292

Анонимен

преди 1 седмица

До ПРАВИЛНО Нямаш думата. Копейско малцинство си.

291

Анонимен

преди 1 седмица

До Кол и въже!!! Не си виждаш женската рода, тръгнал на другите да намира такива. Щом употребяваш такива думи за жени, значи ти са в ежедневна употреба.

290

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 290 А, не, тя не би отишла в Раша, центъра на гейството, защото не е гей. Там ги влече само бисексуал ите копейки. И педофилите, за които Москва е рай. Чудех се защо тукашните издънки я наричат рай. Сега се светнах. Толкова много украински деца им поднасят на тепсия...

289

Анонимен

преди 1 седмица

До ИЗВСТЕН ЗА ЕДИН ДЕН Не я познават само онези от вас, които слушат и гледат чалга. Кой ви е виновен?

288

Анонимен

преди 1 седмица

ДиамантПаднал"В"КалтаСиОставаДиамант! БоклукВдигнат"В"НебесатаСиОставаБоклук!

287

Кол и въже!!!

преди 1 седмица

Кол и въже за тая долнопробна шафpaнтия!!!

286

Анонимен

преди 1 седмица

Прокуратурата ? Тази не е ли чужденка ? Каква прокуратура, сигурно вече си е отлетяла за някой гейски щат

285

Анонимен

преди 1 седмица

В България се наблюдава явлението: ***, но на екран, па макар и за няколко минути. Важното е, че ше мъ видат по тиливизията колко съм готин и ивестен.

284

ПРАВИЛНО

преди 1 седмица

ДАЖЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

283

Гого

преди 1 седмица

Време е да напуснем ЕС и НАТО и да се прегърнем с раша. Не искаме прайд не искаме подкрепа за Украина и Израел, искаме си русоробския флаг. Тавариш българино като не искате прайда, ЕС и НАТО марш към блатная да работиш за $ 100 на месец. Не отивай на запад да работиш за $100 на ден.нали не ти харесва ЕС и НАТО но отиваш да работиш за евро а не за рубла и почиваш в ЕС а не в рашастан.

282

КАКсе СТАВА МИЛИОНЕР

преди 1 седмица

Мила Роберт (коя е тя?) току що стана МИЛИОНЕРКА. И журналистите / медиите я направиха такава. Такива изобщо не трябва да будат показвани публично - завежда се делото и като приключи - накратно се съобщава резултата от делото без да се споменават имена и без снимки (само, че има извършител на съптветното провинение, на съптветното място и дата). Щото сега следват реалита, участия и добре платени ангажименти за тази Мила Р. ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТНА!

281

ИЗВСТЕН ЗА ЕДИН ДЕН

преди 1 седмица

Мила Роберт - до вчера никой не бе чувал за нея, а сега името й е на заглавните страници на повечето медии. ЕЙ ТАКА СЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН у нас, а и по света. Естествено, че няма да ходи в затвора и условно даже няма да буде осъдена предполагам - само ще палти скромна глоба. А след това ще ОСРЕБРИ ИЗВЕСТНОСТТА СИ ХИЛЯДОКРАТНО! И някой си мислят, че с това са "ударили джакпота", а за последствията НЕ МИСЛЯТ.

280

Анонимен

преди 1 седмица

Какво символизира смяната на българското знаме с лгбт знамето???? Българското знаме на земята, отгоре лгбт знамето?

279

Анонимен

преди 1 седмица

Две години в затвора ще й се отразят добре.

278

mn

преди 1 седмица

Аз не съм убеден, че това е нейна идея и че всъщност реално осъзнава, че това действие не е правилно. Този, който организира събитието е наложил това нещо. До онези зад кулисите е важно да се стигне и да се изсветлят пред обществото.

277

мак

преди 1 седмица

Така и трябва. Неумната ки.ф-ла не може да блесне с друго, затова "блести" с про-стотия.

276

Анонимен

преди 1 седмица

ЛЕГИОНИТЕ и ЛЕГИОНЕРИТЕ не са в КАЗАРМАТА! ЛЕГИОНЕРИТЕ бяха ИЗБИТИ В ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ след нахлуването на СССР по свещенните Български земи!

275

Анонимен

преди 1 седмица

Така е Комсомолски Чукове и Сърпове! Когато имаш само Чук в ръка, смяташ че може да решиш всеки проблем чрез Гвоздей! Когато имаш само Сърп в ръка, смяташ че можеш да решиш всеки проблем чрез ТКЗС! Когато имаш само Презерватив, смяташ че може да решиш всеки проблем чрез Чалга!

274

Анонимен

преди 1 седмица

За какви легиони пишете, като повечето в казарма не сте ходили, за какви деца на Бог, като църквите евентуално само знаете къде се намират, а не влизате в тях?!? Изведнъж се навъдихте едни пшатрЕоти, едни много войнствени и готови за бой и едни други, които по цял ден висят в сайтовете за запознанства и те си знаят какво вършат там, но тук в коментарите са много традиционни и бранещи семейството. Аре бегайте.

273

Анонимен

преди 1 седмица

В сливенския с този шарен *** ще е много COOL