96

Техас

преди 6 дни

Е, ще си сменят "димократите" шило на мъло и какво от това! За пендос, как не го върти, ама управия няма.

95

Чук и Гек

преди 6 дни

Бай Дэн - Нашый Президенть!

94

1-дртийYАЙТBoY!

преди 6 дни

Не знам, с какъф акъл горките силно вайкащи се понастоящем псевдо-демократи са решили да сложат туй РЕАЛНО живо посмешище на човек начело на най-ВЕЛИКАта държава в света и водещ военно-технически хегемон, все им се чудя на заблудата. Завчера се виде, че тоя силно люшкащ се и трипетлив дрть човечец на 2 магарета и сеното не ще може да раздели, а пък тия го турили начело на супер-силните ЩАТИ...

93

Анонимен

преди 6 дни

Дано не умре от предизборните вълнения.

92

Христо Христов

преди 6 дни

Американците и европейците = евроатлантиците са бавно-развиващи се. Чак сега вдянаха очевадното. Дано Путин ги излекува от този вирус - евроатлантизма.

91

Христо Христов

преди 6 дни

До 86 "В Русия поне има избор.....само от един! " - в Русия на предните избори бяха 8 кандидата. В САЩ - 5. Факт, който неграмотните европро'с'таци не могат да вземат.

90

Анонимен

преди 6 дни

Да се смеем на САЩ е все едно, Хебър Пазарджик да се смее ,че на Реал Мадрид им е бил дърт вратаря!

89

Анонимен

преди 6 дни

Дано доживее до изборите, че вече е на възраст.

88

анонимен келеш

преди 6 дни

"подиграФка":):):)

87

Анонимен

преди 6 дни

Как нашите *** ще коментират САЩ, ние задуняйската клоака, посмешището на Европа....боже мили, ние се подиграваме на САЩ от висотата си турската и комунистическа мизерия???????

86

Идеалист

преди 6 дни

Преди няколко минути завърши по БНР в предаването "Събота 1500" защитната реч на г-жа Асенова. Как ли не оправдава изложилият се Байдан в дебата му с Тръмп. Тази пропагандаторка на политиката на американските левичари - троцкисти си живее в някакъв измислен свят. Тя съзнава ли, че това което се развива през последните години в тази велика страна САЩ, е обида за нея? Горкия стар и болен човек е станал за подигравка!

85

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

АМНЕСТИ ИНТЕРНЕШАНАЛ ИНТЕРНЕШАНАЛ АМНЕСТИ А ТУРИ ДЕДО У ПАНСИОН ЗА ПАМПЕРСИ ! ТАМ А ЧАКА СРЕШТА С КОЗЕЛА !

84

Анонимен

преди 6 дни

В Русия поне има избор.....само от един! И раздвоение и биполярност да имаш, пак е той!

83

Идеалист

преди 6 дни

Преди яколко минути завърши по БНР в предаването "Събота 1500" защитната реч на г-жа Асенова. Как ли не оправдава изложилият се Байдан в дебата му с Тръмп. Тази пропагандаторка на политиката на американските левичари - троцкисти си живее в някакъв измислен свят. Тя съзнава ли, че това което се развива през последните години в тази велика страна САЩ, е обида за нея? Горкия стар и болен човек е станал за подиграфка!

82

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

АМЕРИКА БЕШЕ САЗДАДЕНА С ВОИНА ВОДИ ВОИНИ ЗА ДА Е АМЕРИКА И ШЕ УУМРЕ У ВОИНА ! ДОБРЕ ЧЕ ДАДЕ НА СВЕТО ВИЛИС ЖИПА СТУДЕБЕИКАР КАМИОНА МУЗИКАТА И ЖИМИ ХЕНДРИКС КРИИДАНС И ДО 1974 КОЛИТЕ ЖИНСА ЛЕВИС ФИЛМИТЕ ДО 1989 И ПОСЛИ САТАНАТА Я ОБЛАДА !

81

Анонимен

преди 6 дни

Чак 1000, че тя Америка е на 250 години.Да кажем в идеалния вариант всяка година да води по една война да са 250!!!Излиза, че е водила 4 войни за година.И ти нещо си се оплескал.

80

Анонимен

преди 6 дни

А ние си мислехме,че у нас е най-зле.Вижте ги тия,от 360 милиона американци не могат да изберат двама читави кандидати.

79

БАНко

преди 6 дни

ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАЛОУМНИЯ БАЙ БИДОН ПРИЗОВАВАХА НАРОДИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ВЕЧЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ !!! СВЕТА ПРОПИЩЯ ОТ ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИ !!!

78

анонимен келеш

преди 6 дни

кАпейки аре на плаж бе:):):)Аз слизам след малко,че ме чакат и се подкарваме с бирите.После Швейцария-Италия на бийч бара вече на по твърдо гориво и накрая за Дания-Германия оцеляват само най подготвените:):):):)Така си живееме ние Натовците докато Вовата е наврял в калните окопи на бойното поле вашите любими русначета да се борят всеки ден за живота си:):):)

77

До 76

преди 6 дни

О, много ти благодаря! Ако в САЩ са 1000 конфликта, в Русия са 10 000, за също кратката и история! Семейни конфликти броят ли се?