262

Анонимен

преди 6 дни

А КАНИБАЛЪТ ПОГРЕБАЛ ПУТИН,ОГЛОЗГАЛ ЛИ МУ Е КОКЪЛЧЕТАТА,ТА ДА НИ КАЖЕ ВКУСНИ ЛИ СА??!!!...

261

Интересно

преди 6 дни

На байдъню как ша му намират такъв ненормален 5 за 6 двойник...

260

Анонимен

преди 6 дни

Нямат свършване джуджаците

259

Анонимен

преди 6 дни

Двойникът на Путин, също има фамилия Путин и също се казва Владимир.

258

Анонимен

преди 6 дни

Ще отида до тоалетната и ще изходя един двойник на Байдън.

257

Анонимен

преди 6 дни

Оригиналния Путин е със светлокафяви очи, с издължено лице, а не кръгло и с големи очи. Има около шест форми на човешките лица, това го учат даже професионалните фризьори, няма нужда и да си специалист.

256

Анонимен

преди 6 дни

Преди време, Меркел си призна, че има двойник, явно, това е нещо нормално в някои държави, да имат двойници.

255

Анонимен

преди 6 дни

*** нищо му няма, оставете го да ни върне евтината газ и да ни построят АЕЦ Белене, само ползи имаме от връзките и търговията с Русия, за какво да си разваляме отношенията заради някакви изтрещяли трооолове-русофоби? Имам само една забележка, много бавно водят тази специална операция руснаците, трябва да ускорят темпото или директно да превземат Киев и спре войната! И да престанат убийствата на славяни, че се осссраха!

254

То е ясно

преди 6 дни

Истинскя Путин, беше с друга гео поритическа ориентация. Твърдите болшевики сложиха друг , то се вижда ясно

253

Анонимен

преди 6 дни

Да но то двойника затова е двойник защото не може да се разпознае. Примерно кралското семейство. ... Дори зеленски има много двойници. Той също не си прилича от преди войната.

252

Боби

преди 6 дни

Стига с тия двойници... 1. Двойника както Путин без да си гледа бележките може да води пресконференции по 3-4 часа(Аз ще се напикая за толкова време) 2. Путин е сниман с ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОАПАРАТИ от оператори на всякакви страни(разбирай и служби) тоест както се казва знаят му къде са му рожденните петна по кожата и къде се намира всяка поричка по кожата на лицето му. 3. Има колкото искате записи на гласа му които могат да се анализират.

251

Анонимен

преди 6 дни

Например нашите депутати. Неузнаваеми са. Даже и Президента не може да ги разпознае. Кой от коя партия е. Добре че сами се предават в затвора. Там им е мястото.

250

Анонимен

преди 6 дни

Аз полковник ли съм или подполковник.

249

Анонимен

преди 6 дни

Омрразната Оррсула даже и двойник няма. Същото зло като предишното. Ама парралия. Добре че няма корупция в ЕС няма и двойници. Като изключим Ковид. Другите са ваксари.

248

Някой

преди 6 дни

Не е нужно някой да ни казва! Достатъчно е да се погледнат по-стари снимки с Елцин и Людмила Путина и да се види ,че сегашният с големите бузи и свинските очички , няма нищо общо! По-възрастните знаят, каква номенклатура трябваше да си, за да те сложат начело на тази империя! И да ти извикат някакъв си подполковник от Берлин и да ти го сложат начело, значи е подготвян с двойници още от дете! Най-успешният опит на КГБ за зомбиране на крепостните!

247

Анонимен

преди 6 дни

Избихте децата сега искате да избиете и рибата.

246

Анонимен

преди 6 дни

Е що двойник, Да си назначат ИИ за президент и няма да имат проблеми

245

Не е вярно

преди 6 дни

До Анонимен 224 Ако беше робот, програмата му нямаше да го спъва по оътя и да го ръкува с духове. Просто, двойника му е със здравословни проблеми. А путиният е малко по запазен.

244

Анонимен

преди 6 дни

На запад жткога погребват Путин! Путин е човекът, който може да се похвали с повече от 100 поребения, умирания и възкръсвания. Защо още не е записан в книгата на Гинес? Даже някъде го бяха обявили за пътешественик във времето и приложили някакви снимки отпреди 200 години. Последното изглежда мого по-вероятно, отколкото да е мъртъв. Путин има твърде енергична походка за мъртвец

243

А бе

преди 6 дни

Нема проблем. И двойника ще ви млати като маче у дирек.