136

fhhf

преди 1 седмица

Поредното доказателство, че продажниците от ПП-ДБ са слуги на руските интереси!!! Марионетки на ***!! ж са евро-атлантици, а ще се окажат българската версия на УЖ "крайно-десните" в Германия, Словакия, Унгария и Франция, т.е. полезни идЕоти на заплата към руските пАсолства!!! И въпреки напъните на всички медии да ни ги представят за "патриоти", истината лъсна отдавна, още когато Ушатото гАвно направи КироТъпото премиер в служебно правителство!!!

135

Въпроси към Костя

преди 1 седмица

от Бивш Избирател : Срещал ли се е с Борисов още 2012-2013 година в Банкя под Магнолията?! Как Кмет на ГЕРБ го НазНачи за Директор на Музей, без да Отговаря на Законовите Изисквания (5 години Трудов Стаж в Музейна Дейност), т.е. НеЗаконно?! Каква е връзката му с Олигарха на ГЕРБ Красен Кралев (който купи на последната си любовница дамска чанта за 30 000 лева). Чел ли е Дипломната Работа на ЕвроДепутатката си Рада Лайкова, за ЕС и Следващата Фаза на Глобализация и кой е Баща й?! Маските Паднаха!!

134

ППДБ НЕМОЖАЧИ

преди 1 седмица

КОСТЯ ИСКА ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С НЕМОЖАЧИТЕ?

133

Анонимен

преди 1 седмица

как ще си в едно правителство с ПП,ти искаш България извън НАТО и ревизия на ЕС,искаш да не подпомагаме Украйта,против емигрантите и гейовете,против еврото,а ПП са на точно обратното.не става.какво си говорите с ПП,за прогнозата да времето ли?

132

Анонимен

преди 1 седмица

Колкото повече хора гласуват, толкова Възраждане ще е по-назад в таблицата. Коцевските избиратели са постоянна величина. Копейките са на сметка при ниска активност само.

131

Анонимен

преди 1 седмица

Американците са тука за да пазят политиците. Докато са тук базите няма да има свестни избори. Ще си играем на нови избори и фалшиви политици.

130

Анонимен

преди 1 седмица

Костадинов такъв мерак за власт го е подгонил, че е готов на коалиция и с абсолютно несъвместимите с него ППДБ. Които изобщо няма да отидат на такова нещо, де. Изглеждаше ми на трезвомислещ, ама.......Пепедебейци не искат ГЕРБ и ДПС, дето са имв еднакви уж евроценностите, та с Костадинов, няма как да стане.

129

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 128. Човече, сериозно си закъсал. Имаш нелечими ментални проблеми. Много я пита някой Раша, ако реши да пътува нанякъде или да бачка другаде. Освен вие, тролейбусите, никой не я брои за фактор. Отдавна.

128

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 125 Шегаджия!)))) ОФ-то да ми иска писмени и устни обяснения пред колектива защо се карам с жената и защо детето бяга от час))))))) СССРският Биг Брадър умрЕ! Не живей с миналото, агентурник! Финито!

127

Анонимен

преди 1 седмица

До Недоразбрал Точно ЕС и НАТО закриха бг и прогониха населението че е с Русия и сега искат и да вкарат извън ЕС за да имат верно население.

126

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 110. Няма да намериш такива луди да се коалират с путинисти. Дори в името на "антибойко". Мечтата ти е неосъществима. Не се занимавай с тази умряла партия и ходи да бачкаш.

125

Анонимен

преди 1 седмица

Иска нови избори и да си загуби още половината от копейките. Ясно е че и да му дадат 3тия мандат никой няма да го подкрепи.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Може да иска но не може и КК. С РР искат нещо но не знаят какво как и затова и избирателите не им гласуват. Единственото решение е смяна на цялата система и връщане на БКП и ОФ.

123

Ицо

преди 1 седмица

Фишеци... Възраждане гласуват с герб и дпс. ИТН, Величие също действат по поръчка на герб/дпс... та реално няма достатъчно анти-герб/дпс депутати в това НС.

122

Анонимен

преди 1 седмица

Цялата грешка на Възраждане се състои , че мисли че сме в 14 век.Не, в 13 сме.А Бойко е Иван Асен втори.

121

Анонимен

преди 1 седмица

До Недоразбрал като пипирудИ на повиквация

120

Недоразбрал

преди 1 седмица

Преди години отивах на избори,тук в чужбина и взех 2 българки да гласуват за компания.Когато приключи гласуването ги попитах,ако не е тайна за кого са гласували.Те ми отговориха за ВЪЗРАЖДАНЕ?! Не бях ги чувал що за стока са.После като разбрах,че ще вадят БГ от ЕС искренно се замислих за тия две убити от работа женици как ще си вадят хлябът,ако тая партия постигне своето и извади БГ от ЕС?Разбирате ли какви объркани хора гласуват за този самонадеян путинист?!Ще висят за визи,а той ще се кефи!

119

АТАКИСТ

преди 1 седмица

Атака, победа!

118

Ти да видиш..

преди 1 седмица

Само това оставаше. Наглец комунистически.

117

Анонимен

преди 1 седмица

Коце живее в друг свят и в друго време. Няма ли кой да го светне? Висока избирателна активност щеше да го прати на шесто място. Да благодари на путинския аллах, че хората не гласуваха.