54

Анонимен

преди 6 дни

Няма как да махнат колчетата, защото ги ползват редовно

53

Анонимен

преди 6 дни

В БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ НИТО ЕДНА ВЕЛО АЛЕЯ! Тук велосипедите карат по тротоарите и газят баби! Вижте снимка 7, колераста кара по тротоара ДО вело алея! Няма какво повече да кажа, слагайте обратно парко местата и махайте тия глупости! АМАН от задръствания в центъра!

52

Анонимен

преди 6 дни

На фона на вечно увеличаващия се брой автомобили в София, общината маха парко места за да прави вело алеи за хора които при наличието им карат по платното или по тротоарите. Сега вече и доказано незаконно премахват паркоместа за инвалиди и тоя дpишLйо ще ми седи да вижда ПР на МВР. МВР няма как да си вдигне ПР-а щото няма разумен в България дето да не знае, че в цялото МВР не съществува нито една мозъчна клетка. Това не променя факта, че СОС са вече доказани престъпници!

51

Анонимен

преди 6 дни

Още нищо не са свършли защото всеки ден имат прайдове розовите другари от смучи софия

50

Анонимен

преди 6 дни

Бонев трябва да последва кметицата на Младост в Сливенския

49

Анонимен

преди 6 дни

Гласувайте за крадливите политици още и на следващите избори, те ша ви опраят

48

Черноризец Хлабав

преди 6 дни

Благодарим Ви, г-н Стоянов. Че разкрихте всички знакови убийства и нелегални влизания на престъпници издирвани от Интерпол на територията на страната, та Ви остана време да решите и този проблем. Вие сте един истински експерт, отдаден на професията.

47

Анонимен

преди 6 дни

Арест за Бонев, нахалството му няма граници! Той е над закона.

46

Анонимен

преди 6 дни

Като ходя пеша, ако знаете колко пъти съм се блъскал по тия огради, нямате си на представа!

45

Анонимен

преди 6 дни

Как издирвани с червени бюлвтини си щъкат свободно в бг? Как мвр нищо не разбира?Калине

44

ПорЦелан

преди 6 дни

Няколко пъти се промъквах през "Патриарха" и не видях кьораф колеласт или скутераст да минава от там.

43

Анонимен

преди 6 дни

Проектът така направен на мен ми изглежда или като услуга към някого или като хранилка за някого, иначе да вземеш да ремонтираш тази зона при условието че града е под всякаква критика и тези алеи дето не водят до никъде няма никакво обяснение. Наглостта и некомпетентността на Бонев няма да я обсъждам

42

Анонимен

преди 6 дни

Алоооо Найо Тицин ти ли си пиар на ППДБ , ако си ти много си слаб, махай се от там. Знаеш ли какво би направила Севда , ако вътрешен министър на ППДБ беше издал лична карта Брендо? Щеше уличните кучета да разберат как се е издъни, ЕС, САЩ, всеки ден питания в НС , коментари във всички телевизии с въпрос защо ГЕРБ-ДПС издадоха лична карта на най големия в света наркотрафикант, защото и италианската мафия е купувала от него кокаина. Алоо Найо къде си.

41

Анонимен

преди 6 дни

И след като виждате, че не достигат паркоместа, да бяхте построили паркинги на няколко етажа, вместо блокове на неподходящи места?

40

Анонимен

преди 6 дни

Улиците и тротоарите в София, са като след война, от соца не сте ги ремонтирали основно, кога ще ги ремонтирате и ще боядисате сградите с драсканиците и олющените?

39

Анонимен

преди 6 дни

На Брендо през 2016 е издадена лична карта в България, а тогава е издирван с червена бюлетина в целия свят, тогава на власт беше ГЕРБ-ДПС, а министри на МВР бяха гербавите депутати калинки Младенов и Терзийски и двамата от антуража на Метьо Илиянски. Защо този нагаждач не накаже тези които за издали личната карта на Брендо и тогава да се занимава с проблемите на КАТ.

38

Анонимен

преди 6 дни

Веднага да се махнат вело алеите

37

АКАДЕМИК ШАРЛАТАНОВ

преди 6 дни

МАРКИРОВКИ, ФАЛШИВИ ПОДПИСИ, ПАЧКИ, ПУДЕЛИ, ПАРАПЕТИ, ПИЦИ, САПУНДЖИИ, КЕШ, ДЖЕИМКОРП, ИНФЛАЦИЯ, ЛУКОИЛ....ЩЕ НИ ОСТАНЕ ТРАЕН СПОМЕН ОТ РАДЕВИТЕ ШАРЛАТАНИ!

36

А така

преди 6 дни

...Мис Бони, накарай им се на тия! То е ясно, че да се спазва закона било "политическа" акция! Не е ясно, как софийските данъкоплатци ще ги плащат тия глоби! А дано узреят ,ама надали...

35

Анонимен

преди 6 дни

А ако беше Фандъка , така ли щеше да се протестира , или по Бойковски :Само 2 часа протести , и после ,....да ви няма !