127

Анонимен

преди 1 седмица

2 ракети по двата бряга и американофила ще осъзнае че сащ е по зле и от аржентина. Те заъова дложиха този неадекватноя да лажа

126

До 137

преди 1 седмица

Браво, ако беше и вярно, грешка нямаше!

125

до 141

преди 1 седмица

Кое джудже? Ако питаш за Зеленски, кара втори мандат, незаконен. Макарон не го знам кой мандат кара, ама е полузаконен. Пък Денков изкара 9 месеца и вече кара робичката.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Досега 500 хиляди украински войници бяха убити, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва? От къде ще закарат пушечно месо, сеща ли се някой?

123

До 138

преди 1 седмица

Май трябва да питаш деменцията и педя човек лакът нос

122

Възродител

преди 1 седмица

Путин бил за Байдън! Значи, да пиша против Тръмп?

121

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с Кание, какво става с Кание! Урсула требе да го тури у петнайстио, да го тури у петнайстио като дойде.

120

РусоФил ПутинИст

преди 1 седмица

Това е Нашият Президент!

119

Анонимен

преди 1 седмица

Джуджето кой мандат кара?

118

FMC

преди 1 седмица

Между другото, Путин е ЗА Байдън. Така, че няма нищо смучаващо, ако Байдън спечели. Смущаващо е друго. Путин явно знае, че Тръмп ще спечели, затова застава на страната на Байдън. И като му дойде времето, ще се сдъвчи и с Тръмп заявявайки, ето, нали ви казах, че Байдън трябваше да спечели.

117

До 135

преди 1 седмица

Аз също и ми е много забавно да те гледам как се гърчиш. да си пробуташ простотите

116

Анонимен

преди 1 седмица

Що не идете вие бе русофили на фронта? Щото не знаете откъде се хваща пушка? Набор 1990 +

115

Анонимен

преди 1 седмица

Бай прави дън ,дън,дън, дън в памперса и пие гинко с шепи,къде е тръгнал?

114

До 130

преди 1 седмица

Забавлявам се с ***, като тебе.

113

абе

преди 1 седмица

Каква футболна драма, драги зрители! Защо ни занимавате с поредната холивудска сапунка? И какво значение има дали кандидатът на ДП ще е Байдън, Обама или Камила Харис? Не са се сменили нито Ротшилдови, нито Рокфелерови, нито оная нацистка аймуна Клаус Швааб.

112

FMC

преди 1 седмица

Слушах дебата чрез превод на руски и не ми се стори Байдън да е толкова зле. Напротив, стори ми се обратното. Само че в превода и тонацията е една, на живо друга. Ако е до здравословното състояние на Байдън, ОК. Но ако просто четеш дебата, не виждам нещо кой знае колко смущаващо.Ако е до офтопика от двамата, то и двамата са зле, не само Байдън. Но щом казват, че байдън не се е представил като 20 годишен младеж, добре. Иначе аз съм за Тръмп както се досещате или знаете :)

111

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо не може да промени руската изостаналост и простотия, само бой в зурлата,до край!

110

its me

преди 1 седмица

e нали има право на 2-ри мандат?

109

До 114

преди 1 седмица

Като си избрал вегетацията и клетката в зоопарка, спри да ревеш, като данак. Ние, изнесените от България сме българи, обичаме България, но предпочитаме да стоим на хилядокилометрова дистанция, поради псевдоинтелигентната върхушка от тъпири, която управляваше, управлява и ще управлява страната.

108

Анонимен

преди 1 седмица

Америка е управлявана от Рузвелт, който 3 години не е можел да стане от стола, и е била 1000 пъти по добре от ГУЛАГ и Мордор!