43

Анонимен

преди 3 месеца

Приблатистите квартали паксеоякаха. Нито Франция, нито Испания, Португалия Италия, Англия и Германия имат проблеми, а блатистите квартали с проблеми. Че то в тиянята кой ли ням да има проблеми. На тия същите свтли търговци са им шитнали развалюема техника софтвери и бавноскоростни мрежи и са Калини9н град им виновен. Айде оро и дръжте право. С подобни статии няй вече нанясят съкрушителни удари по Щатите и Германия които издържат и УКерутките и Блатутките и Естутерасите, майнъ Филибето!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Както си прецакаха флота, така ще си прецакат и собствената мрежа със задълбочените плиткоумни хрумки. То някой ще ги търпи чунким. Да си поиграят на вълнички, ама да не се правят на ощипани девици сетне.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще трябва да върне на запада Калининград, или Кьонигсберг, защото й е подарен, или настойчиво поискан, след края на Втората световна война. Преди тази земя никога не е била руска.

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Руси копейков: Руси, какво общо има икономическото ембарго с изказването ти? Ние можем да гледаме през нета и афганистанска телевизия, ако решим, но рашките не могат да гледат европейски тв. Забранени са им. Повредата е в твоя и техния телевизор. Нямаш предвид Тръмп, надявам се, защото той не подкрепя Путин. Това, че обича да се бъзика с публиката, е негов (и твой проблем). Не разчитай, че хамериканците обичат руското джудже, нито, че ще правят напук на Европа. Ние сме им официални съюзници.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До Руси Как да не знаем? Телефонната връзка с Русия не е прекъсната, имат си социални мрежи. Путин е международен престъпник-мародер. И не го крие. Сякаш е доволен да служи за плашило. Иска да му имат страх, каквато е мечтата на всеки средностатистически комплексар.

38

До 40

преди 3 месеца

Ами като не признават "този съд", защо джуджака го е страх да прехвърчи до някоя европейска държава. Нали не му дреме от съда в Хага!?

37

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е убиец. Всеки в България лови голяма част от руските телевизии. Могат да се гледат и през други канали. Пълни глупости. Постоянно лъжат и си противоречат. А т.ъ.п.ите копейки искали руски емисии, сякаш знаят езици. Там не предават за фронта. Тук-таме кой какво поразил. Само интервюта и студийни мнения, пълни с омраза, редуващи се с индийски и туркменистански сериали през деня. И те не знаят кого мразят. Все едно гледаштелевизионен канал на Възраждане. Пълна скръб.

36

Путин

преди 3 месеца

се е uзпyтuл отново. Толкова могат джуджетата.

35

Явор

преди 3 месеца

Джуджето-убиец ще връща скоро Кьонигсберг, както и Крим!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Това е несериозно. Путин да се излага така? Не може да е истина.

33

Руси

преди 3 месеца

Как разбрахте какво прави Русия след ембаргото ,което имате наложено ?! Хора и медии , които редовно си правят гаргара с миролюбивия Путин,как така имат очи да го споменават и псе хранят на негов гръб ? Казвам миролюбив понеже ,ако беше друг руснак на негово място войната досега щеше да е приключила. Явно има договорка между Путин и САЩ. Като казвам САЩ, нямам в предвид Байдън! Който има нещо под каскета разбира какво имам в предвид..

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 30 "...аз това го знам от 100 години!!!" От сто години значи живееш с една и съща руска пропаганда, която ти е накиснала мозъка ....

31

A1

преди 3 месеца

Путин го премести!

30

Ббб

преди 3 месеца

А така.. Не е ли точно обратното.. Има заглушаване на руските сателити и в Калининград не могат да гледат руска ТВ. Както и тука, и в Украйна и в цяла Европа, руските ТВ са забранени и заглушени, защо ли, защото не искат да се показва и другата гледна точка за войната, истината за войната. Украинските бежанци в Европс да не научават на чист руски за успехите на Русия на фронта.. Затова спряха руските ТВ. Айде..

29

Путлер Капут

преди 3 месеца

Скоро ще го използва и за междинна спирка до затвора в Хага.

28

Лилипутин

преди 3 месеца

Русия е кърлежът на Европа.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Слава на Русия :)))

26

Black Sea

преди 3 месеца

До 30. Руснаците са толкова добри в технологиите, че се молят на Китай и Северна Корея , а понеже нямат чипове, крадат електроника. Ама нали си на 100 години, забравяш бързо. Пак че си жив де. Щото ако беше пи млад и в Русия, вече да са те пратили на фронта. А бегай у леви.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Пречат на детски канал?

24

Анонимен

преди 3 месеца

То баба му все с GPS се е придвижвала чунким.