13

Анонимен

преди 3 месеца

Наемникът от Финландия Ралф Сирен, който се бие в зоната за специални операции на страната на Киев, е разочарован от украинското командване. Според него украинските въоръжени сили са като банда разбойници.

12

Анонимен

преди 3 месеца

заговориха за корупция, това ще е причината за загубата на украйна, а виновник ще е зеленски

11

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски знае за корупцията в Украйна. Нали уволни 32 висши военни заради корупция, които присвоили 400 млрд.щ.долара, като купували гориво за военните машини от Русия заради големите комисионни? Сиймур Хърш още преди повече от година писа, че агенти на ЦРУ знаят за схемите с източване на милиарди от помощите за войната. Защо да е шок за Зеленски? Или ще е шок като разбере размерите на корупцията, в която не участва?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Смърт за Украйна и ппрооостите Украинци.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Какво става, нали обещаха да приемат Украйна на части в НАТО? Толкова ли е корумпирана? Няма ли поне една или две части, където не са корумпирани?

8

Неможе да се мери

преди 3 месеца

С корупцията в България

7

Анонимен

преди 3 месеца

Та въпроса за урките в НАТО е не дали, а кога само

6

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо май колхозниците вече никой дори и не отразява. Нормално, виде се, че само с водка не става

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Не е само корупцията. Преди един ден написах ,че Украина е огледален образ на Русия. И украинците и руснаците са съветски и царистки руснаци . Етническа разлика няма между тях. В Украина ,към днешна дата, има над петстотин хиляди полицая,които НЕ СА НА ФРОНТА,а по стар ромски славянски обичай ръчкат своите да отидат на фронта. Това е не просто диагноза,а неофашизъм от ултра съветски тип. Оценката ми е,че нито Русия,нито Украина имат моралното и историческо право да съществуват.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна знае прекрасно,че Никога няма да влезе в НАТО! Не знам защо Дедо Байдън подклаждаше огъня,който е в Изобилие в Украйна вече 3 година!!!-:) Русия няма да клекне пред " държава" като Украйна! С Блага Изградени в тази измислена държава от самата СССР!!! Русия ще си следва интересите и Нито САЩ,нито която и да било държава,ще Може да я СПРЕ!-:) Набийте си го в главите вече това!!!-:)

3

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва само от САЩ да купува независимо от цена и качество.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Корупция е ако Украйна купува по-евтино и по-качествено оръжие, но е немериканско.

1

Точен

преди 3 месеца

То да е само корупцията...