123

Анонимен

преди 6 дни

Лекар е като да продаваш водка............Психоустойчивост. трябва.........Всякакви заядливи минават

122

Анонимен

преди 6 дни

Ми недейте да ходите на доктор бе.Отивате сякаш на война да се биете и да се заяждате с човек учил 15-20 години за да се занимава с кисели бедняци като вас.Лекарства не си купувате на профилактика не ходите.Мухате мазни кебапчета пушите като комини наливате се с отровен алкохол.После докторът ви е виновен. Недейте да ходите бе той няма нужда от вас.Умрете си в тиня и смрад.Това заслужавате.

121

Анонимен

преди 6 дни

Случвало ми се е лекар да ме пита какво работя и друг да ми прави излишни изследвания и двата случая са в различни частни здравни заведения. Това са лекари които повече ги интересува да вземат пари. Положението е жалко.

120

Анонимен

преди 6 дни

На агресивните все някой им е виновен, че са агресивни. Насилниците обвиняват жените си като ги набият "Виж какво ме накара да направя". С агресия няма да получите по-добро медицинско обсужване.

119

Сата НАТО

преди 6 дни

Имал съм толкова разочароващ експириънс с доктори, че малцината светни изобщо не могат да ми обърнат мнението. Отделно е медицинския фашизъм по време на ковида. Както и във всичко друго, намесата на Боко Банкянския иддийод съсипа и медицинското обслужване.

118

Анонимен

преди 1 седмица

До Агресивен Лекарите не са бюджетни служители бе, неграмотен! Здравните заведения са търговски дружества и не са хрантутници на бюджета, като даскали, шапкари, милиционери, съдебна система и чиновници!

117

Агресивен

преди 1 седмица

Не само лекарите, ами всичко що е бюджетен служител ни прави агресивни. Няма такава държавна сграда от която да излезеш усмихнат.

116

456

преди 1 седмица

Доста пресилено ми звучи!Аз пък всеки ден слушам една възрастна невроложка как крещи и обижда пациентите!Пълно е с лекари и мед.специалисти,които се държат "неуважително"към пациентите!!!!

115

пpoст народ

преди 1 седмица

в нормалните държави едни от най-уважаваните хора са учители и лекари. Тука наш Гaнчо станал 110 кила, щот яде все пържено, мазно и леп, пие като смок и си мисли че е номер едно. Вика по учителите на децата му щото те били умни ама учителите виновни че имат ниски оценки. Прави се на много корав и на 50 има кръвно диабет и холестерол. Изкара до 60 и после му виновни лекарите че е пред фира, сина му новия големец и умник ходи да бие лекари. Затова няма да има нито учители нито лекари.....

114

Анонимен

преди 1 седмица

Как няма пациентите да са агресивни, след като докторите им продават агресивни лекарства?

113

7

преди 1 седмица

Лекарите се държат високомерно ,надменно спрямо пациентите!Не са обучавани да общуват емпатийно с тях и станаха много алчни-все за пари говорят. Нарушават здравния закон с тези доплащания и многобройните такси ,с които са обрасли всяка услуга-за кръв,урина,потребителска...и за какво ли не още.а защо като родители не плащат нищо за училищните услуги-нали и двете са безплатни?С всевъзможни номера източват системата-н-е за преглед,н-е за болница ,за неговколега.Има ли контролни органи!?граждански к

112

50%

преди 1 седмица

от пациентите са в парламента.....

111

Анонимен

преди 1 седмица

Я си представете като се напиете с ГAЗИРАНА ВОДА, която напрасква в кръвта ви въглероден двуокис, какво става - ОТРАВЯНЕ и белият дроб не може да смогне да изхвърли ГAЗЪТ ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС та ви го ПPИЩИПВА КЪМ ДупДупДупeто звучно ..... и той ГъзътВиСтаваВсеПоГъзиран и Расте ли Расте! И всички около Вас ви ръкoпляскат и крeщят: "Ооооо Свещен ДEБЕЛ ГAЗИРАН... ГъсГъсГъсГъсГъс! Ето как се дебелее!

110

Анонимен

преди 1 седмица

Запомнете! Веднъж завинаги! Всички въглехидрати се разлагат на въглероден двуокис и вода след преработка от вашето свещенно форумно тяло - отделят се навън чрез белия дроб и кожата. Всички мазнини се разлагат на въглероден двуокис и вода от вашето свешено тяло - отделят се навън чрез белият дроб и кожата. Всички белтъчини се разлагат на сяра, фосфорна и друг вид вещества .... и се изхвърлят чрез бъбреците.

109

Анонимен

преди 1 седмица

Пичoвидни форумни мушици на Мухата Цеце! Това, че докторите са напълно неграмотни в областта на въглеродния двуокис, кислорода, водата и азота който се съдържа във въздуха и водата и вие ли обикновенните хора искате да бъдете неграмотни?

108

Анонимен

преди 1 седмица

Пълната деградация е факт за всичко в обществото. Няма кадри в здравеопазването, а няма също инженери, техници и истински квалифицирани работници. Дори т.н. прословути ИТ са пълен балон, които правят някакви поръчки от Европа, а голям процент от тези ИТ фирми са перачници на пари. Ако максимум до 5 години няма коренна промяна, България ще прекрати съществуванието си. А лекарите тук дори нямат инстинкт за самосъхранение да научат младите на професията, за да има кой да лекувава самите лекари.

107

пропадане

преди 1 седмица

Повече от лекарите са неграмотни.Тези които разбират не ти обръщат никакво внимание.Здравната ни система е слаб 2.Доверие между лекар и пациент никакво.

106

Анонимен

преди 1 седмица

"Проучването регистрира и значително ниво на свръхочаквания към професията" Те самите се смятат за велики и над другите, така че е нормално да има свръхочаквания към тях, предвид самочувствието, което демонстрират.

105

Аз мисля

преди 1 седмица

Че е несправедливо да давате Мила Роберт на прокурор че носила рокля в бг флага и я хвърлила.А Борисов Пеевски и Доган образно казано като си навряха българския флаг в а н осите правейки държавата най бедна в ЕС обирайки народа и репресирайки го като феодали изгонвайки над 3 милиона българи поставяйки държавата под контрола на МАФИЯТА!!!!!тях що не ги давате на ПРОКУРОР?!!!!!!

104

Мишо

преди 1 седмица

Доболнична помощ бива,ама в голяма част от болниците касата се точи юнашки и то от некадърници