40

Анонимен

преди 1 седмица

Айде, няма нужда Кирчо Кеша да се обажда от дупката!!!! Всяка жаба да си знае гьола!!! Киро да не знае много да лае щото комисионните от оръжието и газта те първа ще има да обяснява къде са.

39

ТИ КАК ВЛЕЗНА...

преди 1 седмица

И БРЕНДО ТАКА....

38

Мила Роберт

преди 1 седмица

Затова скуйртвам на БеГе флага защото България е Позор!

37

Анонимен

преди 1 седмица

ами ко да обяснява, става с пачки, защо един *** не може да мине без документи границата. защото няма няколко хилки в излишък ей тъй да фърли на някой държавен служител за бог да прости.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Защо престъпници като Живко Коцев бяха лансирани да заемат поста Вътрешен министър? За да им носи пудела с пачките кеш или за красота? Защо Бойко Рашков е депутат, след като се установи, че престъпници контрабандисти редовно са посещавали дома му, кабинета му, подарявали са му картини и други подаръци във вид на подкупи.... Защо, бе? Как така Бойко Рашков е депутат?

35

БЪРГАРИЯ Е

преди 1 седмица

РАЗГРАДЕН ДВОР!ПРЕСТЪПНАТА ХУНТА КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ДОПИ НЕМОЖЕ ДА ГАРАНТИРА НАЦИОНАЛНАТА И СИГУРНОСТ!!!!

34

Мипистъро

преди 1 седмица

Да обяснява защо България е такъв престъпен а н о с

33

Анонимен

преди 1 седмица

Защо няма снимка с Киро на банера над статията? Да не би да има оплаквания от хора с органична непоносимост към сypaта на Киро?

32

Хряс

преди 1 седмица

Ми Кирчо фърляй се на една джипка и заминава на границата да ги газиш като тръгнат да преминават незаконно. По ще си ефективен и от Митьо Свинските Опашки.

31

Майора

преди 1 седмица

Кирчо преди да говориш , виж себе си! Беше премиер с фалшива декларация , по твоя вина стана катастрофата край Варна и веднага беше асфалтиран пътя! По време на вашето управление МВР се занимаваше с политически чистки ! А какво договори Весела Чернева?

30

Анонимен

преди 1 седмица

Престъпник влезе в страната от Канада и всички знаят. Сега какво? Да обясни вътрешният министър защо НСО пази екс министър Йоловски и семейството му! Защо на Йоловски детето ходи на училище със засилена охрана? Кирил Петков щом застрашава живота на Йоловски и семейството му и след нанесения побой в министерски съвет защо не е арестуван? Зад имунитета ли се крие с две кевларени одеала?

29

Емигрант

преди 1 седмица

Ако в България депутатите останат без ИМУНИТЕТ както е в ШВЕЦИЯ, НОРВЕГИЯ И ФИНЛАНДИЯ парламент, съд, прокуратура и разследване ще работят много по-добре и както законът го изисква, тогава ония по Магнитски ще бъдат там където им е мястото - ЗАТВОРЪТ ! За да бъде България демократична и свободна държава имунитетът на депутатите трябва да отпадне до тогава до когато политиците покажат почтеност, честност и достойнство по примера на Левски и Ботев !

28

Анонимен

преди 1 седмица

По същият начин по който единият от братя Галеви се беше "прибрал" за погребението си, по времето на управлението на сглобката начело с тия гении.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Киро саботира цялата държава нает е от божковите спец закри делата на олигарсите заминаха Гешев уволни Киро разруши конституцията Киро още лъже нагло

26

Анонимен

преди 1 седмица

Направиха ли психиатричен тест на господин Петков или вече няма смисъл?

25

Анонимен

преди 1 седмица

ДО 22 ТИ ТАМ ЛИ БЕШЕ КОЙ ТЕ НАЕ ДА ЗАЩИТАВАШ КИРО СЪУЧАСТНИК В УБИЙСТВО Е АСФАЛТИРАХА ПЪТЯТ ВЕДНАГА СКРИХА СЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА КИРО Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ИМА УБИТ БЪЛГАРИН КИРО СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ БЕЗНАКАЗАНО НАД ЗАКОНА Е ТОЗИ

24

Анонимен

преди 1 седмица

И какво ако не обясни? Шишета ли ще му чупиш в главата? Киро побойника къде се намира? Върна ли всички заплати като министър? КС отсъди, че Кирил Петков никога не е бил министър поради фалшива декларация. Защо Киро не върна заплатите? Това са пари на държавата. Защо Киро не пита Асен Василев къде са 9 милиарда, които изчезнаха за 9 дни? Разделиха ли парите или Киро ни лук ял, ни лук мирисал?

23

Айляк

преди 1 седмица

Срам и позор са куките, но това се отнася и за съд, прокуратура, а и съвсем не на последно място - и за родните ни политици. Този с кривата глава - Калин Орела - ся ще измятка 1000 думи, с които няма да каже нищо...и готоу. Нищо ново под слънцето...

22

До 19

преди 1 седмица

ПЕТКОВ ЛИ ГО УБИ БЕ ПИНГВИН ? ЖЕРТВАТА СПАЗИЛ ЛИ Е ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ? ИМАШ ЛИ РАЗМ ДА МИСЛИШ ИЛИ ЛЕСНО СЕ ПОДДАВАШ НА КОНТРОЛ И МАНИПУЛАЦИЯ ПОРАДИ ПРАЗНАТА СИ ГЛАВА ?

21

Кръчматъ

преди 1 седмица

Ама от къв зор Вътрешния "МиПистър" шъ требва да дава отчет на Киру Т., най-разумно е, да попита Вътрешния МиНистър!!! Нъл тъй...... -))))))))))))))))