316

Глупости са това

преди 6 дни

До Анонимен 323: Погледи курса на рублата спрямо долара преди да пишеш тези съчинения по опорна точка. Колкото е бил преди година, толкова е и сега. А доларът не е това, което беше. Саудитска Арабия вече продава нефт и за китайски уани. ...................... Не че има връзка с темата.

315

Анонимен

преди 6 дни

.подкрепя Украйна на .. " съюзническо ниво" ... Тоя чували се кво говори, що не иде да се запише доброволец

314

Не е ли ясно?

преди 6 дни

До Анонимен 321: Опорка и лъжа има в това, което си написал. Нищо ново.

313

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 322 Повечето нямат, щото не си спомнят какво беше в България преди 2000 година. И това е сао началото. Руснаците едва удържат рублата.

312

Анонимен

преди 6 дни

Основната лихва в Русия е 16%! Имате ли представа, какво е това?

311

Анонимен

преди 6 дни

До Малко за политика Поне се поинтересувай малко от политика, защото освен една купчина руски лъжи и опорки няма нищо за "политика" в поста

310

Малко за политика

преди 6 дни

Нашата позиция, както е дадена по-горе, наистина не е нещо ново. Това е позиция на сателит на САЩ. Според това, което е написано, трябва да да подкрепяме продължаването на войната в Украйна до последният украинец. Това не е в полза на украинският народ, украинците умират на фронта в една война, която Украйна не може да спечели. Колкото до международното право, то значи нещо ако важи за всички. Крим и Донбас се отделиха от Украйна и се присъединиха към Русия, така както Косово се отдели от Сърбия

309

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 318 Я посочи 5 неща, които според теб са национален интере на България.

308

Анонимен

преди 6 дни

Колко празни думички са използвани в тази поредна празна статия на днес-а?!Отдавна няма българи, български народ, България и национален интерес на България...Вместо тях има оцеляващи на всяка цена безхаберници, които не желаят изобщо да се борят за интересите си с действия (само на думи по форумите), България е отдавна една територия/щат/провинция в рамките на ЕС, а "националният ни интересе" е заменен с едни такива думички като европейски, либерални и транс ценности и фалшива демокрация.

307

Българин

преди 6 дни

До НАЙ МЕ ПЛАШИ И що те плаши?

306

Анонимен

преди 6 дни

До мак А с колко ще се "изръсят" когато Руския колониализъм започне да ги изнудва след всяко следващо "желание" да си "усвои" нещо или да бъде направено нещо както го иска?

305

НАЙ МЕ ПЛАШИ

преди 6 дни

ИЗРАЗА > " ДО МОМЕНТА НЕ Е ОБСЪЖДАНО ИЗПРАЩАНЕ НА БГ ВОЙСКИ В УКРАЙНА "

304

мак

преди 6 дни

Тези слуги на чужди интереси, които живеят заради украйна, а не заради народите си замислят ли се, колко още ще се изръсят за скъпоценната украйна. Ще дадат де що имат, а после ще купуват същото за свои нужди. Гениално и евроатлантическо нали. А украйна никога няма да плати, щот е във война и има оправдание.

303

Анонимен

преди 6 дни

А как вървят нещата с руският наступ към Вовчанск?

302

ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА БГ

преди 6 дни

ОПРАВНИЦИТЕ СА САМО КЪМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ > НЯМАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА

301

До 309

преди 6 дни

Не бе докараха ни просяците им да ги храни българския народ,ама тия дето ги докараха никой не е гласувал за тях

300

До 302

преди 6 дни

И що си мислиш посолството от Козяк ще позволи резултатите от изборите да променят нещо то и за тава на изборите отидоха само тия дето са на хранилката а мафията основно .За да има промяна трябва цяла Европа да се промени и да изрита администрацията на Бидона

299

Анонимен

преди 6 дни

Koой е този ***, че да решава за всички нас какво трябвало да мислим за Украйна? Тези вече откровено прекрачват всички норми на поведение!! Каква е Украйна за България? Та ние до скоро дори и бонбони не внасяхме от там. Да не говорим, че дори и най-малки отстъпки не ни правят по веригите! ДОЛнИ ДОЛНИ МАРИОНЕТКИ! НЕЗАБАВЕН ИМПИЙМЪНТ И НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС!

298

Анонимен

преди 6 дни

Ако искате да знаете защо няма правителство, да ви кажа - хитрите българчета в управлението не искат да взимат отговорност за идващата трагедия и война....това е истината

297

До предният

преди 6 дни

Битката е с дронове, не е с ножове дори.. България...няма население, то се топи всеки ден, няма младежи, няма никой. Всички бягат. Страшно е без война, с война ...ще стане още по-страшно. То това е и идеята на НАТО. Всичките бивши социалистически страни да се само избият под прецизен контрол.