74

Христо Христов

преди 6 дни

"Моето поколение познава партии, които са били, да кажем, малко по-умерени. А сега сме изпаднали в крайности. И това е проблемът." - деменцията не може да каже какъв е проблемът, но е компетентна като всеки про-ЕС про'с'так.

73

драги капейки

преди 6 дни

Знам че много се възхищавате на Путин, защото той си ЗАЩИТАВА ИНТИЬРИЬЕСА и иска МИР. Диржите и тук ли да стане така? Да си имаме един Путин? Няма нужда. Този прекрасен рай съществува и е на един пальот растаяние. Пръждосате се дружно в матушката!

72

Христо Христов

преди 6 дни

"Инес Дауд гласува за първи път на 19 години заедно с майка си Уахиба. "Честно казано, ние не искаме НС." - електората на про-ЕС... и във Франция, и у нас.

71

Христо Христов

преди 6 дни

"Набил Агуени. "Дойдох да се противопоставя на НС, защото тя ще премахне всички помощи - електората на про-ЕС... и във Франция и у нас щ.

70

АнонимеН

преди 6 дни

МИРИН ЛЬО ПУТЬЕН ОБЯВИ ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ПРОКЛЕТИ ТЪПУТИНСКИ ФЪШКИИИИИИИИ В УКРАЙНА ! ТЪЙ, ЧЕ ВОТ ЗА КРАЙНО ДЕСНИТЕ Е ВОТ СРЕЩУ ТЪПУТИН И СЛУГИТЕ МУ ФЪШКИИИИИИ КАТО ПАТРИАРХ САТАДАНИИЛ

69

Кире Либерало

преди 6 дни

Либерал - евроатлантик му кажи и повече не го обиждай. Те знаят, че медиите винаги казват истината и знаят, че са свободни и ще бранят "свободата" със своята кръв. Най-висшият им идеал е да пътуват без визи. Другото е второстепенно

68

Патриот

преди 6 дни

ако сега ви предложат да емигрирате - това е основната разлика между патриотите и либepacтите - патриотите обичат СВОЯТА родина, живеят в нея и работят за нейното въздигне и просперитет, а либepacта няма родина, мисли само кого да продаде и да предаде и къде да избяга с откраднатите пари. За нас емиграцията е ПРЕДАТЕЛСТВО и ПОЗОР, а не висша ценност, както във вашата крива система.

67

до 79

преди 6 дни

Слабоумно центчем съветваме те и ти да се замислиш, но явно няма с какво, все пак за мисленето си трябва и мозък, които при теб липсва.

66

Обикновен французин-

преди 6 дни

той се надява, че докато жена му върви по улицата, повела за ръка децата му, няма да бъде обиждана и закачана от излежаващи се на зелените площи михлюзи.Същите тези михлюзи, които по цял ден или дремят, или зяпат краката на съпругите на онези обикновени французи, които от сутрин до вечер работят, за да осигурят соц.помощи на излежаващите се буквално на тротоарите пришълци-хрантутници.Който е бил във Франция през последните няколко години, разбира за какво говоря.Това вече не е предишната Франция

65

До 79

преди 6 дни

До 79: Ти защо си мислиш, че всички, които не искат приемане на еврото, които са против Зелената сделка, приемането на мигранти и против лгбт пропагандата са копейки? Сериозно си в грешка, мой човек.

64

Анонимен

преди 6 дни

Всички слабоумни капейки да спрат за момент и да се замислят! Знам че трудно! Изисква усилия мисленьето, но от време на време има полза и от него. Драги капейки ако сега ви предложат да емигрирате в Путиландия и да се заселите в някое прекрасно слабо заселено миьстьенце в матушката, бихте ли тръгнали? Ние всички знаем колко можете да сте полезни за просперитета на Путиландия.

63

Карл Мартел

преди 6 дни

С тържествени молитви в джамиите към дявола и притягане на китайските калаши !

62

Анонимен

преди 6 дни

Обикновеният французин е обнадежден, че отново ще може след мръкване да се разхожда спокойно по "Шан-з-Елизе", без да се страхува, че ще бъде наръган с нож и обран насред булеварда, а нападателят му просто ще се шмугне сред тълпите североафриканци, които по тъмно превземат този булевард и се държат с белите хора като с туземно население, подчинено на победили нашественици.

61

Анонимен

преди 6 дни

Десните партии са просто знак, че народите са озлобели и затъппели. Това е. Освидетелстваните бачкери на нас ни докараха Възраждане и Величие - две псевдопатриотични партии с открито монетарни и егоистични цели.

60

Le Partira Pas

преди 6 дни

До Банкеръ - Не за дълго, брате!

59

Анонимен

преди 6 дни

До 67 - Така е! Фашагитв като Макрон, като Меркел, като Урсула! Те развалиха Европата ... Ама ние ще я поправим!

58

Банкеръ

преди 6 дни

Френския нац.отбор има трима французи останалите са нац.отбор на Африка.Белия Французин е вече екзотика в големите градове.

57

Анонимен

преди 6 дни

До 63 - Ще има протести .. За още по-строги мерки! И да! ЩЕ СА АУТ! Всички миграни! Ще ги натъпчат в контейнерите и ще ги капат на корабиъе и от там в Марокони кой толъдет е ...хахахаххаххахахха

56

До ВОТ ЗА МИР

преди 1 седмица

Руский МИР ли? Питай украинците.

55

Нане Вуте

преди 1 седмица

Хора без никаква представа какво мисли французина изказват мнение!!