31

Анонимен

преди 6 дни

Предател, по любимия соц щеше да е в Белене или с куршум в тила

30

Анонимен

преди 6 дни

И да ходи и да не ходи каквото решат САЩ това ще стане другите са там колкото да изглежда, че уж имат равен глас.

29

Анонимен

преди 6 дни

Има . Шести блок на Козлодуй все още не е пуснат . Наще без руснаците се мъчат да ремонтират парогенератор . Те ВЕЦ Чаира не могат да ремонтират та кво остава парогенератор . 1000 мегавата ги няма в мрежата . Ама нищууу то членството ши ва опрай :) Евроатлантиците ще оставят България и без ядрена енергетика заради тяхното ,,членство,, за усвояване .

28

Анонимен

преди 6 дни

до ФЮТ..... ти си бил тотална малоооумна щета бе! Никой не може да заповяда от цял свят нещо на президент на България каквото и да било, смешееен жалкааар!

27

Анонимен

преди 6 дни

Ако съм на Радев, ще зарежда тази пропаднала, евроатлантическа държава и ще отида в Газпром!

26

Анонимен

преди 6 дни

Рундьо марш на екскурзия у Ню Йорк със Деса :)))

25

Анонимен

преди 6 дни

Аз предлагам да пратим заместник-главната чистачка на МО. Запада все такива ни праща на посещения у нас, трябва да уважим традициите им.

24

Анонимен

преди 6 дни

Да не са го любили шантавите та да отиде?

23

Анонимен

преди 6 дни

Като няма застрашени национални интереси защо не публикувате позицията? Главчев подписа нещо в Швейцария и не мъцна какви ангажименти е поел. Сега ще е по лошо. Мога само да предполагам от изключението, което Орбан договори. Ние сме в кюпа.

22

Анонимен

преди 6 дни

Опитват се да го компрометират като антинатовец. Тресе ги ужас че ще стане българския Орбан. И народа ще го подкрепи...е.. с изключение на низко научените беГейци

21

Анонимен

преди 6 дни

Доверявам се на преценката на натовския генерал Радев.

20

Анонимен

преди 6 дни

Радев ,какво стана с ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ във войната на Путин ,срещу Украйна. Този мерзавец и национален предател ,преди година и половина зомбира нещастните ,глупави русофляци и ниобразованите ,доверчиви българи ... За да не помогнеш на държава ,нападната от малоу.мен злодей Путин е и световна измяна ,за fatmaka ...

19

Офф

преди 6 дни

Стига сте ни занимавали с тази мижитурка радефофоф. Неговото отсъствие няма да бъде забелязано на тази среща, защото за световната общност тоя е не съществен и не значим.

18

ребром

преди 6 дни

Радев не е бил за НАТО никога.Като млад офицер се е клел в НРБ и Варшавския договор.Комунист до мозъка на костите си.Мрази нАТО и е от тези военни в армията дето викат на американсците :краварите..

17

Анонимен

преди 6 дни

тези дето сте ми нацъкали минусчетата си спомнете за мен след срещата.

16

Фют

преди 6 дни

До 13. Той е върховен главнокомандващ на България бе скааапаняк. А България е в НАТО, което е военен алианс бе скааапаняк.

15

до 10

преди 6 дни

ще я видим на какво е способна. проблемът е че ще се бият с фашистите този път не срещу тях и че ще ни ги върнат в сандъци след седмица. а покрай тях ще го отнесат и варна и бургас.

14

Анонимен

преди 6 дни

Нито Гадев нито МО решават. Решеията се зимат в САЩ и после бг козирува.

13

Анонимен

преди 6 дни

Този открил топлата вода. Че кой ще накара президента насила за нещо бе , смееешник? Разбира се че негово ще е решението. Да няма шеф над него? Скапаааняк със скааапаняк си Радостин Илиев

12

Изнервен

преди 6 дни

До интересно. Нещо яко си се объркал. Рундю НЕ Е избран от "целокупния" български народ, а само от една четвърт от него. И въобще не съм сигурен дали сега не са останали и половината от това