерници по цял свят. Като не ти стига МРЗ, ми размърдай си заддникка бе!

181

Анонимен

преди 2 месеца

След тайфуна Киро просто, Кокорчо, Лена от парапета, пенсионерите са на доизживяване.

180

До №164 - Програмист

преди 2 месеца

Ти не си много добре платен слуга. Много добре платените са сънародници на твоите клиенти, ако наистина има такива, каквито описваш. За да плащат по-малко, отколкото биха платили на свои сънародници, те наемат теб. Интелигентният човек не дразни хора, оказали се в безизходица по независещи от тях причини, нито обижда непознати. Затова изводът е, че ти не си интелигентен и затова няма как да се окажеш сред добре платените в измеренията на Западна Европа.

179

Libre comme air

преди 2 месеца

Нещата са прости!!!С МРЗ в България мизеруваш...!!!А с МРЗ на Запад оцеляваш и дажее пращаш в България!!!

178

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм един миризлив, изкуфял, склерозирал бесепар-пенсионер. Много обичам комунизъма. Харесвам жан виденов и светлия комунизъм ама много искам 1000$ пенсия.

177

Анонимен

преди 2 месеца

До 178 Е факт е. Внасял си при жан виденов 2$, а сега искаш 1000$ пенсия. Как да стане? Аз кво съм ти виновен? Бал съм та в изкуфелия ненужен пенсионер. Хич не ми пука за тебе.

176

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Защо никой не споменава в тази Държава а още и повече НОЙ колко българи достигнаха до пенсия като са внасяли осигуровки в продължение на 40гд.И тези пари са носели лихва .И много от тези пенсионери измряха Още с вземането на първата пенсия или 1,2 години след Пенсионирането.Къде са техните пари от осигуровките ?Аз ще ви кажа къде са..Системата е солидарна и има много българи който не са работили нищо и като направят години за социална пенсия започват да е получават .

175

Анонимен

преди 2 месеца

С такиваПростаци които плюят по пенсионерите колко внасяли при Жан Видрнов ,само атомна бомба трева да има ,мръсниСвине ***.

174

Анонимен

преди 2 месеца

До Лъки Тия 500 хиляди пенсионери са работили и внасяли по 3$ на месец при Жан Виденов. А сега искат по 650$ месец като Гърция. Как да стане?

173

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат пари, защото ги хвърлиха на ало измамниците.По 30 хилядарки минимум.

172

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 174, не само това... сами живеят в четиристаен апартамент. Плащат ток, парно и какво ли не... Не им стига акъла, че на един човек му трябва една стая. На двама и две им стигат. Ми продайте ги тези имоти, бе кретеноиди! И живейте! Нищо не ви дължи държавата! Ама кратуните са празни и туй то!

171

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки има имот собствен и не кара колело като в Холансия

170

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 172, лошото е, че такива като теб не разбират елементарни неща от икономиката. Не казвам, че Василев е стока, а че ти нямаш представа защо са теглени тези пари. Вземи се образовай за държавно кредитира. Прочети защо гърците ще работят 6 дни :) И си помисли с твоята минималка колко трябва да работиш за да плащаш дълговете на държавата. Въпросите са реторични. Такива като теб не могат да намерят отговорите.

169

Анонимен

преди 2 месеца

170 Ноуп! Не си убедителен. Кокорчо разпиля публичните милиарди, задлъжни държавата и наду инфлацията. Той ровеше в държавната хазна последен, значи той уби пенсионерите. Съболезнования, за всички които гласуват за най-корумпираната секта ПП и отпадъците от някогашното СДС, ДБ.

168

Анонимен

преди 2 месеца

Трудно е за пенсионерите, даже осигурявалите се на максимума, които досега бяха с около 2700 лева пенсия и с тази индексация ще са с около 3000 лева пенсия. Голяма е вината на ГЕРБ за тези ниски пенсии, заради ниския максимален осигурителен праг наложен от ГЕРБ.

167

Анонимен

преди 2 месеца

Още един мандат за ГЕРБ и няма да остане нито един жив пенсионер в държавата.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте още един рунд на Кокорчо и няма да остане нито един жив пенсионер в държавата.

165

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е една: бедните пенсионери са били бедни бачкатори. Не зная защо очакват, че като се пенсионират изведнъж ще забогатеят и ще "живеят нормално". В каква реалност живеете?

164

Анонимен

преди 2 месеца

До Лъки, измести се в Гърция и живей там. Искай им пенсия да видим какво ще получиш! Егаси колно нефелннииици има тук!