191

Анонимен

преди 6 дни

До до 187 - И само някой да се окаже, че някой си е забравил шофьорската, друг личната му е в палатката, трети бил с 30 сантиметров нож, нищо че бил кухненски и рязал за барбекюто - ще почнат да задържат хора и заподозрени, един ще се оплаче, ще го задърпат и него...

190

Анонимен

преди 6 дни

До до 187 - Защо ... имаш глава на раменете - ползвай я! Аз просто ти казвам, какво ще стане. Ще почнат да ви тарашат един по-един.

189

Анонимен

преди 6 дни

Няма имена, няма нищо! Каква е тая глупост!

188

до 187

преди 6 дни

Защо?Нищо нередно не предлагам-автопоход с пикник и нестинарски танци.Да не би да ни е забранен търизмът из собствента ни държава?

187

Хемус

преди 6 дни

Пич ти вярваш ли си като пишеш небивалици!Я отиди в Париж,Ротердам,Бирмингам или Гьотеборг!Ще те съблекат гол или ще те наръгат,понеже си гринго!И в Русия има престъпност,но полицията там не се ръководи от евро-атлантически ценности!Както те сурвакат с палка,може да усетиш и приклад на Калашников!

186

художника

преди 6 дни

Въобще няма да чакам, паля рейса и спирам пред районното МВР, па нека там да се пробват да се правят на "мъже", ако смеят.

185

Анонимен

преди 6 дни

Ама смилете се и вие! Кметове, общиснки управители - в чудо са се видели!

184

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 182 - Ще докарат жандармите и всички полицаи не само от съседните села и градове, ами и от общини. Ако имаш приятели полицаи и военни с тебе, ще им зазвънят телефоните, да се прибират.

183

Анонимен

преди 6 дни

На тия престъпници държавата трябва моментално да им спре всички помощи,на целия им род.Ако трябва и на цялото село.И в затвора за много години

182

Анонимен

преди 6 дни

Поредната мизерия! Гнусно е! Мръсно! Не бива така! Не знам, какво мислите за Ботев, за Левски, за Стояно, Стамболов, Каравелов, Вазов, дори Живков и Борис III, но не ми се вярва, че някога са има идея, странта ни да е в такова състояние.

181

Анонимен

преди 6 дни

През 1978 г. един младеж и бременната му съпруга се разхождат в Пловдив и са нападнати от банда от Столипиново, които искат да им ограбят накитите. Младият мъж оказва съпротива. Бандата заколва и двамата. Генерал Стою Неделчев /Чочоолу/ разбира, че племенника му е заклан, заедно с младата му жена, отива в Карлово и вдига два танкови батальона. Отива с танковете в Пловдив и обявява военно положение в Столипиново. Останалото е история....

180

Гландрагор

преди 6 дни

Престъпна България следва да престане да съществува в сегашния си вид.

179

Анонимен

преди 6 дни

Предлагам да си организираме автопоход до това село,вечерта да си печем пържоли и с нестнарски танци

178

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 177 - Вече има хора там. Спокойно! Сега ще се види, дали ще е по-легаелн или ... хе хе... друг начин ;)

177

Лагрестин

преди 6 дни

Утеши,Господи,Сион и избери отново Йерусалим!Амин.

176

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 175 - Пропусна и това, че освен с 0 дни трудов стаж, от един път са станали работници в "ФранцияТА" и сега получават по 2100 лева обезщетеие от НАШИЯ НОИ! Понякога взимат и двойни помощи. Хем от "ФранцияТА", която не смее, да ги разследва, защото "расизъм", хем от НОИ. Потоп от мизерия е. Не ни трябва НОИ, ами НОЙ.

175

Хемус

преди 6 дни

Плюете по Путин,ама сигурно сте гледали клипове в тубата,че братчедите като се самозабравят идва един отряд от типа на "ОМОН" и започва без да приказва с палки щитове да налага !Така трябваше да стане и в събота вечер в Карлуково,като съберат жандармерията от София,Монтана и Плевен

174

Анонимен

преди 6 дни

не трябваше ли *** вече да са в затвора,а не пуснати?Къде сте ве Възраждане,Величие?

173

Анонимен

преди 6 дни

Ще има ли справедливост, за този човек? Както и за другите пътници в автобуса, който са били там?

172

Анонимен

преди 6 дни

До Избирател - Очквам коментар, но проблемът е, че всеки път, когато някой се оплаче от ромска престъпност на живо, едва ли не го изкарват, че иска да вкарваме сегрегация и да бесим само, щаото някой бил по-тъмен. Повечето хроа, просот искат да знаят, че ако тумба "брааачеди" търгне да вилнее, не само, че ще бъде спряна на момента, ами ще си понесе и последствията.