155

Голата истина

преди 6 дни

Със 100 000 евро кеш се пенсионирам това са 13 000 лв. от лихви на година в европейска банка. На месец 1100 лв . А за теа пари в София студио в Студентски град с наем 500 лв само може да се вземе и на всеки 10 години основен ремонт за 20 хилки требва да му правя аре нема нужда.

154

Форекс

преди 6 дни

Некакъв анонимен начинаещ брокер пише , че имотите в БГ били най-ниски в ЕС. В Испания има апартаменти на 200м от морето за 50 хиляди евро обзаведен готов за нанасяне нашия...

153

Анонимен

преди 6 дни

След като в България цените на имотите са най-ниските в ЕС, дали цените ще се повишават или ще се понижават? Риторичен въпрос ....

152

имотен

преди 6 дни

Панелни мишоци...цър...цър...цър !

151

Логиков

преди 6 дни

44% от имотите в страната и 30% в столицата празни в държава с население 6 млн. и по площ голяма колкото три Холандии ,която има 18 милиона население . Населението в Бг. намалява с 66 хиляди човека всяка година не уве няма балон.

150

имотният балон

преди 6 дни

се помпа поради ниските лихви по кредитите! Но на някои хора не им е изгодно лихвите да бъдат вдигнати както си му е редът, защото прането на пари ще поскъпне!

149

Шопенхауер

преди 6 дни

Пнелна гарсионера от 1976г в краен квартал на Софето 300 хиляди лева...последен етаж , за теа пари къща на брега на Средиземно море продават хората... Уникредит Италия за над 100 хиляди евро дава 6,5% лихва това са 15 хиляди лева на година само от лихви и кеша ти стои. Тоя панел след 30 години ще е за събаряне . Голема инвстиция е имота в София .

148

Анонимен

преди 6 дни

Във Варна се продава стандартен гараж за 35 000 евро - тоалета е саниран

147

Анонимен

преди 6 дни

Яката статия Предлага, че едва ли не в моемнта балон няма и е нормално, да имаме 500% поскъпване за 10 години.

146

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 142 - Спри да се друсаш!

145

ПП руски агенти

преди 6 дни

Не ни приеха в Шенген. ЕЦБ днес каза не ставате имате инфлация. Е как да нямаме като тока ни е 3 пъти по скъп от в ЕС-умишлено за да не влизаме в Еврозоната благодарение на Промяната..

144

Груйо Михалов

преди 6 дни

Алоджийски, наркомански ,каналджийски, сива икономика врътки с ДДС пари от платена любов и пари -недеклариран кеш на политици като ПП тата и пари краднати от социала на ЕС . Около 100 милярда са. При еврозона ще е трудно да се перат. Последен напан на брокерите до 2026г, после контрола е на ЕЦБ...

143

Реалността

преди 6 дни

За имот се конкурираме с бандити милионери готови да дадат 2 милиона за ЕС паспорт,а за работа с милиони индийци готови да работят за 200 лв.

142

Анонимен

преди 6 дни

Левчето от 1989 г. беше най-добре че можеше да се купи имот без заем.Сега валутен аборт евро и не знам какво но не може да се купи и няма население и чужденци и мафиоти владеят земята ни.

141

Анонимен

преди 6 дни

Българският Лев по време на Третото Българско Царство е бил на Високо Ниво и България е била на едно от първите по доход население..... Тогава освен Народната Балка Всеки Български Ковбой - Селянин е ималсвоя собствена Банка - неговата Съпруга и ние Българските Ковбой сме ги окичвали със златни Пендари със Златни Монети събирани от Хилядолетия. СССР дойде, унищожи Ковбоите. Ограби Златните им Пендари и пред 1962г. 32 тона Българско злато замина за Москва да Позлатява Московските Дворци!

140

Анонимен

преди 6 дни

Преди години имаше статистика, която показваше, че в България над 65% от външнотърговските банки са Гръцки! Сега може би има и други чужди външнотърговски Бандити! Как може в Държавата България, Която е била Първата в Света Варненска Златна Цивилизация .... и е въвела златото като обмен на валута, а след това в държавата Лидия в Мала Азия се появява и първата Златна монета като обмен на стоки да бъде така унищожена?... Ми след навлеците - Данайците всичко се промени и по целият Свят!

139

опетков

преди 6 дни

До Анонимен Ами защото на недекларираните пари времето им изтича и след време ще стават само за ***. И тук не става въпрос за малко пари. Тези, които ги имат си имат пари за текущите нужди, които си изброил. Все още не ми е ясно срещу какво ЕЦБ ще ни "подари" стотици милиарди евро при т.н. обмяна.

138

опетков

преди 6 дни

До Анонимен Малък си, за да се сравняваш с Швейцария. А левът от 1998г. не е валута, празни книжа. Беше вързан за марката, сега за еврото. Бордът пречи на развитието на икономиката, но е единствената ни защита срещу ****оти политици като Жан Виденов и Румен Гечев, най-некадърният икономически министър в света. След него, вече на второ място, е Асенчо Василев, насила вкарал инфлация в държавата, за да не приемем еврото.

137

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 134Явно ти си средностатистическия българин :) Ти се изкара че си по добре от западно европейците. Ако твърдението ти изобщо е вярно в което се съмнявам (едва ли изкарваш пари като пишеш по форуми) Явно парите ти са незаконни.

136

Анонимен

преди 6 дни

Защо Швайцария не си сменя валутата и не приема еврото, а се намира по средата на Европа? Понеже е Ария и държи да си запази името Швайцария! Понеже в Швайцария има Арийски Ковбои - Селяни притежаващи земи и зад всеки храст Ковбоя Швайцарски - Арийски има оръжие. В държавата Швайцария всеки закон може да се смени само с гласуване на Швайцарския народ. Къде са земите и оръжието на Българските Ковбой? Ами СССР ги унищожи, а сега иска да унищожи и последния символ на Българите - Лева!