161

Боби

преди 1 седмица

Показаха си рогата, видяхте ги какви са, сега накъде за следващите избори? Аз не бих гласувал пак за тях след като са ме предали и излъгали, че няма да подкрепят ГЕРБ, а всъщност си продадоха 6 депутата на ГЕРБ. Абсолютни продажници. И те са като Атака и останалите.

160

Анонимен

преди 1 седмица

този цанов е мишок, "полУковникът" му бил помогнал, смешуга софийска.

159

Анонимен

преди 1 седмица

не си прав колега. на този и власт не му требе. дай му тава кифтета и му гледай сеира. писаха го ощепървият ден отишъл и напълнил таблата все едно гладен е стоял преди това.

158

Анонимен

преди 1 седмица

Марков , оказа се , че Брендо ти звъни ............

157

Анонимен

преди 1 седмица

Едните депутати на Величието купени другите продадени, ама всичките до един гласували за предложението на ГЕРБ.

156

Боби

преди 1 седмица

Големи приказки като Сидеров, а на действие са на страната на статуквото и управляващите.

155

Кръчматъ

преди 1 седмица

Бг "Зона 51" нема никакъв Шанс..., дано поне да ни се размине без "кръвопускане", докато бавно и тихо изчезвяме от сцената!

154

българин

преди 1 седмица

Тази статия е умишлено написано подвеждащо.Тя съдържа отделни истински факти но цели да внуши неверни твърдения.Знам го със сигурност защото съм видял с очите си.Наистина някои депутати гласува различно но по маловажен въпрос за временна комисия.Ивелин се изказа малко по емоционално но разправии не е имало и вече се синхронизираха.Тоя Цанов дето толкова го хвалят-до вчера той говореше с патос после изведнъж обърна палачинката понеже му платиха да очерня.Ние от народа имаме една надежда-Величие

153

Анонимен

преди 1 седмица

Текезесара защо си е изкарал ланеца с кръста над ризата? Позьор!

152

Аз никъде не видях

преди 1 седмица

да е обиден в това което казват. Подвеждащо заглавие

151

Анонимен

преди 1 седмица

Ченге с кръст заклет партиец след като плю 2-3 години по студиата всички и излиза на хоризонта с "нови идеи"! И какво стана, кого осветлихте и каква ви е програмата? Изкопирахте от Възраждане основните неща, но се врекохте на НАТО, защото няма кой да идва да плаща за да гледа на Ивелин Михайлов щуротиите. Левски и Ботев не са О.К. защото по ги знаем, докато царе и ханове от преди 1000-1500 години си е друго, че можем да си досъчиним кое както ни е удобно. На Михайлов като му видя безумния поглед

150

Анонимен

преди 1 седмица

Ххха Вероятно ,но не е сигурно.Тия са ясни .Не ми са ясни тези ,които гласуваха за тях.Какво очакват от десетина случайници в политиката?

149

Анонимен

преди 1 седмица

Тези ще се окажат по-големи смешници от ИТН.

148

Анонимен

преди 1 седмица

Дай му на селянина власт и му гледай сеира. Вчера влязоха в парламента, днес се хванаха за гушите.

147

демокраДСия

преди 1 седмица

Много вожд - малко индиaнeц.

146

Анонимен

преди 1 седмица

29-годишния Емил Гигов от с. Хаджиево, Пазарджишки, обяви че 90% от теорията за относителността на Айнщайн е грешна. Според Гигов гениалният евреин грещи, като казва, че покоят и движението са относителни и че вакуумът е празно място. На тази база той конструирал двигател, който да отчита движение на обектите спрямо това гравитационно поле. Пластмасова туба с пясък и желязо плува в буркан с вода и следи движението на Слънцето от исток на запад, като источник е гравитационното поле на Слънцето!

145

Али

преди 1 седмица

Сектанти, верно каза Цанов ! Не го вярвах, но като гледам как проклинат и говорят със злоба....

144

Кирчо

преди 1 седмица

Вероятно....... wtf ? Вие ни отказвате като ваши избиратели или това е бил плана , да влезете да ги подкрепите и хоп още 5 години..... и вие като ИТН, верно почвам да се замислям ,че нито една от вашите партии не е ок а е дълбоко свързана с дълбоките джобове на някой.... от "сглобката".

143

Анонимен

преди 1 седмица

Величие е най великата партия! Нормално е сред толкова много величия да има и известна доза конфликт между вождовете. Може би това дори е част от стратегията. Все пак великите хора могат да измислят велики стратегии които са прекалено сложни и неразбираеми за обикновените хора. Нека да гледаме нещата от добрата им страна. Кой и защо се уплаши толкова от седмата политическа сила с нищожните 13 депутата ? Защо се води медийна атака срещу Величие? С какво най малката партия уплаши статуквото?

142

Анонимен

преди 1 седмица

Е какви 5-6 депутата, като всичките 13 гласуваха ЗА ???