218

Шаши

преди 5 дни

Тук бизнесмени няма. И фондовата борса е смешка. Всеки се е надул като онождан пуяк и се чуди как да не плаща. Всеки знае, какво представлява един български ,,бизнесмен" . Има и свестни хора , но са много малко. Държавата ги стъпква с изисквания.

217

Анонимен

преди 5 дни

Едно време се търсеха ядрени физици, инженери, имаше производство и технологии. Сега търсим бангладешци и непалци. Сигурно да ринат *** по дворните *** на бабите на село.

216

Анонимен

преди 5 дни

Не липсват. Липсват желаещи да работят за 1000 лева.

215

Хюго Бос

преди 6 дни

Пожелавам на бг чорбаджиите един бавен фалит и банките да им вземат всичко. Помня времето когато извиваха ръцете на жена ми, а ние с малко дете, и й крещя селският шеф как за мястото й чакала цяла опашка от желаещи и ако не й отърва, да напуска. Ем напуснахме, и страната дори. На едно интервю един *** й беше казал, че ко не му вдигнела телефона на второто обаждане, дори и в полунощ, да се смятала за уволнена. Писна ни и си събрахме багаза.

214

Нищо не липсва

преди 6 дни

Просто е такава политиката ни. Това се толерира поради много причини.

213

Дякона

преди 6 дни

Бангладеш са най-добрите работници ! Bread and bed - ха ха хи хи

212

Анонимен

преди 6 дни

Като са толкова високо образовани, съвестни и благонадеждни, що не си внесе Бг и правителство и администрация от Индия или Бангладеш..:)) цела Англия управляват.:))

211

Анонимен

преди 6 дни

Чорбаджията, като почне да брои колко е спечелил от индийците, и почва да се чувства като в комунизма.

210

Анонимен

преди 6 дни

Крайно време е курортистите да започнат да работят! Стига сме ги хрантутили!

209

крундел

преди 6 дни

непал ***-дойди, макар, че са диваци и някои "работодатели" с традиционното спестяване на заплати може да усетят желязо между ребрата си, че освен диви са и ножари; ама блестящата идея да вкарваме хора, които все още не са достигнали до етапа да си мият ръцете по принцип е малко неумна, не мислите ли?в смисъл никога не си мият ръцете, само като ги навали дъжд или бъркат във вода... и не се и къпят, разбира се...

208

Главен Готвач

преди 6 дни

Мит е че се търсят квито и да е българи за работа.Седмица обикалях голям БГ курорт на 3 места ми предложиха 3 пъти по ниска заплата 2000лв с условия 15 часов ден /6дни. на някои директно ми казаха,Българи не наемаме ,защото няма дъравни помощи за тях и не им били изгодни. Сега на 8900 франка съм добре.Призовавам всички колеги и персонал да напуснат тая т0алетна.

207

Анонимен

преди 6 дни

Щом до ниво Бангладеш и Непал стигнахме работата е на закриване на държавата.Нито сме пазарна икономика, нито сме европейска страна нито доходите ни ....Изгонихме си трудоспособните българи сега ще гонят пишман работодателите дивото...Абдали!

206

Много ни е ХУБАВА

преди 6 дни

РЕПУБЛИКАТА - но в нея няма много хляб за разни хиляди ейч ари, пи ари, консултанти по това онова трето десет

205

Анонимен

преди 6 дни

нещо положително?!?!?! Появяват се крайно десни, тази да си къса дипломата и да заема едно от 200 хилядите работни места. Дълго време ще има да берем трудовете от управлението на заврения зет Пепеляшко и протежетата му, както и еднокнижната партия, които вместо да са на тези места са на бюрата.

204

до ром с кака гола

преди 6 дни

Виж човек, нашите роми СА СИ НАШЕНЦИ! На тях да ти кажа също няма да им се понравят чужденци...

203

ршрчр

преди 6 дни

Абе не толкова заради религията Ислям. Има си коскоджамити Турция все пак, но проблемът им е, че Турция е държава със силно изявена собствена индивидуалност. А те искат в Европа (да заселят) послушно население, което да е залюхано, скромно, просто, първично и непретенциозно по душевност за да робува, да се размножава на макс и при всяко свиркане да е готово да води разни войни...

202

ром с кака гола

преди 6 дни

Тези чужденци се вкарват вероятно за да подменят населението в България. Обаче тази смес между роми, чужденци и българи е взривоопасна. Ромите не могат да се интегрират в България и са си неграмотни както преди 600 години, вие ще интегрирате хора от Непал или Бангладеш . Това ако стане ще получите Нобел.

201

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен бг има толко безработни и 3 милиона бегаха по чужбина и имат и жилища в бг. А тия чужденци не знаят език, трябва да им прават гета за жилища а и самолетни билети. Явно някой нарочно го прави а не е толко заради печалбата, за да стане ислямска държава в ЕС и НАтО.

200

Анонимен

преди 6 дни

Да вземат на работа има безработни, записани от дълго време в бюрото по труда, които са с начално и по-ниско образование. Тоест да, някои роми не работят, защото получават добър социал, но други просто не ги искат на работа.

199

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен И бг не са балами и прават фирми че заплати са мизерни. Секи търси работници