317

gogo

преди 6 дни

Тоя чете ли коментарите? Или Галка му превежда?

316

gogo

преди 6 дни

А той ги иска?

315

блатото ПУТЕЛАНДИЯ

преди 6 дни

Безаналоговата Русия с Безаналоговите оръжия се оказа Безаналогово оакана до ушите и Безаналогово презряна и отритната от цивилизования свят.

314

Анонимен

преди 6 дни

Войната започна 2014 с преврата от Майдана и сваляне на законния президент на Украйна . От тогава започна и избиването на невинни руси в Донбас , Донецк и други около тези места .7 години Путин ги чака да се опомнят и да спрат с геноцида срещу руси и българи. Не спряха и той нямаше друг вариант освен да освободи русите от украинският геноцид. 2022 той също предлагаше примирие , сега и 2024 също няма кой да го чуе и приеме условията му. Тогава всеки си плаща сметката.

313

Благодарим раболепно

преди 6 дни

Негово Височество не е необходимо да ни превежда от руски! Дори и да не сме учили руски можем да разбираме какво е казал руския президент, е не винаги дословно, но все пак в голямата част е ясно! Ако миже да ни преведе мърморенето на шефа си от белия дом ще бъде по полезен! Поне за себе си разбирам по някоя дума след някоя друга година пребиваване отвъд океана, ама питам за приятели!

312

Идеалист

преди 6 дни

Господин Посланик, защо америка винаги залага на компрометирани хора в подопечните ви тетитории, като Борисов, Пеевски, нефелни като Кирчо, Кокорчо и други подобни? От САЩ сме получили през 90 години на миналия век 1 кораб с мухласала царевица. Всико друго е платено много скъпо- самолети, бойни машини за пехотата, адрено гориво, природен газ и т.н. Като сте толкова велики, защо се занимавате с нашия малък народ, какво ви пречи?

311

Негър Скиор

преди 6 дни

Драги ми Кенет.........дойде в България за да махаш Лукойл, обаче руснаците още Управляват България!!? Абе ти ходиш ли на работа или руснаците ти плащат заплатата!?

310

Анонимен

преди 6 дни

Отиде ли си за малко спонтанно у дома посланника значи скоро ще се започне.

309

Знаех си аз.

преди 6 дни

Намеква ни посланника нещо май . Псохически да се поготвяме .

308

НЯКОЙ

преди 6 дни

В нормалните държави един посланник не се меси в работата на Държавата и не участва във всякакви кръгли маси. Точно участието на този посланник в кръгла маса е " зло-вредното чуждестранно влияние " защото той си позволява да поучава и да дава съвети какво да се прави.

307

К

преди 6 дни

Този ще ни затрие

306

Руч

преди 6 дни

Сармат за Козяк, нека, ще...

305

Юлиян

преди 6 дни

Преговори се водят с коректни партньори,които държат на думата си.Понеже ЕС и САЩ не са такива и във всеки момент са готови да потъпчат всякакви договорености,оръжията ще говорят до официалното подписване на договорите за прекратяване на конфликта,който САЩ и НАТО провокираха.Позицията на руското ръководство е логична и правилна.Никакви устни,временни "залъгалки".

304

Юлиян до сата-та

преди 6 дни

Каквото и системи да сложиш,"прильотът"ти е вързан в кърпа.Ами по-добре стой настрана и чукай на дърво(може и по главата си),защото"хвръкне ли "Кинжалът"...

303

Сата НАТО

преди 6 дни

Разбира се, че България трябва да разположи трикоординатни радари с фазирана антенна решетка и електронно сканиране, например на Обзор и Калиакра, с ПРО батареи на Емине и Шабла, за защита от рузките палавници.

302

Анонимен_777

преди 6 дни

Новия губернатор-парашутист на БълХаRия, made in посолстФото..Ведна се започва с подготовка за поредната патологична, пещерна русофобска кампания, разбира се..! Понеже няма по-належащи проблеми в странта..?!

301

Сата НАТО

преди 6 дни

Путин не е казал, че иска преговори. Путин постави условия. Не е казал, че тези условия може да се обсъждат. Не каза, че има възможност за пазарлък, че може да се откаже от нещо. Така че Негово Превъзходителство е съвсем прав.

300

Анонимен

преди 6 дни

Къде си бе, Мики Маус Антикопейкин, мише , даже мирише.

299

Анонимен

преди 6 дни

Това е специална воен. операция, Мертенчо, Русия иска да създаде буфер зона от Нато. Хиените от Нато, се въртят и връгоравлят около хапката.

298

Анонимен

преди 6 дни

Този посланик се излага като кифладжия.Не е следил новините.Зеленски е забранил с укаь мирните преговори,а и вече му изтече мандата.Путин си каза,че е готов за преговори на базата на Истанбулските преговори,които бяха в началото на войната.Всичко това можеше отдавна да е приключило,но Борис Джонсън пуши джойнт преди срещата и на дрогирана глава спря преговорите.Пропаднала работа...едни наркомани решиха съдбата на милиони и загинаха преколано много невинни!