98

Анонимен

преди 6 дни

Между другото, много ми харесва формата на дебата. Когато единият говори - на другия му е изключен микрофона. Няма надвикване, няма говорене от двамата едновременно и не се разбира кой какво казва. Всеки си излага тезите в определено време (по равно) и може да отговори на другия, използвайки своето си време.

97

Хоспис шоу

преди 6 дни

Едва след като гледаха дебата Биден-Трамп, гражданин на САЩ започнаха да разбират защо руснаците се месят в американските избори. Те се опитваха да помогнат.

96

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 67 Прекалено задълбаваш. Цветът на вратовръзките им има съвсен просто обяснение- Републиканците имат за цвят червеното, а демократите- синьото. От там двамата носят цвета на партията си.

95

Анонимен

преди 6 дни

Все пак Посолството е наритало един от тролеите да драска тука. Вижте как отчаяно писука 94 нещо за Часов Яр. Направо ми става жал.

94

Анонимен

преди 6 дни

Хвани единия и го прасни на другия. Слушайте Путин когато говори, и сега сравнете това с пелтеченето и бръщолевеното на тия оссраннии хамрикански ел президентоси. Джо Байдънакис не знае дори на коя планета е и пелтечи нещо. Говорещият оранжгутан пък лъже като български историк. И муриканосите ще трябва да правят избор между тези двама.

93

Анонимен

преди 6 дни

До 96, че Тръмп няма от какво да спасява света е ясно (самата идея е налудничава), но ако наистина демократите сменят Бйдън с Гавин Нюсъм (губернатора на Калифорния, и много популярен сред симпатизантите им), то Тръмп ще загуби катастрофално

92

хе хе хе

преди 6 дни

Дончо и Дементния разсмиват целия свят. Само на запада не му е смешно, пък на евроатлантиците направо им се реве. Понеже третият участник в комичния скеч се казва Урсула:)

91

Мъдуратора

преди 6 дни

АЙДЕ, заключвам темата! Кой еал, еал. Аман от простоутии в тоя сайт!

90

Анонимен

преди 6 дни

Като защитник на идеята, че Тръмп е последната надежда за света ни, аз съм силно притеснен: след снощи всички демократи панически говорят за смяна на Байдън . И ако го сменят, то тогава положението на Тръмп става неясно, щото след снощният погром , даже и Байдън няма да гласува сам за себе си.

89

Анонимен

преди 6 дни

Скапаните бумъри искат да унищожат света! Не стига че съсипаха живота на 2 поколения млади хора с тези постоянни кризи във всичко ами сега искат да правят трета световна война. Не виждате ли че всички управляващи са от това скапано поколение.

88

Анонимен

преди 6 дни

В Америка като имаш пари,много пари,ще те направят и дядка-президент!

87

Дарвин

преди 6 дни

Какво са виновни уличните котки само не разбрах, че еталон за морал на Байдън...

86

Анонимен

преди 6 дни

Някакви старци се боричкат кой да управлява света, а от нас се изисква само едно-да ненавиждаме Путин и да го сочим като източникп на всички земни и неземни злини. Сега кого ще заобичаме-Путин или Тръмп е гатанката? Който и да е, все ще го любим от сърце, щото е щатски и правилен. И ще мразим Путин, щото е неправилен и руснаците не правят хубави дъвки с картинки.

85

Анонимен

преди 6 дни

"И двамата са един дол дренки, нищо не зависи от тях!" ---- Не е точно така. Дори и да изпълняват ролята на "гумен печат ", този същият "гумен печат" е нужен, за да узакони решенията на тези, които стоят зад него. Защото тези, които взимат решенията не са избрани.

84

абе

преди 6 дни

Не беше необходимо чак толкова да се излага Байдън, според мен. Но явно началниците на Запада искат да се насладят докрай на ситуацията. Всъщност някой знае ли къде се подвизават Ротшилдите към момента? Ако чуете, че са в Нова Зеландия, наметнете се с бял чаршаф и бавно поемете знаете накъде.

83

Анонимен

преди 6 дни

И двамата са един дол дренки, нищо не зависи от тях!

82

Анонимен

преди 6 дни

Байдън назал на Тръмп ти сигурно ядеш много лук за това си толкова лилав,А Тръмп го пита ,а ти ,какво ядеш,че си токова мъдър

81

Анонимен

преди 6 дни

САЩ стана за смях! 330 милиона население и не могат да си намерят един нормален президент. Някакви 70-80 годишни старци ги мъчат да се излагат по телевизиите.

80

Анонимен

преди 6 дни

И свамата са слуги на сатаната , както и всички англосаксонци , те се хранят от вашата негативна енергия и страх .Проумеете ли го , сте непобедими .

79

FMC

преди 6 дни

Не знам как Тръмп ще спре войната, след като планът му е бил да заплаши Зеленски със спиране на парите и след това да го въоръжи до зъби. Навремето имаше едно дребно куче в един двор, а до двора пътека, широка метър. Имаше дупка в оградата. Кучето мълчеше и чак когато мине някой, го захапваше за крачола. Та и планът на Тръмп явно е подобен.