763

История даге

преди 5 дни

Румънците си разстреляха диктатора на улицата . Слугите му се рабягаха и покриха. Ние нашия Тошко за светец го обявихме , а слугите му раздаваха куфарчета и редяха партий , които и до днес са на власт. Сега мрънкаме колко по-добре били румънците...

762

Христо Христов

преди 5 дни

До 760 "Ако ме мобилизират предпочитам първо да си изчистим родината от корумпирани политици и престъпници до девето коляно." - той и Дертлиев 1990/1 вас година искаше това. Но се появиха евроатлантиците Соломон Паси, Александър Йорданов и сие, които подкрепиха БКП срещу него.

761

Под дъгата

преди 5 дни

До АнонименА мъжа и на теб къде ти бъркаше

760

Шарлатанско робство

преди 5 дни

Още от римско време роб се става не само след загубена война , но и при неизплатен дълг. ПП ни вкараха в дългова спирала ако не знаете...

759

Анонимен

преди 5 дни

На много до сега бранеха родината ПП мушениците ,най красивите и най лъжливите хоря ,като бивши министър на финансите от ПП ,че ще влезем в еврото 2025 г.днес заповяда на фондерлаен )))

758

Анонимен

преди 5 дни

Бях на кафе с едно приятелско семейство. Бъpках с пръсти на жената в cливата пред очите на мъжа и.

757

вие сте бита карта

преди 5 дни

Последната група са най-тъпата. Не може човек само да бяга. Те първи ще станат роби на победителя. Така както Радев лишен от достойнство и чест сега зависи от благоволението на останалите.

756

Анонимен

преди 5 дни

Колко беше хубаво едно време през комунизма, когато можеше да си купиш чадър и кафеварка само ако си ходил с организирана групова екскурзия до Чехия, Германия, Унгария или Полша.

755

Анонимен

преди 5 дни

Бих защитавал териториалната цялост на България, т.е ако Турция, Сърбия или РСМ предявява претенции защото нашите политици няма да ни защитят.Но не се надявайте да се бият за чужди интереси някъде си, ако ме карат да се бият срещу Русия първо ще се разправя с някои посолства и нашите политици.

754

Доброволец=камикадзе

преди 5 дни

В 21 век войната се води от обучени минимум 3 години войници, доброволци с месец строева подкотвка са за пушечно месо- за да видят профитата от къде ги стреля врага.Да приемат до 55 г на работа в армията не само до 40г. До 40 ги иска и бизнеса след 50 ги изхвърля. Щом до 67 г са годни за работа стават и за армията иначе пенсия...

753

И войната е бизнес

преди 5 дни

Бизнеса да вкара индийци и за армията не само да подържа заплатите на африкански нива с масов внос на индийци в България.

752

Враг пред портата

преди 5 дни

Една пушка на на пет левента. Като падне първия . Втория взема. Последния оди да сдава на старшината.

751

Анонимен

преди 5 дни

Добрите дела се вършат тихо. Другото е актьорска игра. Същото е и с патриотизма.

750

Войн

преди 5 дни

Само един маркуч за противогаз е нужен. Главъта да е близо до тялото. Когато свърши войната.

749

Анонимен

преди 5 дни

Кой допусна този да стане президент? Кой е гласувал за него?

748

Васил

преди 5 дни

Украинците в булгария . Българите в украйна. Абе кога ше останем само ние ромите да си поправим държавицата.

747

СМЕХ....

преди 5 дни

Комунисти не браня, но поне, на един руски комунист бих пръснал черепа с кеф...ХАХАХА...ЗАЩОТО, ЩОТО ТОЧНО ТЕ НИ ДОКАРАХА ДО ТАЯ ПРОСИЯ И ПРОТСТОТИЯ----НАРЕЧЕНА "КОМУНИЗЪМ"!

746

Уч редявам

преди 5 дни

Нова партия. Имаше такъв народ . Почвам да събирам подписи . Скпро ще има нови избори.

745

Анонимен

преди 5 дни

Не мога да повярвам колко неадеквстници коментират тук.Нямало да защитават тая територия?!Ами намерете си друга щом тая не ви харесва.Защо живеете тук?Аз ще я защитавам с цената на всичко,ако се наложи.А сега се запитайте,защо сте такива мизерници,и душите ви също.

744

vs

преди 5 дни

Първо при т***иквоча, шиши и данчо ментата ще отида пък после ще видим!