294

Миш-маш

преди 6 дни

Борисов е жалък и смешен посткомунистически ***. И ние търпим това??? Нямам думи.

293

Честитооооо!!!

преди 6 дни

Браво на вожда Боко!! Нито един крадец не е забравил в списъка си. Честито на ГЕРБ-о зависимите, честито на тези които взеха 100 лв., да гласуват, честито на тези които лапаха мухите през изборния ден и честито и на нас, които позволяваме да се върти тази престъпна клика. Кой ял, кой пил, всички, ще го отнесем с 200 ...

292

Това не е сериозно

преди 6 дни

Много ярко в списъка блести името на един от най големите крадци на нашето време - Делян Добрев - Кумгейта. Баш чорбаджията в Хасково. И още един факт - в България няма култура, затова са издигнали този "културен комунист".

291

Джордан

преди 6 дни

Това действително може да се нарече "правителство на погнусата"! Половината от тях са веднага за пандиза! Нарочно ли ги избра Боко, за да предизвика всеки нормален човек да му изпрати по една нашенска ругатня! Не Ви ли прави впечатление, нечленоразделната реч на Вашият любимец Боко, изпъстрена с толкова много граматически грешки, че по мое време щеше да кара 1-ви клас поне 3 години докато премине на по-горен клас, та намирихте кусури на Кирил Петков! Защо не подканите Боко да излезе на дебат?!

290

МР райдер

преди 6 дни

Никакво правителство! Избори до дупка!

289

Анонимен

преди 6 дни

Всъщност пропусната е Данчето Фандъка. Поне регионалното министерство да й бяха дали, че да закипи едно строителство като по софийските улици, като ремонта на ремонта на жълтите павета!

288

Фалшименто!

преди 6 дни

В този списък крадец до крадеца и престъпник до престъпника.Как да не пропуснеш някой??

287

Кайзер

преди 6 дни

На Бонго Сикаджийдчето само трикове и далавери са му в главата. Ама какво да очакваш от един обикновен крадец на коли издигнал се до първи вожд на народонаселението на Задунайската губерния благодарение на слугинажа си към ***.

286

Корупцията на ГЕРБ

преди 6 дни

Корупционерите се завръщат на бял кон, Добрев с енергетиката, въпреки всички скандали с фирмите на фамилията му в Хасково, Петкова с индустрията, въпреки всички скандали с еврофондовете, Ангелов със здравеопазването и сегашния министър на МВР, явен плащ върху корупцията в МВР, а и навсякъде, където Герб и ДПС бъркат в меда! Да са ви честити старите-нови кродци ГЕРБ-ДПС!

285

Пффф

преди 6 дни

Еййй, забравих и този Нанков на благоустройството. За инфраструктурата няма какво да говорим, там се крадеше най-много. Сега очаквам Добрев да намали цената на горивата с 1 левче, за което толкова цивреше по време на предишните правителства. Ама надали.

284

Да се знае!

преди 6 дни

Къде им е Програмата? За какво да ги подкрепят? Ни прогарама, ни приоритети. Само гласувайте ни да ви управляваме...Искаме задачи със срокове...Сега да видим как ще прегласуват частните болници да провеждат търгове за лекарства, защото ЕК е задействала наказателна процедура по по въпроса, сигурно вече са измъдрили схемата по която да продължават да ви обират, и убиват в болниците. И това е само един малък пример. Дайте програма, дайте срокове, закони и да ви видим къде ще свършите...

283

Тирбушон

преди 6 дни

ГЕРБ върна мандадата изпълнен с ясната идея че той е абсолютно неприемлив и това ще доведе до нови избори, а междувременно те ще си управляват през кабинета Главчев.

282

Питам само?!

преди 6 дни

А бе, кво стана с друг кандидат боков премиер - др. Габриел?

281

Борисов е прозрачен

преди 6 дни

Търси си "изкупителна жертва", да паразитира върху нея, да обира негативите и омразата, а Той да краде публшчните финанси с шайката ГЕРБ, да яха, шиба и дои народа!

280

Еритрея

преди 6 дни

Колкото хората от списъка на Марийчето Габриел знаеха, че са предложени за министри, толкова знаят и тези от списъка на Буци. Той затова и не си е дал зор да измисли някакви нови имена, защото знае, че истинския списък е приготвен от Гуци.

279

Анонимен

преди 6 дни

България е превзета от хунтата на Борисов.Под смълчания поглед на продажника Сарафов се извършват пладнежки обири.Заграбват се бизнеси,а плодородната,обработваема земя е нацвъкана от фотоволтайци.Сега бай Хом ни обяснява как ще има редовно правителство,как ще цъфнем и завържем. Абе Хом сплескан,вече никой не ти вярва,обирай си крушите и да те няма !!

278

Жеравна

преди 6 дни

В листа са: Добрев, счетоводителката Нушка, Сю и фъфляка! Няма как този сбириток да мине! Борисов, много ти е къса листата....

277

Право на мнение!

преди 6 дни

Ако Бойко е държавник, ще отиде да се помоли лично на ПП-ДБ, ще проведат разговори, и ще предложат програма по която ще се договорят за Реформи, и ще управляват в името на тези закони. Разбира се без куррвенски номера (по "мъжки"). Само че Бойко е Мутра, но не и държавник.

276

ГДГ578

преди 6 дни

Целия гробарски отбор клоуни, ахаха, но в крайна сметка суверена това си избра, даже 70% не гласуващи калъфи.

275

Учуден

преди 6 дни

Не разбирам защо гербидж феновете не се радват?