38

Стария Джо

преди 6 дни

Деменцията ............Байдън....................не става за президент..................това е повече от ясно................демократите да предлагат нов кандидат за президент на САЩ ..................че тоя изкукал дядка е голяма излагация!!!

37

Анонимен

преди 6 дни

Може ли някой да ми обясни какви са евро-*** ценности?

36

Анонимен

преди 6 дни

Байдън е най-лошия президент в историята на Америка.

35

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

Би било прецедент ако Байдън и Тръмп бъдат гласувани от партиите си за избор на Президент. Последното нещо,от което САЩ имат нужда в момента е радикализиране на Президентската институция. Още по-малко пък обидите,които си отправиха един на друг Байдън и Тръмп могат да бъдат приети като начин за обединение на нацията.

34

Анонимен

преди 6 дни

Току що и Комсомьлская Правда на "свободния свят", Ню Йорк Таймс излязоха с официална позиция и призоваха Байдън да се оттегли. А CNN официално обявиха резултатът от дебата: 67% на 33% за Тръмп. И въпреки това демократите са твърдо решени да държат на Джо Деменцията. Явно са твърдо убедени, че ще откраднат и тези избори!

33

Анонимен

преди 6 дни

Тия и двамата пенсионери не стават. Не можаха ли да намерят 1 по-млад от 60? Минал им е срока на годност.

32

Анонимен

преди 6 дни

Зле е чиляка здравословно, не знам как демократите са го сложили за кандидат и настоящ президент, той не помни 2 минути :))

31

Анонимен

преди 6 дни

Е,ще сменят Бай Дън.Главната сатанистка си е чернокожа и няма търпение да покаже кръвожадното си лице пред света.Иска да унищожи човечеството и да остави 1 милиард,за да са й роби.Досега не са имали само цветнокожа жена президент и хората ще се вържат,защото ще го изкарат върха на демокрацията,а всъщност ще си е демонизацията.

30

Копейкомачкатор

преди 6 дни

Божо-верото, кремълското чукче ще сее руzка пропаганда до последен дъх.

29

денс

преди 6 дни

До На чесана брат му - Самият Байдън казва днес, че ще се кандидатира отново. Но щом световният експерт Чуков, запознат детайлно с кухнята на Белия дом и който си говори на Ти със всички американски президенти, казва обратното, значи трябва да му вярваме.

28

Анонимен

преди 6 дни

До силно притСнена Байдън е роден 1942г. Путин - 1952г. Такъв е животът, всички остаряват. Ти недей се притеснява да не спукаш някоя аневризма.

27

Домбил Бомбасов

преди 6 дни

заглавие за байден, общи приказки, темата на он еър - срещата на нато. май на тва му викаха "да извадиш две изречения от контекста" и не е точно как се правят новини. читалияще, закривай

26

Анонимен

преди 6 дни

И кой дава право на колониални роби да разискват господарските рокади във власта ?

25

На чесана брат му

преди 6 дни

Аве какъв експерт е този ? Лукова глава !

24

силно притСнена

преди 6 дни

Да, може да почине......септември, октомври!

23

читалище заря

преди 6 дни

що за разлика от пуканките дето слагат за водещи, основното присъствие в националните медии са кадри на осо/бкп/дкмс на средна възраст над 60г? същите глупости може да ги говори и 30 годишен успеляк с нбу и поне ще създава илюзията, че "не са едни и същи". а не-едни-и-същите са христо покера, зетя и на виктор гаджето

22

ясно

преди 6 дни

До IQ 3.14не арабист и комунист отговори човекът чук

21

да ама не

преди 6 дни

гладна комунистическа кокошка чукова просо сънува

20

IQ 3.14

преди 6 дни

тоа нафталин не беше ли "арабист"

19

Анонимен

преди 6 дни

Как не е казал, че трябва Путин да го предложат за кандидат за президент на САЩ, не знам.