225

Ба.ти карфиолите

преди 5 дни

Дано това да не става, защото се вижда колко е неефективна прехвалената НАТО-вска бойна техника на територията на украйна. За съжаление ние пак сме застанали на губещата страна.

224

Бонго Бонго

преди 5 дни

Расте като го пипнеш...извинете за френският ми

223

Анонимен

преди 5 дни

Очевидно Москва иска да унищожи Русия.

222

Анонимен

преди 5 дни

До 235. Да лазбирам ли, че, според теб, цар Борис е отровен от руснаците? Но той е отровен в Берлин при Хитлер. Тогава има само една възможност, да го е отровил Щирлиц.

221

Дядо Соци

преди 5 дни

До Видимо доволен 220 Първанов подписа за НАТО , но Соломон Паси е идеолога.Много правилно решение. Паси е нашия герой и ще бъде записан със златни букви в историята.

220

Бах мама му.

преди 5 дни

Ами като расте риска от пряка конфронтация , махайте се от Украйна бе , жив-отни.Не разбирате ли каква д-ив-от-ия направихте ?

219

Анонимен

преди 5 дни

Белоусов да си избърше белото от устата и да си припомни, че Черно море не е руско блато, а море на три натовски държави.

218

до 224

преди 5 дни

До Анонименнали през 947 се провежда същия референдум и тук -република или монархия ,като преди това отровиха цар Борис.Същият референдум проведоха в Крим изобщо руснаците са майстори на референдумите.и изборите с 99,99% резултат

217

да ама не

преди 5 дни

Русия забравя че Черно море не е руска територия и не е руско езеро!

216

Bormann

преди 5 дни

Пряка конфронтация няма да има, всичко е бла бла бла разтягане на локуми както Кенеди по време на Кубинската криза. Русия ще анексира това което иска, запада няма да го припознае, всички други да и живота ще продължи горе долу както и преди конфликта хехе

215

Одеколон Тройной

преди 5 дни

Руските пияници не виждат двойно само на един ред. Въпросът е на колко реда виждат? Този с вид на Дирек, къде си видя войниците!? За три години Клизма, е на - (минус) 600 хил. солдата. П.С. Какъв Пролетарски порив провокира руският Одеколон.....3 А Е Б И.....

214

Анонимен

преди 5 дни

Не виждам физическа прилика между Зеленски от преди 2022 и сегашния зеленски с тениската. Че не е един и същи не е факт но въпроса е къде е истинския зеленски не тоя брадясалия със суитчера.

213

До 225

преди 5 дни

Да, Зеленски го е страх. Зеленски е на всякъде в Европа и на фронта. Путин къде е? Колко пъти ходи до фронта. Безстрашния.

212

сатърчето

преди 5 дни

Ясно е къв жъ бъди резултатът от сблъсъкът между двете култури! Кво са случи при срещата на Христофор Колумб с тyзeмците? Руснаците са сибирски индянци. Всъщност индянците са тръгнали от Сибир. Американците смачкаха индянското население в Америка, сега ж додат да си довършат работата.

211

сатърчето

преди 5 дни

Ясно е къв жъ бъди резултатът от сблъсъкът между двете култури! Кво са случи при срещата на Христофор Колумб с ***? Руснаците са сибирски индянци. Всъщност индянците са тръгнали от Сибир. Американците смачкаха индянското население в Америка, сега ж додат да си довършат работата.

210

До 224

преди 5 дни

Ти там ли беше? Ако аз дойда с автомата и ти кажа да се подпишеш,без да гърмя, ти ще разпишеш ли? Ако ти кажа, че няма да ти дам инсулина за детето ти, няма ли да разпишеш?

209

Анонимен

преди 5 дни

Ние се надяваме това да направи зеленски. Но май го е шубе което е голям стррах. И стррах го е.

208

Анонимен

преди 5 дни

Каква окупация украинецо , ами че то една пушка не е пуйнала 2013 когато беше референдума в Крим.

207

До 222

преди 5 дни

Не ни трябва. Искаме да го обсъдим. Или се надяваме сам да си сложи сам края. Както правят нацистите.

206

Анонимен

преди 5 дни

sdd , Путин нали бил умрял . Защо ви трябва пак да го убивате и ликвидирвате ?!?