24

Ива

преди 3 месеца

На всички северомакедонци, с българско гражданство да не се подновяват българските паспорти - просто, лесно и евтино!

23

Шкумбата

преди 3 месеца

21, отговора е много готин. Браво.

22

българина

преди 3 месеца

ама защо изобщо влизаме в обяснителен режим Я един референдум или признават че говорят български диалект или никакъв ес!

21

Анонимен

преди 3 месеца

ДО 12-ти. Ако дойде някой такъв и ни каже да се наричаме "Северна България" ще му извадим тонове исторически автентични книги, че името на нашата държава винаги е БЪЛГАРИЯ!!! После ще го пратим във Ватикана и там да прочете едни средновековни книги, че и писмата на Борис I и Калоян с тогавашините папи, само България пише там, след това и в Унгария, Германия, че дори и в Нидерландия, някогашната Фландрия. А онези *** по поречието на р. Вардар освен титовски документи за произход нямат нищо!

20

Стоян

преди 3 месеца

Макетата слушкат Москва и Белград !

19

решение

преди 3 месеца

абе игнорирайте я тая измислена държава , просто забравете че съществува , сложете бяло петно на картата , забранете да се минава от там , влизане излизане забранено . оставете ги да се самоизядат . за кво влизане в ЕС ги гласите ?!

18

Жужи

преди 3 месеца

Тъй като в София явно все още не е схванато, че ЕС умира, няма как да стане ясно също, че няма никакъв смисъл Македония да влиза в ЕС.

17

Хах

преди 3 месеца

Добре, че са гърците. Нашите клякат много лесно. Малко като им свирнат от ЕС и ще предоговорят всичко.

16

К9

преди 3 месеца

Вече за никого не е тайна, че макетата се самопогребаха и напъните за европейската им интеграция приключиха окончателно. Кристално ясно е, че те ще си останат някъде в 19-ти век, където между впрочем им е мястото и ще са вечният сръбски сателит. А който е ходил в Сърбия знае, че тази държава, някога изпреварваща нас с 50 години, сега е с 20 години след нас. Макетата пък са 20 години след сърбите и те така. В крайна сметка и двете държави си заслужават съдбата. Да почиват в мир!

15

777

преди 3 месеца

Браво на Гърция!

14

Бръм Бръм

преди 3 месеца

Мирише ми на бойкот на всички гръцки стоки в Македония.

13

Чоко

преди 3 месеца

Проблема е отново в нашите т.н. "политици". Какво е това Северна Македония. С това наименование гърците ни го н..укаха отново. Северна Македония е всичко , което не е гръцко, т.е. до Родопите. Ама нашите мълчат както винаги. Държавата около Скопие трябваше да се нарича Северозападна Македония или още по-добре Югозападна България.

12

Зиф

преди 3 месеца

Докато македонците сами не решат какво искат, никой не може да ги накара насила нищо.

11

Шкумбата

преди 3 месеца

Много ми е интересно, ако някой Такис дойде в София и почне да ни обяснява, че трябва да наричаме държавата си Северна България, какво ще му отговорим.

10

Пустиняк

преди 3 месеца

Макетата са руски мекерета.

9

Гледащ

преди 3 месеца

Стабилна позиция за разлика от нашата, но така ще е като счупихме държавата.

8

Фъця

преди 3 месеца

Ако някой си въобразява в Гърция, че макета ще наричат държавата си СМ много се лъже.

7

ами,

преди 3 месеца

Гърците много сбъркаха като изобщо им позволиха да използват името на географската област Македония за наименование на измислената държавица около Скопие.

6

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

Много им обясняват и нищо нема да стане. Требва си 6ой по чyтypитe

5

Ееее

преди 3 месеца

Ми дооохаст за северните