22

Анонимен

преди 6 дни

За какво ти е ламбо в България където няма улици. Лятото на това слънце и температура в България, ако ламбото стои повече от 5 часа на слънце ще се запали. Тези автомобили горят повече от Тесла. Има само два модела ламбо, които си заслужават, и те са хем над един милион и хем трябва да чакаш една година след като платиш. Така и аз мога да продавам коли.

21

Анонимен

преди 6 дни

питайте банката за международни сетълмънти в базел дали ще има биткойн или една нова валутка над която работят сега със русия, китай, арапите и разни западни институции, 30 процента злато, 40 процента други ресурси, 30 процента локалните валути и ще се емитира според икономиката. световното правитество като каже от днес за утре че битконя е нелегално средство за плащане ще се хванем за палците май. войните са за рестарт и разпределяне на влияние между големите батки.

20

Анонимен

преди 6 дни

Аз само искам да им пожелая със здраве да си харчат милиардите. Изисква се талант да изпързаляш толкова много балъци барабар с американските служби.

19

Анонимен

преди 6 дни

чакй да я е японец. тези дето са измислили биткойня сега подклаждат огъня на който ще се изпържат доста хора.

18

Анонимен

преди 6 дни

До ??? Койните са децентрализирани компютърни валути, което значи че не се печата от никоя банка. Няма ги на хартия. Разменят се по курс който зависи от $ но може и да е доста по-различен, по други валути, кошници от валути, злато и тн.

17

айдегеносе

преди 6 дни

някой вярва ли че тази селска мома е завлякла половината свят със някаква схема. потърсете в нета и ще видите истинските схемаджии от лихтенщайн, франция, холандия и германия дето се водят счетоводители. на нашата мома врата в банката в швейцария няма да и отворят камоли някакви заможни чички да и превеждат седемцифрени суми. била е просто лице, виновниците са по разни дестинации без екстрадиция.

16

Анонимен

преди 6 дни

Много милионери се движат с метрото, защото могат да работят на спокойствие. 35 лева е месечната такса. На това момченце го съветвам да провери какво означава следене на трафични данни

15

Нане

преди 6 дни

Тоя да не е лице на новата руска пропаганда.... Избегал с 200 от такива демонокрации, кат краваристаня и германистаня... Пъ от зор и руски научил... ===)))

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

Сефарадска наглост! И тия от фашистката организация "Шалом" ли са бедни? На прага да влезна в Жирона съм и ще си обръсна на първата табела "GIRONA" ,тоест ГАЛОНА БЪЛГАРСКА брадата Българска,че да се 'аресам на някаква си ИГНАТОНА ДНЕС-къшна.!

13

???

преди 6 дни

Ружа Игнатова е измислила крипто-валутата OneCoin, а един японец е измислил Биткойна.Каква е разликата между двете валути, някой знае ли????

12

Елементарно Уотсън

преди 6 дни

И той честен бизнесмен като Пеевски.

11

???

преди 6 дни

Къде ли се е скрила тая мацка Ружа Игнатова????

10

Анонимен

преди 6 дни

Но сестра му се крие с 4 милярда $.

9

Анонимен

преди 6 дни

100 кила бой - и ше каже къде е скрил парите :)))

8

Анонимен

преди 6 дни

Този не може да й е брат от същите родители. Челюст, лице, всичко е съвсем различно

7

Анонимен

преди 6 дни

Прави се на скромен и в същото време си харчи крадените пари

6

Анонимен

преди 6 дни

и пари немам, живея под наем при една баба в панелен блок :)))

5

Анонимен

преди 6 дни

Татуиррано недоразумение. Пандизчийска превъзходна. С обожателки, златотърсачки, кандидат-милиардерки, които и за няколко милиона вечно ще го обичат

4

Анонимен

преди 6 дни

Браво!

3

Анонимен

преди 6 дни

немам ламборгини, ролс ройса ми е счупен :)))