39

Нане

преди 6 дни

И понее вече сте горди наТуфци и роби по природа, тръгнете ли да се саморазправяте с бхаратците, кравите и турците, ще ви бомбандират по почина на сърбите за косово.... И отново, ще има източна румелия, племе продажно.... ===))) още слушайте благите и сладки приказки на кравари и анадолци, докато ви затриват ден след ден, и ви доят, кат крави.... Мълоумняци...

38

Анонимен

преди 6 дни

Много интересен факт е че при последното преброяване на населението, цифрите сочат че в това село етничеият състав се състои от сто процента българи, което е абсолютна лъжа. Това село се състои предимно от телефонни измамници с палати като на испанската Ривиера,но НАП това не ги интересува,за тях е важно дали съм си продал дрипити на някой с наложен платеж по иконя. Отделно българи не се събират на тумби,да бият ченгетата със тухли,кирки,брадви,мотики и сечива.

37

Анонимен

преди 6 дни

А пък бизнеса иска да внасяме още индийци, понеже тия са ни малко.

36

Анонимен

преди 6 дни

По бай Тошово време никой не смееше да пипне полицай или лекар.А сега нали са нечии избиратели,ги галят с перце.

35

Хемус

преди 6 дни

Турци не правят такива зулуми!Имат патриархални ценности и вьзпитание!Били са абсолютни гнусни ромулани!И много държа да видя,какво ще изплещи "интелигентния" МВР министър вместо да занимават България с летателната авантюра на Бренди или някакъв софийски булевард

34

123

преди 6 дни

Пълен локдаун на селото. Никой не влиза, никой не излиза. Цялата рода, която е участвала - пълни самопризнания. Чак след това се вдига блокадата.Тоя 17 годишен младеж е следващия "Начо", който ще лети със 160 по улиците и ще убива хора.

33

Анонимен

преди 6 дни

Сега цялата тълпа в затвора,но не ние да ги хрантутим,а да работят,за да изкарат прехраната си.

32

Нане

преди 6 дни

Някви експерти ви обясняват, че данъците в България били едни от най ниските... Около 26 процента са осигуровките, 20 процента ДДС, 10 процента данък общ доход+данъци за движими и недвижими имоти.... Над 60 процента от парите ви отиват за издръжка на бхаратското племе.... Отделно точат колонията с фалшиви телкове и помощи.... Нема такова робско племе в света да търпи тоя позор, и тия да се размножават на воля за сметка на него.... ===)))

31

Анонимен

преди 6 дни

А значи , като тръгнат да бият полицията ,може да се намерят 150 човека и да ги тарашат до кокал, пък като бият шофьори , баби , дядовци , жени , бели хора въобще - няма проблем!!

30

Анонимен

преди 6 дни

Ние не шофираме бате, ние се движим

29

Нане

преди 6 дни

70 процента негласували и се гордеят с това.... Ми другият път негласувайте 95 процента.... Та да ви е още по гот, като тия ви станат управляващи утре... Роби.... ===)))

28

Анонимен

преди 6 дни

Преди години имаше един случай , на някакви чужденци дето закъсали на магистралата край Пазарджик - ( тогава ромската махала беше огромна и никой не влизаше там)...Бяха изнасилили жената и пребили мъжа, от там от София отиват спец. отрядите и какво намират - оръжия, наркотици и вързани бели жени за легла , за да ги ползват от махалата!!! Нищо не се е променило!! Ромските махали трябва да се тарашат редовно за да си знаят!

27

Цинги

преди 6 дни

В циганскиme маxали гласуват 90% за герП. Показателно.

26

Бразилец

преди 6 дни

Каква поредна римлянска драма!

25

Бонго Бонго

преди 6 дни

Да платят нов автомобил цялото село.И като отиват в другите села бой от съселяните.

24

Анонимен

преди 6 дни

Катуна разбира само от бой

23

Анонимен

преди 6 дни

При Главчо Борисов Главундерестия е така.

22

Цц

преди 6 дни

До преди 20 години имаше едни момчета с голи глави влизаха в катуните с вериги, бухалки и винкели и всичко беше ТОП (мирно и кротко) сега се лакират и си епилират кръчката.

21

Решението

преди 6 дни

Последен подарък от българския данъкоплатец - еднопосочни билети за Индия. Там полицаите са от тяхната кръв, с тюрбани и здрави дървени палки в ръце. Те знаят как да се справят с брТЧедите си.

20

Анонимен

преди 6 дни

ГЕРБ и ДПС си ги развъждат заради гласовете на изборите