37

Хамстер

преди 1 седмица

1% владеят 80% от парите ... всички сте бедни и да не сте ще станете след това което следва след Третата световна ...

36

Анонимен

преди 1 седмица

Най-много са туристите от Северна Корея!

35

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо вярно няма. Американците средностатистически са едни от най-бедните. Тази статия е фейк. Не се лъжете от пропагандистките им филми. И всичката храна е ГМО изкуствена.

34

Форекс

преди 1 седмица

Е то не е ли факт , че след инфлацията след ковид и Войната в Украйна огромна част от европейците обедняха с 40%.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо не се е променило от хиляди години.... Едно време Центъра на управление на света е бил Картаген.... който се прехвърли "Къде"..... в Европа.... след идването на Данйците и унищожаване на Вулгарите - Българите!

32

До до 24

преди 1 седмица

Само че Путин не иска да се обединява с Европа, а да я владее!

31

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 28 Според теб как се избира президент в САЩ? Последния демократично избран бе Кенеди и виж какво му се случи... Там няма скруполи, важни са мъните , без значение как

30

Буда нудиста

преди 1 седмица

До До 24 ТОЧНО ТАКА! Ционистко-юдейска САЩ първо почти е унищожила Германия и сега иска да унищожи Русия. Обединена Европа без Русия - е ЧИФУТСКА ЕВРОПА!

29

Анонимен

преди 1 седмица

То това е целта, бедна и зависима Европа, още по-бедна Русия на която ресурсите да се препродават от американците на цени х3 на Европа. Ако някой си мисли, че САЩ желаят доброто на Европа се лъже, това бе и причината за войната спретната в Украйна.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Едно време по заповед на Сталин в СССР въведоха Крепостното Право, иззеха земите на Руските Ковбой и ги натикаха по колхозите да рабоятят на не своя земя и тия Руски Ковбои и Казаци Ковбой, който не си даваха земите ги натикаха в гулак и избиха над 20 милиона.... Руснаци и Казаци!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Американска Конституция! Първи Амедмент: "Всеки може да си говори, пише и вярва в каквото си иска!" Втори Амедмент: "Всеки има право на оръжие!" Трети Амедмент: "Американската Армия няма право да стреля на Американска Земя! и затова там е истинската Демокрация, понеже Ковбоите - Селяните си имат своя Земя и притежават Оръжие и Правителството се избира от народа и Компаниите не могат да Управляват държавата, така както е и в Швайцария! Кога България ще стане като Америка и Швайцария?

26

До 24

преди 1 седмица

Това САЩ никога няма да го позволи! Европа обединена с Русия означава смърт за САЩ и превръщането и в треторазрядна сила. Затова направиха войната в Украйна защото преди това по времето на Меркел течеше процес по сближаване Между ЕС и Русия. Всичките тези мега енергйни проекти, свободното пътуване и търговия...помним обаче как САЩ почнаха да подслушват Меркел и да я притискат. Отказаха я и за намерението да махнат базите и да върнат златото. После дойде войната, спряха проектите.

25

Христо

преди 1 седмица

Ако преди 2010 година разликите в заплатите между САЩ и Германия бяха около 10 хиляди евро на година, то сега средната заплата в САЩ е 4 ПЪТИ по-висока от средната в Германия.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Както казах и преди няколко дни - Европа е военно и политическо джудже. А можеше да е велика сила, по велика от всички останали - с ресурсите и военния потенциал на Русия, просто трябваше да намерят подход към руснаците, да игнорират желанията на САЩ и да ги привлекат на наша страна.

23

Анти-ЕС

преди 1 седмица

До Анонимен ТОЧНО ТАКА- "богатите" индустриални държави САЩ, Канада, Австралия, Западна Европа - ЕС, където няма англоговорящи държави, но официалния език е английски- проект на англоезичен Цион- ТЕ СА БОГАТИ НА ДЪЛГ КЪМ ФЕД-АМЕРИКАНСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА НА РОТЧАЙЛД!

22

анонимен келеш

преди 1 седмица

Щом пред Американците ние Европейците изглеждаме бедни значи Руснаците са направо бедни въшшки:):):)

21

Хейт

преди 1 седмица

Туристите от САЩ са супер комплексирани, когато дойдат в Европа, защото почнат да разбират в колко прецакана страна живеят - без култура, без история, с анимационни герои...

20

Исо Хазара

преди 1 седмица

Американците са по-големи роби на чехудити и Рациона - Мамона на Циона, просто....

19

Анонимен

преди 1 седмица

Да е живо и да е здраво Българското внуче Америка!

18

морски

преди 1 седмица

В довоeнните години идваха с круизните кораби, но сега всичко свърши.