209

Анонимен

преди 1 седмица

Дано има най-после кабинет, който да успее да отпуши плана за възстановяване, че то е срамота - само мрънкаме, че сме бедни, но си позволяваме да губим средства. Да се стабилизира малко ситуацията и да е ясно накъде отиваме, че политиката се напълни с всякакви фрикове - кои от тях проруски, кои уж антируски, но вече не се издържа.

208

Анонимен

преди 1 седмица

Странно защо от Владислав Горанов се отказаха, а от Делян Пеевски не ???

207

Анонимен

преди 1 седмица

Виенето на шарлатанитезвучи като траурна музика, с която оплакват тъпотата си!

206

Срамувам се

преди 1 седмица

от тази комунистичека медия, не е за вярване, че в 21 век на модерните и развити технологии ще има место в пространството на информацията за такава червена болшевишка медия използваща цензура и пропаганда на опростачени коментаристи ! България е унищожена завинаги от комунистите на ДС във властта ! Не е нито за живеене, нито за посещение, нито за забелязване !

205

Анонимен

преди 1 седмица

До Georgi --- "Нов бардак със стари ..... "--- НАИСТИНА МНОГО ТОЧНО КАЗАНО

204

Анонимен

преди 1 седмица

В този списък виждам само едни стари имена, част от които стари - нови министри, послушковци , които не са запомнени с нищо добро като предишни министри. С тези министри с бодри крачки към нови избори.

203

Анонимен

преди 1 седмица

Ле-лееее, тия министри са хвани единия, та удари другия

202

Анонимен

преди 1 седмица

Оня продажник, който беше в Украйна. Не очаквам нищо добро от него

201

Анонимен

преди 1 седмица

Пък Цвета Караянчев ще е говорител на Правителството!!

200

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо експертно няма в това правителство .Има експертни шарлатани които бяха в предходното правителство на Борисов.Никакво развитие тъпчене на едно място .

199

Анонимен

преди 1 седмица

някой имена определено дразнят, тези компрометирани фигури докога ще ги пробутват?Теменужка ПетковаНиколай НанковДелян Добрев

198

Georgi

преди 1 седмица

Нов бардак със стари

197

Анонимен

преди 1 седмица

Както казваше Боб Дилън - Истинският мъж трябва да мирише на кон, пот и тютюн (според мен се допуска и уйски). Жената, която хареса този мъж - тя е истинска жена! Така е Боб Дилън! Истина казваш! Само че в България веке нямаме Български Ковбои - Селяни да орат с Трактори и да яздят Коне за веселба със спомени за старото! Всичките ни Ковбойски спомени по Българските Села, ни унищожи СССР!

196

Анонимен

преди 1 седмица

Тъкмо има и АЕЦ за съсипване, както съсипахте павец Чаира. Добрев вместо да е в затвора той пак се гласи да съсипва енергетиката. Да не говорим тези из верги как съсипаха армията под външна диктовка.

195

Анонимен

преди 1 седмица

Това са предатели. Щом дойдат на власт веднага ще започнат да захранват сащ с милиарди. Ще вдигнат цени на ток, вода, парно и т. н. Пп-дб бяха втория отбор на сащ, който финтира българския селски "демократичен" електорат. Сега се опитват отново с първия отбор. Не трябва изобщо да им се гласува никакво доверие. Това е доказано провалена партия чужди слуги.

194

Анонимен

преди 1 седмица

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка в 11 клас. >>> На пътя към Европа се продават, в ръцете с кукли, малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. Спи Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, Разпънати на кръст!

193

Таквоз то

преди 1 седмица

За три години пълен стопаж, тия ПП и другите протестни партии ги разбррахме , че само протестите са им профи иначе са пълни алоджии. Накараха да искам тия на снимката обратно. Оня ден слънцето за малко да изгрее от Козлодуй. Пълна анархия на всякъде 3 години .Стига...

192

Анонимен

преди 1 седмица

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка в 11 клас. Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш, съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, който днес не раждат. Старците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи, край просяка минава Беемве. >>>>

191

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата България бе цялостно унищожена и разградена след навлизането на вандалите на Йосиф Сталин 1944г и въвеждане на Крепостническото право - Унищожаване на Българските Ковбой - Селяни чрез изземване на земите им и натикване в ТКЗС. В момента селата са обезлюдени и напълно унищожени! А именно от хилядолетия ние Българите сме създали Градовете където са биле Легионерите с Легионите да вардят от инвазия на Вандалите Българските Родове по Селата.... от унишожаване.....

190

Гост

преди 1 седмица

Нушето и Гвоздейчо най-добрите специалисти по разоряване на подопечните им дружества, агенции и държавни предприятия. Браво!