167

Анонимен

преди 6 дни

Голям шок! Социологическите проучвания показваха същото.

166

Анонимен

преди 6 дни

Ше падат дрехи и задръжки...

165

Анонимен

преди 6 дни

Шок ли? Всички му казваха, че води грешна политика. Но той не щя да слуша и упорито продължаваше. От кое е шокиран? От това, че и избирателите не му щат простотиите?

164

време е

преди 6 дни

макрон да оди при баба си :)

163

ЛилиПутинистите

преди 6 дни

Що мислят че тва е в тяхна полза

162

На втория тур

преди 6 дни

Ще я Пернат ЛиПенова..

161

Анонимен

преди 6 дни

До Ил дьо Франс - Глупосит, глупости, глупостиииии ....

160

Анонимен

преди 6 дни

"Проблема не са тези хора, а това, че държавата позволява даден индивид да живее без да работи и да е полезен за икономиката на страната! Това е проблема на всяка една страна. Колкото по-социална е една държава, толкова по-маргинализирани единици се създават там!" - Има огромна разлика, между това, да помгаме на хората си, които имат нужда от помощ и това, да раздаваме пари на всеки непознат, който пожелае ...

159

Ил дьо Франс

преди 6 дни

Същото ще си бъде както беше 30 и кусур години.Нищо ново под слънцето.Дори хората не ги вълнуват тия работи освен платените клакъори.Французин не променя начина си на живот и си цикли едно и също десетилетия,променя се само видовете модели телефони и бавната цифровизация

158

Анонимен

преди 6 дни

Не е шок, че загуби, ами с колко загуби.

157

Анонимен

преди 6 дни

До BormannДа, те са проблема :) Проблема не са тези хора, а това, че държавата позволява даден индивид да живее без да работи и да е полезен за икономиката на страната! Това е проблема на всяка една страна. Колкото по-социална е една държава, толкова по-маргинализирани единици се създават там! Европа отдавна е микс от етноси. Въпроса е да не се позволява да живеят без да са полезни. Един човек без работа мисли само глупости! Това е човешката природа.

156

Оффф

преди 6 дни

Най-после Европейците се застъпват за правата си. Всички тарамбуки да си ходят обратно в близкия изток!!!

155

Анонимен

преди 6 дни

Светът ще просъществува с национализъм и родолюбство. Всякакви покварени *** идеологиии ще бъдат заличени завинаги.

154

Анонимен

преди 6 дни

Шокът ще е като спечели на втория тур ЛьоПенка )))

153

:)))

преди 6 дни

До Умеренодесен Ти си да намериш някой се рсем ин да ти налее малко акъл в празната ти к ва!!!

152

Чери00

преди 6 дни

Кръв пикаят макрончовците и военнолюбците, но хак им е!Силни били, много били, ама работата изйезе обратното!С две думи-американофилите и военнолюбците да си хващат пътя че скоро и лабут ще ядат!

151

Анонимен

преди 6 дни

Високи данъци за да хрантутят всякакви бежанци и мързеливи лентяи.Слабост даваща увереност и арогантност на мюсулманските екстремисти за което Франция се сдоби с обезглавяването на учител,Шарли Ебдо ,атентати на концерти и връх на лумпенизцията -Жълтите жилетки.Стъпка по стъпка нещата си отиват на мястото.Франция е най-социалната държава или поне беше до тук.Крайно време е да се излезе от това французите да са най-тунеядската нация.Едни работят при непосилни данъци други са в шумаш по кръчмите.

150

паф

преди 6 дни

юрнали се всички да оплюват русия, която иска да си прибере нейната у-крайна земя! има ли русия колонии? а сега пребройте колониите на англия, франция, нидерландия, испания....кои са колониалисти и империалисти?

149

Анонимен

преди 6 дни

А левите ще си припомнят ли как Макрон вдигна пенсионната възраст и какъв бой ядоха от полицията тогава. Или онова беше друго?

148

Анонимен

преди 6 дни

Франция за две седмици организира избори при над 47 млн.население, ние се туткаме 3 месеца и накрая нищо.