27

86

преди 6 дни

Станаха за смях с това влечуго.

26

Анонимен

преди 6 дни

Безмозъчният щял да"управлява"още един мандат,ами той сега не знае къде се намира па какво остава още четири години!

25

Анонимен

преди 6 дни

Не е невъзможно да го заменят, но ако се забавят още малко това може да изправи демократите пред друг проблем - сроковете за гласуване. В някои щати, включително в Пенсилвания и Северна Каролина, бюлетините могат да се разпращат още два месеца преди изборния ден, което означава, че името на Байдън ще продължи да се появява, дори и да не е кандидат. Имат много тромава процедура на Конгреса.Ако Байдън се оттегли след Конгреса ще им трябват само 400 гласа. Но може да последват бунтове.

24

Анонимен

преди 6 дни

Байдън не знае къде се намира, но демократите са виновни, не можаха да намерят явно по-дърт кандидат със склероза :)))

23

Анонимен

преди 6 дни

Във моя живот признавам само Рейгън и Байдън! От мъжете!

22

Анонимен

преди 6 дни

Този ли, дето мота една година помоща за Украйна?

21

Радослав

преди 6 дни

До 27: какво има путлероджендърче? Даже засегнах розовата ти душичка? Хайде ходи си набий една злобарка на снимка на Путин опънат от Ердоган и ще ти мине.

20

Анонимен

преди 6 дни

До 20 Радослав: избягвайте интернет , ваш враг е- показва малоумието ви.

19

ДЖО БАЙДЪН

преди 6 дни

Е ЩОМ ТЕТОЯ РЕПУБЛИКАНЕЦ КАЗВА , ЗНАЧИ ЧЕ ТРЕБВА ДА СЕ ОТТЕГЛИМ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА НАДПРЕВАРА АМА ДРУГ ПЪТ :D

18

Анонимен

преди 6 дни

Можеха да го отстранят когато му поискаха Импийчмънт. Сега не могат да го отстранят без Байдън да се съгласи. А той няма да се съгласи и ще станат големи циркове. Какво им пречеше да му наложат Импийчмънт? Щяха да го изпратят достойно преди да е започнал да се върти като пумпал, преди да започне да се вцепенява и излага докато рита подиума и казва, че не работи. Авторитета на САЩ е сринат. Цял свят се подиграва с Байдън.

17

ФАКТ

преди 6 дни

САМО ПСИХОПАТИ ХАРЕСВАТ ПРЕСТЪПНИКА ТРЪМП

16

Радослав

преди 6 дни

Простата истина е, че путлерофашистите и путлероджендърите искат Байдън да остане, тях ги устройва слаб САЩ с деменция за президент. При Тръмп нещата са коренно различни и Русия си стой в ъгъла, а Ким кляка и сяда на масата! Затова путлероджендърите крещят против Тръмп!

15

ПРАДЯДО МЕЦАН

преди 6 дни

ДЖО БАЙДЪН САМ СИ Е ВИНОВЕН , ЧЕ СЕ СЪГЛАСИ НА ДЕБАТ С ОСЪЖДАН ПРЕСТЪПНИК ТАКА ТОЙ САМ СИ Е ВИНОВЕН , ЧЕ ГО ЛЕГИТИМИРА ТРЪМП!

14

Руснак националист

преди 6 дни

А ЩО НАГЛИЯ РЕПУБЛИКАНЕЦ НЕ ПОИСКА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДОНАЛД ТРЪМП ОСЪЖДАН ПРЕСТЪПНИК ОТ НАДПРЕВАРАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ!

13

Извинявайте...

преди 6 дни

Нямат време да проведат още едно проучвателно гласуване. Как ще го сменят без да попитат всички щати? Нямат и с кого да го заменят. Лицето, което ще трябва да предложат на мястото на Байдън трябва да е много познато и харизматично, да не е обременено с управлението на Байдън.

12

Анонимен

преди 6 дни

Нямат време да проведат още едно проучвателно гладуване. Как ще го сменят без да попитат всички щати? Нямат и с кого да го заменят. Лицето, което ще трябва да предложа на мястото на Байдън трябва да е много познато и харизматично, да не е обременено с управлението на Байдън. От къде ще го изровят???

11

Анонимен

преди 6 дни

Добро утро то му изтече мандата сумати бели направи.

10

Анонимен

преди 6 дни

Не са му сменили памперса преди диспута, затова се е изложил дедката.

9

Анонимен

преди 6 дни

Късно е. Станаха за смях на целия свят.

8

2050

преди 6 дни

Изведнъж всички намериха с кого да си измият ръцете, че САЩ е провален лидер на света.Излезе, че един сенилен старец, който го накараха да вземе поста при фалшиви избори, е виновен за разпада на Американската мечта, за всички грешки в геополитически игри на запада.А той просто е последния от онази велика епоха на САЩ , когато бяха наистина велики.Той е виновен колкото и Франц Йосиф 1914.Навремето когато прочетох книгата на Хънтигтън не ми се вярваше, но май е прав- САЩ е страна на разлом.Кога?