107

Анонимен

преди 1 седмица

С такъв кеф хвърли роклята с българското знаме,че очевидно това извинение не е искрено. Да си стряга куфарите и да заминава с другите каро нея в Европата. Ние и без тях ще продължим да живеем

106

Бай Иван

преди 1 седмица

Видяха се какви са ценностите на психопатите от пплгдб+, който е гласувал за тези индивиди страда от сериозна ментална ретардация ;)

105

Леле

преди 1 седмица

Лоша реклама няма. Тази никой не я знеше до вчера. Просто я игнорирайте.

104

TheGreatest

преди 1 седмица

Грозно е така плебейски да му се нахвърляте на момето

103

Ивелин Михайлов

преди 1 седмица

Според най-големия Исторически парк в света до Варна тая трябва да се извинява в сливенския!

102

Анонимен

преди 1 седмица

До Щерьо Ванев. Не виждам да е привлекателна с нещо.

101

Анонимен

преди 1 седмица

Що се занимават с глупости ? Мотики няма ли за тия ?

100

Анонимен

преди 1 седмица

Ти си една прелетна птица, не си дърво. Днеска свиеш дом тук, през зимата - там, ос и раш и се местиш, какво толкова. Кой във Франция ти знае магариите, можеш и за принцеса да се представиш.

99

Обичай Родината

преди 1 седмица

Мрази държавата!!!!

98

Анонимен

преди 1 седмица

България не е само дом, България е Родина! Но такива като вас това не го разбират и няма никога да го разберат.

97

Анонимен

преди 1 седмица

С един жест тая нискочела направи против ЛГТБТ....(последния да затвори вратата) много повече, отколкото всичките от Атака, Възраждане и т.н. Не случайно народът е казал - "от акъла си пати".

96

Щерьо Ванев

преди 1 седмица

Това е най-голямото долнище, което се е помислило за публична личност. Не бих се изхвърлил върху нея.

95

По-леко с числата

преди 1 седмица

Цялото извинение е за да се вмъкне невинно фразичката "България е дом на СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛГБТИ хора". Сериозно? Тук да не ти е Америчко, където озверели левундери в университетите заедно с продажни психолози и медици от десетилетия натрапват джендърастката масова психоза и съсипаха живота на две поколения. Още малко ще се изкарате 10-15% от населението. Да, да, ама не. Много са ви евтини номерцата.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Тази да не е арменка или молдовка, че България била неин дом, но не и нещо повече. Как хубаво са се загнездили на всеослушание баш такива.

93

Филип Киркоров

преди 1 седмица

Аз ако го направя подобно нещо на някой концерт в Москва Вова ще ме прати на фронта в духовата музика.Иначе Шаманчето един път каза пред публиката няколко думи на английски и после Вова му заповяда да се подстриже на купичка и да изпее 50 пъти в една песен"аз съм руснак"

92

Да живеят ТХЦ!

преди 1 седмица

Да живеят традиционните християнски ценности представлявани в България от Копейкин, Пулев, Устатата, Шкварек и Младен Маринов! Девойките в национално знаме са срам, а ние гордост за нацията!

91

Цветанка Ризова

преди 1 седмица

Тези сами се определят като различни. За мен са нормални, но е ненормално поведението им...предния прайд някакъв драг нещо си беше си наврял българския флаг в трибуквието....

90

Анонимен

преди 1 седмица

Има поне две фондации и й плащат и парите не миришат- няма друго обяснение да се резилиш публично така зверски!

89

Анонимен

преди 1 седмица

Ако беше захвърлил ЛГБТ роклята след това, можеше да му се размине на тоя

88

Observer

преди 1 седмица

Мила, мен лично не ме е грижа какви наклонности имаш и как и с кой го правиш, ама защо Ти и ей такива като теб си мислите че трябва да да бъдете в центъра на вниманието на хората. С това предизвиквате омраза, ненавист и отвращение. Толкова нормални хора имат нужда от помощ и състрадание, честно за вашата сбъркана общност ама грам не изпитвам съчуствие или съпричастност. Вие сте едни нарцисисти