21

Анонимен

преди 6 дни

до 19 Милков едва ли само се напива. Наркоман е психопатът.

20

чети внимателно

преди 6 дни

Всяка българска работа започва с ентусиазъм и завършва с провал.

19

Какво има

преди 6 дни

В България има ДСта с майбаси ферарита ламборджинита и всичко останало което има е една голема Максуда!!!!Срам ме е че съм българин!!!Мразя България!

18

Анонимен

преди 6 дни

Стига си го пцувал Симон, бе. Човекът е обикновено евроатлантическо петно, но обича да се напива като смок. Какво толкова?

17

България еНедостойна

преди 6 дни

Индианците от резерватите да си хвърлят Со по ла по нея!!!!!

16

писател

преди 6 дни

полУковника видя тавата с кифтета... студена пот изби по челото му. как би могъл да откаже, толкова близо, заветната цел на една ръка разстояние. да не бе супермен че да може да се въздържи. от величие бе все пак но не от въздържание. и така от пепелта, през стомаха и в клекалото. истински феникс. после вече беше лесно. често го тествата с по 3 мелеона евро и той често се проваляше. но една голяма част звимаше тетята кукловод все пак.

15

Държавата е

преди 6 дни

Дъното на галактиката!

14

Анонимен

преди 6 дни

до 12 Кога са заплашвали Ивелин Михайлов с убийство? Ако визираш оня психопат Симон Милков, той заплашваше с убийство Киро Брейка който подкрепя Величие. Не му стиска на Симон Милков да заплашва Ивелин Михайлов щото за разлика от Киро Брейка той си има хора за да го пречукат като куче тоя наркоманизиран психопат Милков.

13

Анонимен

преди 6 дни

Какво ни занимавате със семейните им проблеми? Защо си говорят през медиите? Баламосват ви.

12

Анонимен

преди 6 дни

Ивелине, няма никакво разделение във Величие бе човек, всичките 13 депутати подкрепиха ДПС и ГЕРБ по указание на Марков, за каквото рзделение говориш? Тебе те заплашват с убийство а не Марков той си е техен човек бе

11

Анонимен

преди 6 дни

Помните ли Волен с "Извини се, бе!" Хахахаха тези са от същия калибър. Нищо чудно на есен да се крият под масата като Волен Сидеров.

10

Анонимен

преди 6 дни

Алоуууу, фенчитата и електорат на Двуличие, кефите ли се че партийката ви гласува с ДПС? Муахахахахаа...жалки скаааапаняци!

9

Анонимен

преди 6 дни

Разиграват етюди. Всичко е маскировка, за да замажат подкрепата за Първия мандат. Ще видите скоро. Тези двамата са артисти от парка.

8

Анонимен

преди 6 дни

Ето Ивелин се извини, а ти Марков? кога ще се извиниш?

7

Анонимен

преди 6 дни

Егати мИеко говорещия "идеолог".....хи хи хи

6

Анонимен

преди 6 дни

И единия и другия са едни обикновени смооотаняци които разтягат локуми до откат. Празни приказки на кило с други думи.

5

Анонимен

преди 6 дни

Ивелин Михайлов да не се извинява, а да пита Марков защото всичките депутати от Величие гласуваха с ГЕРБ и ДПС? Питай го бе Ивелине, питай го в ефир, да видим после кой трябва да, се извинява, Марков, съжалявам че гласувах за теб, не ти вярваме вече, лъжеш Марков и това че си Полковник лъжеш и за всичко лъжеш

4

ИзвиниСеБе!

преди 6 дни

Тия са новите Волен, Далавери Симеонов, Яне Янев, Барече и т.н. Ще щипнат каквото могат, ще заблажат и айде на бунището. Поредните политически ментета! Усетиха, че сега е момент да налазят и те баницата.

3

Анонимен

преди 6 дни

Новите патерици на Тиквата се изпокараха.

2

Анонимен

преди 6 дни

Няма такива убитаци като Двуличие. Колко са жалки не е истина. Единия им лидер алкохолик, другия шарлатанин с милиони.А за капак шарлатанина Ивелин нарежда яко плондера Марков, а той пък иска да му се извинява щото индиректно каза че Марков е алкохолик. Жалка история!