18

Анонимен

преди 3 месеца

То няма смисъл, лева е обвързан с еврото, здрав валутен борд, но като не могат да измислят нещо ново политиците, почват в друга насока да лъжат простолюдието :))

17

Анонимен

преди 3 месеца

ЗА ЕВРОТО ЗА НАТО ЗА ЕВРОПА

16

Анонимен

преди 3 месеца

18, прочети 17.Това решение беше взето точно от народа 1997ма с гласуване.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Аман от политически решения по важни въпроси, без никой да пита избирателя. После защо избирателите все по-малко гласували и защо гласуват за странни партии. Явно мнението на избирателя е без никакво значение.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До ЕжкоНе работят така международните договори. Имаше 85% народно решение 1997ма, когато изхвърлихме жалките ви господарчета от парламента, и гласувахме за приемане в ЕС,НАТО, Шенген и Еврозоната.

13

Анонимен

преди 3 месеца

"Голям бенефициент" ще ни направи еврото, няма що! Като вкарат Украйна в ЕС 20% от всички финанси на ЕС заминават натам. Това е официално оповестено, като при въпроси "Откъде ще дойде това допълнително финансиране?" отговорните фактори мънкат и нямат решение. Такива пропагандатори, като този все още считат, че ядем доматите с колците.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Герои на Чалгария, да живее Свинския Триумвират! Няма нищо по-европейско от това да ви управляват три прасета! Искаме да вкарате цяло стадо прасета в парламента, за да бъде истинска европейска демокрация и клуб на богаташите!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Прекият саботоьр на влизане в еврозоната се явява ППДБ! Изглежда са руско прокси!

10

Ежко

преди 3 месеца

Влизането в еврозоната трябва да е всенародно решение,не политическо и трябва да се вземе на база референдум!

9

ВЛИЗАНЕТО

преди 3 месеца

Ни в Европа е политическо недоразумение. Тези от гепи тупито шишко тръпото са манипулатори. Само ни облъчват, че ето на днес утре сме и euНо никога не казват истината. EU през крив макарон.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ние сме единствената може би страна в света, която има валутен борд, но политиците вече се чудят какво да излъжат народа :)) Като приемем еврото и отхвърлим българския лев, сигурно ще цъфнем и вържем :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

А нещо да се каже за нулевите лихви по влоговете и осигуряване на безплатен ресурс на банките с ограничаване на разплащанията в брой? Или пък за облагане на свръхпечалбите на банките, след като вече се взеха мерки за берачите на гъби и билки?

6

Анонимен

преди 3 месеца

На изрожденците, кратко обяснение. Вързани сме с Еврото от 1999, някои от вас дори не са били родени.Условието за борд и влизане в ЕС беше и интеграция в еврозоната при достигане на задължителните цели.Стига мрънкахте. Не, не искаме лева. Ако се откачим от борда, валутата ни ще има покупателната способност на африканска държава. В момента сме втората най-силна валута на планетата след долара.

5

Не искаме

преди 3 месеца

Нито НАТО, нито ЕС!Искаме РЕФЕРЕНДУМ !

4

Бат Ради да ви обади

преди 3 месеца

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

3

Анонимен

преди 3 месеца

Наода няма ли думата .Пак ли трябват масови протести за да ни чуят

2

Анонимен

преди 3 месеца

Полша как се оправя без еврозоната, Чехия и Румъния също, ама от нема накъде сега за еврозоната се хванахте политиците, не искате българска валута, не искате лев... :)))

1

българина

преди 3 месеца

най сетне изплюхте камъчето, точно затова никой не е казал нито една икономическа полза от това икономическо решение, защото е политическо. Освен да загубим суверенитет нищо друго няма да се случи. Властта само грачи хубаво е, ама кое му е хубавото, да закриеш бнб и чакаш на ецб? България ще умре в този ес да си знаете, а ецб ще загаси лампите буквално