46

Анонимен

преди 3 месеца

и кои са тези радикални движения сега, ако има предвид Възраждане и Величие, никой от тях не прави майдани и не иска да извършва преврати, тези които са непрекъснато на улицата са от ПП-ДБ, дори когато управляват

45

Анонимен

преди 3 месеца

Той Славито един радикален ....един байрак и пет крадени песни и аха да оправи държавата .Сега ръси мозък от някакво диванче и си мисли че някой му обръща внимание .

44

До 42

преди 3 месеца

До ээ Истината е, че ние българите хем сме недоверчиви към истинското, хем лесно ни мамят откровени мошеници и лъжци! Може би защото всеки от нас има един малък тарикат в себе си и много от нас допускат той да стане голям!

43

До зз

преди 3 месеца

Ти какво смело си направил?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да се появяват! Лошо ли е?

41

От 32 Да напомня!

преди 3 месеца

До Да напомня! Чудя се на хората, които слагат минуси на нещо, което се е случило и е факт, всеки може да го провери! Това отричане на очевидната истина ни прави слаби и обяснява защо сме все на опашката!

40

ээ

преди 3 месеца

За всичко лошо,вината е само и единствено,у нас-българите.Защо нищо добро не става в държавата ни.Защото сме страхливци,покорно кланяма глава на крадците и грабителите,гласуваме за откровени бандити/от банкя и колията/,крием се и повечето не гласуваме/а ц-и-г-аните ни затрупват с бюлетини/,турците ходят под строй.Какъв народ сме?Прочетете стихотворението на П.Славийков,и ще се видим в цялост какви сме.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя шарлатанин за кво раделение изток - запад говори ??? Никой не иска да влизаме евразииския съюз . Искат да се махаме от еврог.ейския потъващ кораб за да правим бизнес и на запад и на изток . Нито пък някой иска руски бази на мястото на американските . Въпроса сега е - СВОБОДА ИЛИ ЕВРОСМЪРТ за България . Ние ще изчезнем като народ само след 30 години заради членството .

38

До 24

преди 3 месеца

До А,бе,Първане Лъжеш нагло! Борисов не се е скрил, отиде с вдигната глава на консултациите при президента и представи какво смята да предприеме! ГЕРБ - СДС и техните привърженици няма от какво да се срамуват! Останалите би трябвало да се срамуват от завистта, злобата и неистовото желание за незаслужена власт!

37

Рендето

преди 3 месеца

Каква качественна промяна в Политичският елит и Статукво в държавата очаквате с такъв човешки ресурс?! За 34 години беше изграден Стоманен пояс, който не дапусна умните, интелигентни, ерудирани и патриотично настроени хора и интелигенция да припари до власта на Мафиотско-Олигархическата власт установена в Бг от БКП, ДС и клона им ДПС с техните ОПГ-та (орг. престъпност)... и тези хора/най-ценият ни ресурс/ напусна Бг!!! Това е краят ни дами и г-да, още 15-20 години и туй-то!

36

КАЖИ ГО НА РАДЕВ

преди 3 месеца

ТОЙ ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ.... ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО ПОСТАВИ НА ЕДНО НИВО С Г. ДИМИТРОВ И ЖОРО ЖЪЛТОТОПАВЕ

35

Анонимен

преди 3 месеца

Първане , полковника се задъхва докато се качва в колата , ти за радикални неща говориш .Преди да е направил някакво действие в посоката която обеща ,аз приемам този човек за празнодумец и лъжец .Когато видя действие , може и да си променя мнението .

34

до 34-ти,

преди 3 месеца

На тези избори ще може да влезе, но на мен ми се струва, че ще станат по-скоро съюзници от колкото опоненти.

33

Tенгри кан

преди 3 месеца

Пълни глупости;))) Социологическо плашене на гарги;))) В България нищо радикално ен може да се роди, българите са смачкан народ под опеката на милиционерската хунта от РПУ и доносници по места. Най-много да се появи поредната милиционерска партия на огладнели милиционери изпаднали от Системата по един или друг начин. Българина по места не притежава радикална психология! Радикален е, само гато му настъпат интереса, но дотам;)))

32

Анонимен

преди 3 месеца

Радостин Василев замалко да влезе и тогава полковника ще изглежда дребничък пред устатия Василев .

31

Ха,ха

преди 3 месеца

"ГЕРБ се мъчат да направят това".ГЕРБ за три години се мъчиха и пет пъти не съставиха кабинет.

30

Да напомня!

преди 3 месеца

Да напомня нещо, което по-старите политици не коментират, а младите може и да не знаят! След 1989 г. има два избора със смесена система - половината по пропорционална система и половината мажоритарно! Първият път е в началото на промените след 1989 г., а вторият път 2009 г., когато Борисов печели първият си мандат с 117 мандата, след като има успешен мандат като Кмет на София, без нито един общински съветник!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Какво стана в Исрорическия парк , събраха ли 100 000 души или пак 2000 ?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Дрън дрън дрън!Кое му е радикалното политическия елит да се научи да пита народа с референдуми. Пропаста между политици и народ се задълбочавяа с всеки изминал избор. И политолози дрънкат врели не кипели. Имаме елит без народ. Губим и държавата като договор. Кой да дойде да го каже на неумни *** и платени експерти? Няма да дойдат радикални движения по смисъла на законите, а ще дойде радикални разправии извън всякякви закони.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Така или иначе ще стигнем до Магаданс , аз си чакам и ще ги подкрепя .